axxion_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Saturn Taksim GGcUp Senior sonuçları: 1.mufduu - Emre Cihan - İstanbul 2.Spartacus - Seçkin Önen - İzmir 3.Sleeep - Turushan Aktay - İstanbul 4.DarkSwArM - Yalın Yaşa - İstanbul 5.yvz - Yavuz Şavşatlı - İstanbul 6.WarAdmiral - Eren Memişoğlu - Antalya 7. untouchapple - Harun Küçüksüslü - İstanbul 8. Sea - Deniz Şengün - KKTC 9. seksyzerg - Gökhan Kızılkaya - Tekirdağ 10. BeeswaX - Barış Tatbak - istanbul 11. shaco - Deniz Ünal - istanbul 12. berserkci - Berk Elçi - İstanbul Fotoğraflar, videolar ve vodlar yakın zamanda yayınlanacak. http://goo.gl/lejdX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Senior 3.Sleeep - Turushan Aktay - Kadıköy Anadolu Lisesi 12. berserkci - Berk Elçi - Kadıköy Anadolu Lisesi Oscar büyük final 1.Hepadam - Mertkan Çakar - Kadıköy Anadolu Lisesi ilk 14'e 3 tane adam sokan Türkiyenin en iyi mind game öğreten gamer lisesi KAL :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 İzmir'den bir kişi çıkartmışız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Sleeep said: Senior 3.Sleeep - Turushan Aktay - Kadıköy Anadolu Lisesi 12. berserkci - Berk Elçi - Kadıköy Anadolu Lisesi Oscar büyük final 1.Hepadam - Mertkan Çakar - Kadıköy Anadolu Lisesi ilk 14'e 3 tane adam sokan Türkiyenin en iyi mind game öğreten gamer lisesi KAL :P ben de geldim starcraft ortamına yakında masterda görürsünüz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Bu ülkede eğer Sleeep her turnuvadan 300-400 milyonluk bir şeyler kazanbiliyorsa,insanlar neden çırak,kalfa, garsonluk gibi işler yapıyorlar ? Merak etmiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Gözümde mvp kategorisine yükselen mufdu'nun kasa kaldırma fotoğrafını görünce tekrar mufdu kategorisine geri döndü :) . Şaka bir yana iyi çocuk mouse konusunda bana tavsiyelerde bulundu felan cana yakın biriymiş. Sleeep'in swarma karşı son maçtaki olan azmi multitaskingi görülmeye değerdi. Taldarimde mapin bir ucundan öbür ucuna giden roach/hydra armysi ne expi kurtarabildi ne main base'i. Spartacusun sabırlı oyunu , yvz'nin sleeep snipe'ları , beeswax'in turnuva bitsede ödülleri alsak tavrı takdire şayandı. Harrisin dünya üzerinde kalan son fanı olan sekyzerg ise tam beklediğim gibi kafa bir adamdı hemen ortama uyum sağladı yıllardır tanıyormuşuz gibiydi. Gambit ve hüseyin hoca'da artosis&tasto'yu geçmeye doğru gidiyorlar. Bence onlarda nicklerini birleştirebilirler tastosis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 1.mufduu memphismi bu adam şüphelerini yok etti, 2. turda bana gelicekken kurtuldu, spartayı nonstop çiiz mech air tvt siyle sildi 2.Spartacus netteki kadar troll değil, iyi çocuk çıktı 3.Sleeep çok imba oynuyor 4.DarkSwArM dünya çapındaki adamları yense de bana gelince fıs 5.yvz anti silip çalışıp gelmiş 6.WarAdmiral o eski w3çüden eser yok şimdi, yavaşlamış 7. untouchapple oyun bilgisi sıfır ama mekanikleri gayet iyi o sayede ilerledi 8. Sea sen kalk kıbrıstan sırf silipi yencem diye gel 1 map bile alama 9. seksyzerg nickinin hakkını veriyor, onlinedaki çiizlerini göstermedi offlineda 10. BeeswaX klasik zvz geldi paket olup gitti 11. shaco loserda beklemediği şekilde karşısına ben çıkınca yıkıldı 12. berserkci pek tutunamadı bidahaki sefer artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Çok olmak isterdim şu turnuvada valla çok muhabbeti geçti kıskandım umarım yakında yenilerini de görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Seskyzerg benle foto cektirmek icin tekirdagdan gelmiş , kiramadim bende ugradim turnuvaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Sleeep said: 1.mufduu memphismi bu adam şüphelerini yok etti, 2. turda bana gelicekken kurtuldu, spartayı nonstop çiiz mech air tvt siyle sildi 2.Spartacus netteki kadar troll değil, iyi çocuk çıktı 3.Sleeep çok imba oynuyor 4.DarkSwArM dünya çapındaki adamları yense de bana gelince fıs 5.yvz anti silip çalışıp gelmiş 6.WarAdmiral o eski w3çüden eser yok şimdi, yavaşlamış 7. untouchapple oyun bilgisi sıfır ama mekanikleri gayet iyi o sayede ilerledi 8. Sea sen kalk kıbrıstan sırf silipi yencem diye gel 1 map bile alama 9. seksyzerg nickinin hakkını veriyor, onlinedaki çiizlerini göstermedi offlineda 10. BeeswaX klasik zvz geldi paket olup gitti 11. shaco loserda beklemediği şekilde karşısına ben çıkınca yıkıldı 12. berserkci pek tutunamadı bidahaki sefer artık Sleeep, o son enerji içeceğini içmeyecektin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=RBOrexYYiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 60 bin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 :)) evet rakamı uçurmuşlar olsun merak edip diğer oyundaki arkadaşlar SC'ye gelir. Pembe bir hata olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Türkiye'de aktif sc oynayan 60 bin kişi olsaydı heralde piii nasıl bir community olurdu nasıl turnuvalar dönerdi tahmin edemiyorum. :D stream numberları şöyle bir 1000'leri falan görse bence çok iyi olabilir. Zaten grafik olarak gelişimi ivmesi her zaman katlanarak artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ULAN YUH 60 BİN NE AHAHAHAH olsun ama iyi güzel reklam olmuş devam böyle millet helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 60 bin oyunun Türkiye'deki satış rakımı muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 60bin satış rakamı olabilir spartanın dediği gibi :D 60bin kişiden son 12ye kaldınız dediğinde birden WTF demiştim zaten ama o an karambolde hiç bozuntuya vermedim euheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 silipe bak ya ne utanmaz adam. rakip heyecan yapacak kazanacam dedi.yvz yaptı ona heyecanı HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 TD)Pentagram said: silipe bak ya ne utanmaz adam. rakip heyecan yapacak kazanacam dedi.yvz yaptı ona heyecanı HAHAHAH :D sleeep turnuva başlamadan önce " benden map alan bile çıkmıcak" demişti, atıp tutmak bedava nasıl olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 haberi izlemedim ama sc2 oyuncusu 3.5 milyon olur mu yahu? nerden vardınız bu bilgiye. vgchartz kore'yi ve dijital satışları track etmiyor. sadece usa, europe ve japan satışları paket olarak 2,6 milyonu geçmiş durumda vgchartz'a göre, demek ki bir 7 8 milyon toplam oyun satılmıştır. kore'de herkesin evinde bir sc2 olduğunu düşünürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 türkiyedeki 60 bin kişinin 6 sı benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 SATURN Taksim GGcUp, 27 Kasım 2011'de "mufduu" ve "Spartacus" arasında muhteşem bir finale sahne oldu! Bu güzel organizasyona yakışacak şekilde 3-2 sonuçlanan epic mücadele huzurlarınızda... http://www.youtube.com/watch?v=DBRXkSUgysg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 vay mağaza müdürünün nick'i mi varmış. ismail'i de severim kardeşimdir. bu turnuvaların devamını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 harriste baksın öle uzaktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 valla elinize sağlık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar