TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 huun seni seviyoruz,kaddafimiz,husnu mubarekimiz,beşer esadımız ol.kırbaçla bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 turnuvayı izlemeye gidicek insan var mı beyler saturn e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 EVIL_DeaD said: turnuvayı izlemeye gidicek insan var mı beyler saturn e Facebook daki tahmini rakam tabi bunun dışında da gelecek arkadaşlar olacaktır. Saturn Taksim GGcUp SenioR Offline Etkinliği http://www.facebook.com/event.php?eid=229866333745272 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 GGcUp da oynanacak maç programları http://i.imgur.com/9Pgd4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bu maç 1-2-3 denen maçların oynanma sırası mı? Eğer öyle olacaksa losers' brackettakiler baya bekleyecek gibi oynamak için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Oymanq bizim war3deki oymansa bi onu tanıyorum gelenlerden asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 _Spartacus_ said: Bu maç 1-2-3 denen maçların oynanma sırası mı? Eğer öyle olacaksa losers' brackettakiler baya bekleyecek gibi oynamak için :D Hayır seçkin maçların kimlikleri. Turnuva 1. günü ve 2. günü yayınlarının programı ayrı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 2 günmü sürecek turnuva? Tablo güzelde biraz kafa karıştırdı. Birde altına detaylandırıcı birşeyler yazarsanız güzel olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Arkadaşlar LAN turnuva, 26-27 Kasım şeklinde bütün duyurularımızda belirttiğimiz üzere, Cumartesi-Pazar 15:00-23:00 arasında 2 gün sürecek. Winners ve Losers Bracket paralel olarak oynanacak. Her ikisinden de maçlar 1er 1er oynanacağı için herkesi bol bol izleme şansımız olacak. Oyuncu arkadaşlarla turnuva öncesi buluştuğumuzda 2 günün detaylı programını ve LAN turnuvanın kurallarını kendileriyle paylaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Seyircilerle paylaşmıycanız mı Engin sadece oyuncularlamı paylaşılcak :) Neyse ben her fırsatta taksimde içer, sonrada gider izlerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Sensei said: Seyircilerle paylaşmıycanız mı Engin sadece oyuncularlamı paylaşılcak :) Neyse ben her fırsatta taksimde içer, sonrada gider izlerim :) Çok gizli hocam :) Mutlaka bekliyoruz! İstanbul'dayım; müsait gibiyim; Starcraft'ı seviyorum; daha çok organizasyonlar olsun cümlelerini birlikte kuran herkesi Cumartesi-Pazar 15:00 - 23:00 arası SATURN Taksim'e GGcUp Finallerine bekliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ya hacı zaten hadi öncekileri geçtim ama bu Turnuvaya da imkanı olupda gelmeyecek olanın, daha da community şudur budur anlatmasın bana, gitsin tetris oynasın. Türkiye'de neredeyse bir ilk gerçekleşiyor, hep özlediğimiz neden Türkiye'de yok dediğimiz bir çalışma başarıyla yapılıyor, bizede sadece desteklemek düşerken bunu da yapmazsak, olmaz yani. Ben sc oynamayan ama oyun camiasına yakın arkadaşlarımı bile çağırdım, buluşucaz, zevkle izliycez, yiycez içicez :) Neyse Sponsorlarında içinin rahat olması, tekrar sponsor olmaları vs vs gibi şeylerden ötürü LÜTFEN herkesi oraya davet edelim diyorum... En azından kendiniz adına zevkli dakikalar geçireceksiniz, buna emin olun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Reklam. :D http://www.own3d.tv/sc2tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Taksim Saturn'den Canlı yayındayız - SCTürkiye TV Yakında olan arkadaşları bekliyor uzaklarda olan arkadaşları yayınımıza bekliyoruz CANLI YAYIN http://www.starcraftturkiye.com/tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Çok güzel bir ilk gündü bugünlük fişi çektik Yarın kaldığımız yerden devam. Gelen takip eden ve oynayan tüm arkadaşlara teşekkürler. Yarın 15:00'da SATURN Taksim'de GGcUp SenioR devam edecek. Hepinizi bekliyoruz. Bugün ki turnuvadan bazı karaler http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150397220412702.364010.260542702701&type=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Bu gün ki stream yalan oldu heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Türkiye de kırk yılda bir büyük bir turnuva oluyor oda yayınlanmıyor üzücü keşke gidebilseydim de dershane yüzünden katılamadım sonuçlar olan bir bracket varsa bari buraya koyun da oradan takip edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 winner: Spartacus 2-1 darkswarm Mufdu 2-0 yvz loser: waradmiral 2-0 sekyzerg sleep 2-0 sea waradmiral 2-0 untouchable sleeep 2-0 yvz waradmiral 1-2 darkswarm sleep vs darkswarm pending.. spartacus vs mufdu pending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 stream olmaması gerçekten iyi olmamış,umarım fotoğraflı bir anlatım videosu olur ortamın ve maçların bu arada winnerların 2 side terran sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 mufdu 2-0 sparta sleep 1-1 swarm pending.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 sleeep 2-1 darkswarm. maç sonu: darkswarm: mothership bug. darkswarm has left the game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 mothership nasıl buglanıyo,hararet mi yapmış motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 spartacus 2-0 sleeep mufdu 1-1 spartacus pending.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 swarmla simdi telefonda konustumda , sc2 yi basaramadigini soledi. Sanirim battle field kasicakmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Son durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar