Loxias Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Step step hello world den başlayarak anlatan kaynak(lar) önerebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 şu saatten sonra flasha yatırım yapmak ne kadar doğru bence önce onu sorgulamalısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 arkadaşda öyle diyor beyaz kadına yapmak mantıklı şu saaten sonra aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 html 5 yuzundenmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 adobe bile html5 için dönüştürücüler hazırlarken grrek görmedim ama bu air mevzusndan mıdır onu da bilemedim arkadaşın derdini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 air artık çok niş kalan bişey bi anlamı yok bence ya. şimdiye dek 3-5 open source yazılımın clientını air yaptıklarını gördüm o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 istediğin kadar dönüştür hangi sayfada açacaksın o html5 i? türkiye'de %50 ie kullanımı varken, yeni nesil browserlar bile adam gibi render yapamazken html5 için bir 5 yıl var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ya şu anda öyle olsa da kendine yatırım yapacaksın, geleceğe yönelik bişey olacak. atıyorum gerçekten gelişmiş bi ac3 yazılımını 1-2 sene sonra yapabilir hale geldiğinde o 5 seneden kaçı eksilmiş oluyo? sadece 3 senelik şey için mi o kadar vaktini heba ediyosun yani? kaldı ki 5 sene falan da sürmez bence hızlanarak ilerliyo bu iş. win 8 bile html tabanlı arayüze sahip olacak artık düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 eveett adobe açıklama yaptı, artık mobil platformlar için flash geliştirilmeyecek... şu zamanda internet kullanımının önemli bir oranını kapan mobil internet, dolayısıyla mobil cihazlar için flash anlamsızlaştı. insanlar mobil cihazlardan da çalışmasını istiyorlarsa sitelerinin html5 kullanmalı.. son çıkan tüm cihazlar ve yazılımlar html5 i iyi derecede destekliyor.. air vs. ne kadar tutar ne kadar ilerler muallakta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar