Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bir anket yapmıştınız sonuçlardan ne haber, offlinea kaç kişi geliyormuş belli mi , bir de TL gibi bi fantasy senior yapsanıza basit bir program veya sadece chart linki paintten editleyelim kim kimi döver diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bet yapalım bet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 onu boşverdinde eş dost akraba gelin turnuvaya. Ben swarmı en az 50bin kişinin önünde tokatlamak istiyorum. Bir mc gibi murloc kostümü giyip fanlarımı çoşturmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 İstanbul Taksim Satürnde DarkSwarm WarAdmiral maçı için en ön sırada olacağım. 3 boyutlu gözlükte şeetseler olar mı ? Satürn için çok bişey değildir herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Buarada naniwanın (td) işaretini yaptığı oyuncu Nestea. Full videosu burda. Buda murlocun videosu vs Mvp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 naniwa o 2. gifde kime hareket çekiyor? mc murlocu kime karşı yapıyor? aydınlatın beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Sleeep said: naniwa o 2. gifde kime hareket çekiyor? mc murlocu kime karşı yapıyor? aydınlatın beni :D 2side 1 üst postta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 sc'den elimizi cektik , turnuvalara bak , finallere bak kimler oynuyor. oturup kassam mi diyorum arada ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 o değil de swarm ne biçim koyacak oymana belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 huun said: o değil de swarm ne biçim koyacak oymana belli değil swarmla aramızdaki dostluğu ve esprili çekişmeyi bilmene rağmen aramızda düşmanlık varmış gibi o buna koyacak tarzı bir cümleyi sana yakıştıramadım. espri olarakta alamadım cümle sonunda gülücük felanda yoktu. tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 aehah huna bak 40 yasında hala forumda milleti gazlıo dfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 harbiden huun , yas ilerlerdikce sacmaliyorsun . adamlar senelerdir tatli rekabet icindeler , sen ortaligi karistiriyorsun aklinca. seni kiniyor , forumdan cikip gitmeni , sc alemine veda etmeni istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bence huun içmiş gelmiş yazıyor, kafası ayılınca editler mesajını özür diler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Beyler katılım çoooook önemli Destekliyorsanız bu işi, Türkiye'de bu iş olur mu olur diyorsanız, orada olmanız çooooooook önemli. Cumartesi saat 15:00'de, Taksim'in göbeğinde, Demirören AVM'de, SATURN'de show başlıyor! :) GGcUp Finallerinde görüşmek üzere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Oymanq said: onu boşverdinde eş dost akraba gelin turnuvaya. Ben swarmı en az 50bin kişinin önünde tokatlamak istiyorum. Bir mc gibi murloc kostümü giyip fanlarımı çoşturmak istiyorum. http://www.youtube.com/watch?v=IZmTAnc3ghI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Oymanq said: swarmla aramızdaki dostluğu ve esprili çekişmeyi bilmene rağmen aramızda düşmanlık varmış gibi o buna koyacak tarzı bir cümleyi sana yakıştıramadım. espri olarakta alamadım cümle sonunda gülücük felanda yoktu. tebrik ederim. yaşayacağın hezimeti unutturmak için kullanacağın gergin ortamın altyapısını kurmaya çalıştığını düşünüyorum. bunca yıllık hukukumuz olduğundan bilirsin ki; bizler asla düşmanlıkları körükleyici tutumlar almadık. bu gereksiz tartışmaya devam edebiliriz; ama bence swarmın seni nasıl oyum oyum oyacağını konuşursak daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 huun said: Oymanq said: swarmla aramızdaki dostluğu ve esprili çekişmeyi bilmene rağmen aramızda düşmanlık varmış gibi o buna koyacak tarzı bir cümleyi sana yakıştıramadım. espri olarakta alamadım cümle sonunda gülücük felanda yoktu. tebrik ederim. yaşayacağın hezimeti unutturmak için kullanacağın gergin ortamın altyapısını kurmaya çalıştığını düşünüyorum. bunca yıllık hukukumuz olduğundan bilirsin ki; bizler asla düşmanlıkları körükleyici tutumlar almadık. bu gereksiz tartışmaya devam edebiliriz; ama bence swarmın seni nasıl oyum oyum oyacağını konuşursak daha iyi olur. Nasıl hezimet mesala şunlar gibimi?. Mesala tüm türkiyeye eniyi benim deyip sleeepe karşı finalde 3-1 yenilmek gibimi? Yoksa halen en iyi olduğunu iddia edip bu seferde spartacuse elenmekmi? Böyle hezimetlermi. Bunca yıllık hukuka rağmen x seni oyacak koyacak tarzı muhabbeti realde kimseye yapmama rağmen senin buna devam etmenmi? Bencede devam etmeyelim bu gereksiz tartışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 oyman yenecek ya bence , isterse cok sey yapabilir . Bir keresinde bir turnuvada beni zorlamişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 harristhegosu said: oyman yenecek ya bence , isterse cok sey yapabilir . Bir keresinde bir turnuvada beni zorlamişti. yenme yenilme muhabbeti değilde emir hani ben swarmla şakalaşırken ki oda bana in game'de bir ton laf atıyor bu işi gerginlik gibi göstermenin manası yok. Hele koydu koyuldu muhabbeti bu işin en saçma muhabbeti. Yıllarca bw'de şu taşşak muhabbetler döndü birinde ben sana koydum gibi bir espri olduğunu hatırlamıyorum. Genelde kolasına oynanır kolasını aldım , kola fabrikası var , maç vermiyorum tarzı şeyler söylenir. Sen bu geyiklerin en fazlasını yapan adamlardan birisin ki ben senin esprilerinde bir tane bu tarz birşey olduğunu hatırlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 harris ortam yoklaması yapıyor beyler geri dönüyormuş şu an smurf bi accde kasıyor hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 huun adminliği falan mı sattı, tasvip etmediğimiz dialoglar bunlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Oymanq said: Nasıl hezimet mesala şunlar gibimi?. Mesala tüm türkiyeye eniyi benim deyip sleeepe karşı finalde 3-1 yenilmek gibimi? Yoksa halen en iyi olduğunu iddia edip bu seferde spartacuse elenmekmi? Böyle hezimetlermi. oyman haklı arkadaşlar, çok büyük terbiyesizlik yaptım. yukarıdakileri de alıntıladım ki gerginliği!!! çıkartan tarafın ben olduğu anlaşılsın. benim açımdansa, ortada gerginlik falan yoktu zaten. iki geyik çevirelim dedik ama belli ki başaramadık onu da. gittik olabilecek en talihsiz kelimeyi seçtik. eskinin lafları özlediysen tekrar edeyim: swarm seni kazıyacak, paspas edecek, oyun vermeden turnuva dışına itecek. var mı itiraz ettiğin nokta? hemen özür dileyip, düzelteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 huun tamamiyle 'expired' bir admin olmus , genc , geyiklere yetisebilen , tabiki en az huunun kendisi kadar zeki biri gelsin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Sleeep said: harris ortam yoklaması yapıyor beyler geri dönüyormuş şu an smurf bi accde kasıyor hatta Yeterince ogrendiyseniz bende biraz kasicam galiba. Turnuvalara renk katariz hem haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar