Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 mufdu 3-2 spartacus. mufduu the winner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 tek kelimeyle İNANILMAZDI tüm turnuva... istanbulda olup gelmeyenler çok şey kaçırdılar, hatta bu şekilde 2.si olucak deseler çevre şehirlerden de böyle dreamhackmiş mlg miş takip edip zevk alan herkes gelebilir en az onlar kadar eğlenirsiniz... şampiyonluğa gidemeyip, hatta şampiyonluğa gidip bu kadar eğlendiğim bir turnuva hatırlamıyorum...bi kere 1 yıldır oynadığımız oyuncularla tanışma fırsatı oldu , kıbrıstan bile gelen vardı, wcg olsa belki bu kadar adam toplanmazdı...gelen herkesin teselli ödülü vardı...bi turnuvada olması gereken herşeyi sayın desek, bu turnuvadaki kadar olanak sayamazsınız sanırım...içecek sponsoru vardı, yemek servisi vardı, şehir dışındakine uçak/otobüs/otel masrafları karşılandı, turnuva alanı süperdi, stream süperdi, seyirci beklenenden fazlaydı, atmosfer çok iyiydi, ciddi tek bir sorun olmadı, maçlarda gerçekten ekstralar döndü, TvT finali mufduunun farklı oyun stili sayesinde izlenebilir bir TvT'ye dönüştü, yvz la 1 saatlik bir maçım oldu ki böyle başka bir maç attığımı hatırlamıyorum, böyle turnuvadan ödülsüz veya düşük ödülle ayrılınca hep ah ulan nasıl kaçırdım diye yersiniz kendinizi ama bu turnuva ağızda öyle bir tad bıraktıki amannn kaçan bir ödül olsun diğer şeyler ondan 10 kat değerliydi diyebiliyorum...o kadar turnuvadan ödülle, dereceyle döndüm ama tek bir kupam yoktu, çok orijinal bir de kupa kazandım... turnuvanın tek kötü yanı sparta vs mufduu finalinin mağazada "türkiyenin en iyi 2 oyuncusunun finali" diye lanse edilmesiydi :D Başta şampiyon olan mufduu'yu, loser finalinde beni döven Spartacus'ü, winner bracketta paketleyip losera yollayan yvz'u ve diğer turnuvadan ödülle ayrılan herkesi tebrik ediyorum :) Engin, Hüseyin, Ahmet ve Burşat dörtlüsüne, ana sponsor olup diğer sponsorlar için aracı olan Satürn'e ve diğer sponsorlara(sanırım Intel, Asus, Kingston, Roccat, Logitech, Burn ...) sonsuz teşekkürler, tekrar edilmesi dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 8mile izledikten sonra detroite gidip mashlere katıldıgım için gelemedim ama bir daha olursa kaçırmam. zenci arkadaşlarımı da getiririm yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Sleeep said: tek kelimeyle İNANILMAZDI tüm turnuva... istanbulda olup ...ve gerisi Aynen Katılıyorum, herkese teşekkür ediyorum. Süper bir şey oldu, mağaza müdür tam açıklayamasa da bunu gelenekselleştirmek istediğini belirtti bence. Herkesle tanıştığıma memnun oldum. Gelin bi turnuva da Kıprısta yapalım. Ama Sleeep Gelmesin çok masraf. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Sleeep said: Satürn'e ve diğer sponsorlara(sanırım Intel, Asus, Kingston, Roccat, Logitech ...) sonsuz teşekkürler, tekrar edilmesi dileğiyle. AAaaaaa, o kadar burn içtin yahu ayıp :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ahaha abi ekledim Burn'ü de harbiden orijinal bir sponsordu ufak bişidi ama turnuvanın kusursuza yaklaşmasını sağladı zaten 2 günde 10 falan burn içtim umarım zararı olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Turnuvadan kareler: *Oyunculara sınırsız burn verilmesi değişik tepkilere sebep oldu. Bende mide bulantısı , mufdu'de mvp mode on'a geçiş , sleeepte roach banelinge karşı paralize olma gibi yan etkileri oldu. Swarmı etkilemedi. Halen nestea'yi yenip sleeepe yenilmeye devam etti. *İlk gün ciddi anlamda hınca hınç bir kalabalık vardı. Mağaza zaten çok büyük olduğu için anlamayanlarında katılımı ile oldukça şen şakrak bir hal aldı. Özellikle zerg ünitelerini gören amcaların "bah hele böceklere" tepkisinden tutun ordan geçen korelilerin maçları gm oyuncusu havasında izlemesi ve yorumlaması ilginçti. *Ödül takasları başlı başına ayrı bir komediydi. Herkes birbirinin ödülünü beğenmesi erşan kuneri repliklerini hatırlattı. Berserkci sekyzergi ben shacoyu shaco yvzyi sonra hepimiz yvzyi. Sonunda anlaşma çıkmayınca bo3 yazı tura atıldı ve turnuva içinde turnuva döndü. *ilk gün dominostan gelen nerdeyse kişi başı 2 pizza , 2.ci gün olan güzel yemekler promosyonlar , fotoğraf çekimleri , maç sonrası röportajlar vs herşey 10 numaraydı. *Sleeepin swarma karşı bir maçta combatın ortasında mouse'u kilitlendi. itiraf ediyorum hacı benim mouse takılı kalmış ondan kilitlenmiş olabilir :? . *Mufdu ve spartacus finalinde de ilginç sahneler ve espriler döndü. Dakika 55te 3 işçi vs 1mule 2işçi devam eden bir maç izledik. 2 tank 1 thor vs 2 banshe 3 viking 2hellion gibi micro warsta bile olmayan abzürtlüklere sahne oldu. -Turnuvaya gelen diğer ünlü simalar dünya üstünde 1 fanı kalan harris , baybety , sensei , ecell , vendetta , gannius , crasher , damla , pentagram , duke , inyourmind ve aklıma gelmeyen onlarca isim. *Mağaza müdürünün konuşması , oyuncuların ödüllerini alması tokalaşmalar öpüşmeler ve bir turnuva daha sona erdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Çok çok iyi bir turnuva oldu. Böyle bir şeye ilk kez kalkışmalarına rağmen organizasyon ekibi mükemmel bir performans sergiledi, koca turnuvada tek bir sorun çıkmadı, oyuncularla çok iyi ilgilenildi. 3 tane LCD ekrandan yayın yapıldı, oyuncu kameraları, röportajlar vs. MLG seviyesinde bir turnuva oldu adeta kalite açısından. Muhtemelen hayatında Starcraft'ı duymamış onlarca kişinin de toplanıp yvz vs sleeep maçını büyük heyecanla izlemesi de görülmeye değerdi. Tüm bunların üstüne yapılan maçların kalitesi de çok üst düzeydeydi, herkes varını yoğunu ortaya koydu, turnuvaya gelemeyenler VOD'ları mutlaka izlemeli. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 vodları bekliyoruz beyler. dereceye giren herkese tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bende kız arkadaşımla çok az bir süre için geldim 1maç izleriz giderim diyordum ki sleeep yvz un 55dk süren maçına denk geldik :D valla çok güzel bir turnuva ve organizasyon çıktı. organizatörlere ayrıca tebirkler. oyuncu camiasını internet cafelerde sürünmekten çıkartım daha güzel ortamlara taşıyabilmeyi başardınız sonunda. 1. gün full streamden izledim maçları tek eksik stream a çok az ses geliyordu. full ses pc lerde falan bile aşırı azdı yani. tek bende değil herkes bundan yakındı chat kanalında. 2. gün stream olmaması da ayrıca bi üzücü noktaydı. gördüğüm tek eksik streamdeki sorundu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sonuç olarak kim kazandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mufduu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 EVIL_DeaD said: 1. gün full streamden izledim maçları tek eksik stream a çok az ses geliyordu. full ses pc lerde falan bile aşırı azdı yani. tek bende değil herkes bundan yakındı chat kanalında. 2. gün stream olmaması da ayrıca bi üzücü noktaydı. gördüğüm tek eksik streamdeki sorundu valla. sesin azlığı şundan kaynaklandı kulakiçi+yalıtım kulaklığı tarzı iki şey takıyorduk streamerların sesini duymayalım diye ama ilk önce yüksek sesteken oyuncular duyabiliyordu çünkü alan ufaktı imkanlar buna el veriyordu, birazcık streamerlar sesini kısarak buna çözüm bulabildi turnuva alanında 2 streamer, 2 winner bracket, 2 loser bracket, 4 seyirci bilgisayarı vardı internete bağlı bazen, delaye yol açıyordu ondan 2. gün streami kapatarak oyunlarda sorun çıkmaması sağlandı. sorunlar minimal dereceydi, anında çözüme gidildi, en azından stream kapatılınca vodlar HD kalitesinde kaydedildi ordan kesinlikle izlemenizi öneririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 işim vardı pazar taksimde uğradım. spartacusle darkswarm yapıyodu maç. baya güzeldi ortam. tebrikler emeği geçenlere. hatta spartacus yenince baya sevindi, arkadaşla "oo inanmış bu. kesin kazanır dedik." finalde elenmiş ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Sleeep said: ilk önce yüksek sesteken oyuncular duyabiliyordu çünkü alan ufaktı imkanlar buna el veriyordu demek duyuyordun ha çakal :D ilk maçımızda benden 1 eli öyle aldın demek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 spartacus tam bir hayal kırıklığı ya. iri yarı bişe beklerken kara kuru bişe çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axxion_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yok yahu spartacusle iki kelime et gözünde iri yarı bir hal alır zaten süper bir insan, mufduu ile spartayı finalde bekliyordum zaten öylede oldu valla hayal gibi bir finaldi, son maç ödüllerin düzenlenme işi yüzünden izleyemedim ama maçlar efsaneydi . final maçı öncesi spartayla mufduu nun mutfakta sohbetini çektim karşılıklı yemek yerlerken maçları değerlendiriyolardı :D süperdi süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yvz said: Sleeep said: ilk önce yüksek sesteken oyuncular duyabiliyordu çünkü alan ufaktı imkanlar buna el veriyordu demek duyuyordun ha çakal :D ilk maçımızda benden 1 eli öyle aldın demek :p ilk maç kim pauseladı? kim re dedi? ben ses duyabildiğim için durdurdum bi de baktım durduktan sonra yvz bey ses gelmiyor diyor :D durdurmasak adam dinlicekmiş çaktırmadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Ben sana karşı SCV'leri çekmeden önce gambit'in "neyi var nesi yoksa toplayıp" dediğini belli belirsiz duyup "hasss..." dedim ama neyse ki sen duymamışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Sleeep said: yvz said: Sleeep said: ilk önce yüksek sesteken oyuncular duyabiliyordu çünkü alan ufaktı imkanlar buna el veriyordu demek duyuyordun ha çakal :D ilk maçımızda benden 1 eli öyle aldın demek :p ilk maç kim pauseladı? kim re dedi? ben ses duyabildiğim için durdurdum bi de baktım durduktan sonra yvz bey ses gelmiyor diyor :D durdurmasak adam dinlicekmiş çaktırmadan :D feci yakalandım. 8-) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 layn herkes kulaklığı yamuk takıp dinlemiş bizim haberimiz yok duydun tabi 4gateimi damn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Heee duydum o yüzden scan attım ne var ne yok diye bakmak için -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 haha swarmı çok gazladık 6-7 tane burn iç kalp krizinden ölürsün kurtuluruz diye ama 4 den fazla içiremedik. artık birdahaki turnuvaya beyler. dualar burn ile (şaka maka cidden böyle kucakladım hepsini zaten helal olsun:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Vodlar nerde bu arada? Bazı 1. gün ve 2. videoları buldum ama alt liglerin finalleri falan var. Asıl konuştuğunuz maçlar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Bulduğun vodların hepsi 1. gün maçları. 2. gün maçları daha yok, HD olarak youtube'a yükleyecekler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar