Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 said: GM Explanation: At 12:40 drops his lifetube in lane for enemy team to pick up. By 16 minutes he spams wards in well. Spends the rest of the game running around aimlessly not participating in fights or farming. By 21 minutes ques up a bunch of actions in well. : 58.1 hours remaining. http://replays.heroesofnewerth.com/match_replay.php?mid=66875319 KARARDA running around aimlessly diye bahsederken durum 4/24'tü. Bu kadarmı şerefsizsiniz. Base'e 3 tane ward koymuştum o da hiç kimsenin ward almamasına sinirlendiğim için. Eğer bundan dolayı 3 gün ban atılıyorsa işimiz var ya üstelik 25. dakikalarda ormanıda warladım kasabilmek için bunu niye yazmamışsın da base'e koyduğumu suç saymışsın.. Ve asıl ironide hiçbirşey yapmadığımı ifade ederken 30. ve 40. dakikalarda killer almış olmam. Gerçekten bu yapılan haksızlıktan başka birşey değil. Maçı izleyin bu kadar şerefsizlik üst üste gelemez. (Rage quit) Replay'e yansımayan birşey Nomad (from isveç) takımı diziyor: Zephyr'i level 1 ormana, Nighthound'u solo line'a, 2 range de diğer line'a git dedi. Ortada daha oyun başı 8 defa öldü. Hiç gange gelmedi ve tüm linelarda fail yedi. Support Hellbringer hiç ward dikmedi etc..
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 bütün takımın afk kaldıgı oyundan sadece beni banlamıslardı afk kaldım diye fsdfs 3 gün kafa dinlersin işte sen degilmiydin saclarım beyazladı diyen
acdervis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 DotA 2 açıklandığından beri 2 oyun atmamışımdır.
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Bende öyle, dota 2 turnuvasını izlediğimden beri HoN oynamıyorum, ha dota2 oynar mıyım ondan da pek emin değilim. Takımındaki adamın kötü olması halinde maçtan hiçbir zevk alamadığın bir oyunlar çünkü dota,hon vb... Bayadır oynamıyorum, özlemini çekmedim.
LethE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 bu basee ward dikenleri acımadan banlıcaksın derdim hep helal la s2!
S-H Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 hakkaten base ward olayı çok saçma,ward istatistiğini takan da yok
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Kız arkadaşımın ekstresinde 2 tane 20 dolarlık S2 Games alışverişi bulduk, iptal işlemi falan yapıldı da merak ediyorum ne satıyorlar tam 20$'a alınan şeyden yola çıkarak kredi kartı bilgilerini çalana ulaşmak istersek diye soruyorum.
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Hon oynamıyorum, o yüzden burdan sorayım dedim. :D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 grief yapıyorsan banlanmayı göze almışsın demek deal with it
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Grief ayrı bir olay ortada bir oyunda veya kazanıyorken yapılırsa anlamı var yoksa griefden bahsetmek çok saçma bence. 4-24 skorlu bir oyunda üstelik... Ne griefinden bahsedebilirsinki?
S-H Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 wardları alıp base dikersen grief oluyor skorla ne alakası var ki? adamlar salak olabilir concede etmiyor olabilir rus olabilir filan bunlar yasak değil ama sayılı wardları alıp base dikiyosan grief oluyor işte
kath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Adam ward fantazisi yapmış ne var bunda :D Gel riota sen bırak S2yi fln ..
GEd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 en az 14 gun vermeleri gerekirmiş banı, az vermişler.
Meov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 s2 games gerçekten yaptığı ve idare ettiği oyunun ne mal olduğunu biliyor ve bu duruma yönelik insanları birbirinden ayıran kulvarlar oluşturmayıp hala köpekler ve insanları beraber bir oyuna sürüklüyorsa, şu banı atmak için herhangi bir hakları yok. evet ırkçıyım. evet haklıyım.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Ruslar ve isveçliler yüzünden bende ırkçı olduğumu itiraf etmek zorundayım.
kath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Meov said: s2 games gerçekten yaptığı ve idare ettiği oyunun ne mal olduğunu biliyor ve bu duruma yönelik insanları birbirinden ayıran kulvarlar oluşturmayıp hala köpekler ve insanları beraber bir oyuna sürüklüyorsa, şu banı atmak için herhangi bir hakları yok. evet ırkçıyım. evet haklıyım. Köpekler derken kastedilen kim ?
Meov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 hani havlayan, 2 ayağı üzerinde durmayı beceremeyen hayvan? köpek? srsly? Herşeyi baştan almak zorundayız sanırım seninle. edit: typo
kath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Bariz herşeyi baştan almalısın. Köpekler diyerek kimi itham ediyorsun diyorum , bana köpek nedir onu açıklıyorsun.
Meov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 hani havlayan, 2 ayağı üzerinde durmayı beceremeyen hayvan(ları) already told ya. cevap cevabın içinde gizli ve sen bunu göremiyorsun ki bu bana senin nörolojik bir sorunun olabileceğini düşündürüyor? ya da bana sen kimsin ki bu kadar insanı yargılıyorsun demeye çalışıyorsun. ki buda zamanında yanlış değerlendirilip duygularının incitildiğini gösterir burada 2 seçenek karşımıza çıkıyor. çok kötü bir çocukluk geçirdin ve bu seni insanlara iyi davranmaya itiyor, fakat bu olaylardan destek almasan aslında kötü bir insansın. ya da ailenle aran çok kötüydü ve kötü bir çocukluk geçirdin. ki bu durumdada ilk maddeyi okuman gerekiyor. hiç kimse hiç kimsenin umurunda değildir şu hayatta inan.
Öne çıkan mesajlar