Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SATURN Taksim GGcUp SenioR No20 (Toplam 37 Ödül)

Bursat

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar LAN turnuva, 26-27 Kasım şeklinde bütün duyurularımızda belirttiğimiz üzere, Cumartesi-Pazar 15:00-23:00 arasında 2 gün sürecek.

Winners ve Losers Bracket paralel olarak oynanacak. Her ikisinden de maçlar 1er 1er oynanacağı için herkesi bol bol izleme şansımız olacak.

Oyuncu arkadaşlarla turnuva öncesi buluştuğumuzda 2 günün detaylı programını ve LAN turnuvanın kurallarını kendileriyle paylaşacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

Sensei said:

Seyircilerle paylaşmıycanız mı Engin sadece oyuncularlamı paylaşılcak :)

Neyse ben her fırsatta taksimde içer, sonrada gider izlerim :)

Çok gizli hocam :)

Mutlaka bekliyoruz!

İstanbul'dayım; müsait gibiyim; Starcraft'ı seviyorum; daha çok organizasyonlar olsun cümlelerini birlikte kuran herkesi Cumartesi-Pazar 15:00 - 23:00 arası SATURN Taksim'e GGcUp Finallerine bekliyoruz!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hacı zaten hadi öncekileri geçtim ama bu Turnuvaya da imkanı olupda gelmeyecek olanın, daha da community şudur budur anlatmasın bana, gitsin tetris oynasın.

Türkiye'de neredeyse bir ilk gerçekleşiyor, hep özlediğimiz neden Türkiye'de yok dediğimiz bir çalışma başarıyla yapılıyor, bizede sadece desteklemek düşerken bunu da yapmazsak, olmaz yani. Ben sc oynamayan ama oyun camiasına yakın arkadaşlarımı bile çağırdım, buluşucaz, zevkle izliycez, yiycez içicez :)

Neyse Sponsorlarında içinin rahat olması, tekrar sponsor olmaları vs vs gibi şeylerden ötürü LÜTFEN herkesi oraya davet edelim diyorum... En azından kendiniz adına zevkli dakikalar geçireceksiniz, buna emin olun....
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel bir ilk gündü bugünlük fişi çektik Yarın kaldığımız yerden devam. Gelen takip eden ve oynayan tüm arkadaşlara teşekkürler. Yarın 15:00'da SATURN Taksim'de GGcUp SenioR devam edecek. Hepinizi bekliyoruz.

Bugün ki turnuvadan bazı karaler
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150397220412702.364010.260542702701&type=1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...