Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arapça uo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 06 Ekim 2004 10:26 tarihinde demiş ki:
Kardeşim sen bağnazın önde gidenisin. Biz ne diyoruz, sen Allah ın 99 isminde yok diyorsun.

De get allahını seversen post atma ya, tutamıyorum kendimi cevap yazıyorum.
Ya nebiçim adamsın ya senin yasını merak ediyorum ALLAH ın isminden bahsediyorum tabi tanrı diosun bende diorum ALLAH ın 99 isminin içinde tanrı geçiomu neymiş ALLAH In adı tanrıymış şuraya bak sende git islam dini ile ilgili bir kitaba bak burda birşey yazıomuş gibi kendini kurtarmaya calısma bilmiosun bişeyi sus ozaman kabullenmeyi bil cıkar beni haksız ben susıyım .!![signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Mesaj tarihi:
amaç ne olursa olsun insanların inandıkları objelerin gülmek amacıyla kullanılmış olması dine saygı adında bence yanlış.
yüzmilyonlarla insanın var olan tüm şeylerden üstün tuttukları kavramların ve objelerin kullanılması çok ayıp.
gerçek bir müslüman şu durumdan çok çok rahatsız olacaktır cezasını allah verir falan diyip geçemez çünkü ona göre bu yazılanlar onun en çok değer verdiği şeylerdir.
özgürlük özgür düşünce tamam ama bu kadar da değil bence
o kuran vs onlar çok çok ağır şeyler görmezden gelinecek gibi değil
Mesaj tarihi:
Ya bu kadar salakça düşünmeniz beni cidden üzüyor. Biri çıkmış kıçından uydurduğu Arapça ile UO terimlerine karşılık yazmış. Uyduramadıklarına da bildiği 3 gram islam bilgisi ile birşeyler karalamış. Bu yazı ne islamı karalar, ne şeytanı diriltir ne de okuyanı cenabet yapar. Sadece bir yazı. Beğenmiyorsan hoşuma gitmedi yaz geç, nedense herkeste bir islam profesörü ve islama karşı suç işlenmiş havası var. Adam spellbooka Kuran dese ne olur ki? Allah buna gücenirse zaten onu taş yapar size ne. İlla delirteceksiniz insanı. İslam kötüdür, Kuran yalandır gibi birşey dememiş. Sadece oyundaki bazı şeylerin Arapçasını yazmış kafasına göre.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
said:
Thore, 06 Ekim 2004 12:07 tarihinde demiş ki:
özgürlük özgür düşünce tamam ama bu kadar da değil bence
o kuran vs onlar çok çok ağır şeyler görmezden gelinecek gibi değil

hepinize el altından ateizm empoze ediyorum ben zaten[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 06 Ekim 2004 12:12 tarihinde demiş ki:
Ya bu kadar salakça düşünmeniz beni cidden üzüyor. Biri çıkmış kıçından uydurduğu Arapça ile UO terimlerine karşılık yazmış. Uyduramadıklarına da bildiği 3 gram islam bilgisi ile birşeyler karalamış. Bu yazı ne islamı karalar, ne şeytanı diriltir ne de okuyanı cenabet yapar. Sadece bir yazı. Beğenmiyorsan hoşuma gitmedi yaz geç, nedense herkeste bir islam profesörü ve islama karşı suç işlenmiş havası var. Adam spellbooka Kuran dese ne olur ki? Allah buna gücenirse zaten onu taş yapar size ne. İlla delirteceksiniz insanı. İslam kötüdür, Kuran yalandır gibi birşey dememiş. Sadece oyundaki bazı şeylerin Arapçasını yazmış kafasına göre.

sana noktası noktasına katılıyorum.
uo'daki terimleri arapçalaştırmış güya(!) resmen saçmalamış durmuş bana göre de..
böyle aptalca bir yazıyı bu kadar ciddiye almanız ve bu kadar anlamsız yere abartarak dini terimlerle bağdaştırmanız akıl almaz birşey. bırakın Allahınızı severseniz ya.
Mesaj tarihi:
gerçekten çok hoş[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
  • Admin
Mesaj tarihi:
Mizah anlayışı gelişmemiş kişiler konuyu farklı noktalara çevirip başlığı pi. etmesinler gayette güzel olmuş
yazan kişi uğraşmış emek vermiş islamla alay etmek için yazılmış olsa illaki cok daha güsel seyler bulunurdu

gayet komik ve okuması zevkli olmuş[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 06 Ekim 2004 12:12 tarihinde demiş ki:
Ya bu kadar salakça düşünmeniz beni cidden üzüyor. Biri çıkmış kıçından uydurduğu Arapça ile UO terimlerine karşılık yazmış. Uyduramadıklarına da bildiği 3 gram islam bilgisi ile birşeyler karalamış. Bu yazı ne islamı karalar, ne şeytanı diriltir ne de okuyanı cenabet yapar. Sadece bir yazı. Beğenmiyorsan hoşuma gitmedi yaz geç, nedense herkeste bir islam profesörü ve islama karşı suç işlenmiş havası var. Adam spellbooka Kuran dese ne olur ki? Allah buna gücenirse zaten onu taş yapar size ne. İlla delirteceksiniz insanı. İslam kötüdür, Kuran yalandır gibi birşey dememiş. Sadece oyundaki bazı şeylerin Arapçasını yazmış kafasına göre.

Budur.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
Geyık kısılerın ozgurluk ve dusunce haklarını rencıde etmedıgı zaman tadı doyulmaz bır zevktır lakin burada bazı dostlarımızın rencıde edılebılıcegı yargısı oluştu kendımce tabı bu dusunce..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Burda olay adamın yazdıklarına karsı tepkimizi kınayan kişilerin cıkarmış olduğu saçma sapan tartısmanın devamıdır yoksa adamın yazdığna basta zaten tepki verdik sadece ama bu pentmidir nedir olayı uzattı bende cvp ını verdim ok ALLAH ın anlamı türkçe tanrı olsa bile bu kelimeyi kullanamassın cünkü dince yasak ozaman git duanıda türkçe oku :P ALLAH akıl fikir versin nediim :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Mesaj tarihi:
said:
Soulbringer, 06 Ekim 2004 14:06 tarihinde demiş ki:
Geyık kısılerın ozgurluk ve dusunce haklarını rencıde etmedıgı zaman tadı doyulmaz bır zevktır lakin burada bazı dostlarımızın rencıde edılebılıcegı yargısı oluştu kendımce tabı bu dusunce..

bende, gözlerime tecavüz etmemen için imzanı kısaltmanı isteme hakkımı kullanıyorum.[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Mesaj tarihi:
said:
KaMoNJuK, 06 Ekim 2004 15:22 tarihinde demiş ki:
ALLAH ın anlamı türkçe tanrı olsa bile bu kelimeyi kullanamassın cünkü dince yasak ozaman git duanıda türkçe oku :P ALLAH akıl fikir versin nediim :D

Tanri demek neden yasak olsun anlamasi cok zor ... Biz turkce konusmuyalim o zaman dinden konusurken . her seyin arapcasini soyliyerek konusalim !!.. Ayrica duanin Tr edilmesindede bi sakinca goremiyorum... Ezanlarda Turkce okutulmali bence. Camiye cikip birinin anlamadigin bi dilde ezan okumasindansa turkce okusun da anla iste daha guzel degil mi ??
Neyse konu nerelere gelmis... Ben hos buldum yaziyi...kimseyle dalga flm gecilmemis bence yazida da
Mesaj tarihi:
said:
Kithnos, 06 Ekim 2004 15:48 tarihinde demiş ki:

Tanri demek neden yasak olsun anlamasi cok zor ... Biz turkce konusmuyalim o zaman dinden konusurken . her seyin arapcasini soyliyerek konusalim !!.. Ayrica duanin Tr edilmesindede bi sakinca goremiyorum... Ezanlarda Turkce okutulmali bence. Camiye cikip birinin anlamadigin bi dilde ezan okumasindansa turkce okusun da anla iste daha guzel degil mi ??
Neyse konu nerelere gelmis... Ben hos buldum yaziyi...kimseyle dalga flm gecilmemis bence yazida da

+32423423 diyorum

Ki herşey geçtik ben türküm türk arap değil . Tamam dinim müslüman olsada . Sonuçta türk'üm ve Türklerin bir dili var . Neden Arapça . Kesinlikle Duaların Tr okunması konusuna katılıyorum çünkü haklıyım ben arapça bilmiyorum ne dediklerinide anlamıyorum .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 06 Ekim 2004 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Haklısın Absolut.
Arapça dua ederim, Arapça ezan dinlerim, kimse karışamaz. Bırakın da namaz kılanlar şikayet etsin. Gelen geçen "Türk'üm ben, ne Arapça duası be" gibilerinden laflar edip duruyor.[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder:
-Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum?
-Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Mesaj tarihi:
Neyini anlayamıyorsun tercüme edeyim?[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Mesaj tarihi:
Kimse kimseye karışamıyosa saçma sapan yorumlar neden yapılıyo ben onu anlamadım . Yok neymiş bana karışamazsınızmış . E tamam bişi dediğimiz yokki gocunuyonuz[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 06 Ekim 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Açıkcası isteyen istediği şekilde ibadet eder. Ben anlamadığım şeyler ile ibadet etmek istemiyorum. Anlamadığım şekilde ezan duymak istemiyorum mesela ama bunu topik konusu yapmıyorum. Türkçe olsa bence en azından ne dediğimizi biliriz.

Bende iki saatir bunu demeye çalışıyorum . Helal olsun güzel dile getirmişin .

+1 Hatta UP[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Mesaj tarihi:
said:
Black_Lupin, 06 Ekim 2004 16:24 tarihinde demiş ki:
Kimse kimseye karışamıyosa saçma sapan yorumlar neden yapılıyo ben onu anlamadım . Yok neymiş bana karışamazsınızmış . E tamam bişi dediğimiz yokki gocunuyonuz

Arapça ezan istemiyoruz derken kimseye karışmamış oluyorsun öyle mi?[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Mesaj tarihi:
Kendi adıma konusuyorum . sen atlıyosun aynalımısın nesin anlamadımki .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Mesaj tarihi:
Takıl sen yavrucak.[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Mesaj tarihi:
evet arkadaslar bugünkü konumuz: "ezan türkçe mi yoksa arapça mı okunmalı"
buyurun devam edin...

not: kilitlense iyi olur bir topic bu kadar sapar. umarım hüpper müslüman imajı vermeye calısan kişiler amacına ulasmıstır. din allah ile kul arasındadır. bu yazı hosunuza gitmemis olabilir. kaparsınız sayfayı gider. yargılamak size düşmez. islamın bekçisi siz degilsiniz
[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Mesaj tarihi:
Bumu yani . :lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

• Yeni Oluştur...