synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 İlla balcova olmasina gerek yok ama ne kadar yakin olsa o kadar iyi olur. Bayramda bikac gun kalmak icin, 2 oda 1 salon falan artik ne olursa, bi apart otel ihtiyacim var. Var mi tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bornovada odam kiralık tam pansiyon msjda var volkan taşları ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 oda kesmez panp. ev atmosferi lazım kalabalık kalıcaz alkol malkol takılınıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 günlük kiralanan ev bak dostum. sahibinden de bulursun. yada bi öğrenci ayarlamaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 airbnb.com saolsun daş gibi evler buldum. sudan ucuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Halamların evini tahsis edeyim size. Onlar da İstanbul'a gelicekler zaten. Para falan almam. Yeter ki gençler sevişebilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 abi ben bayramda izmir deyim partiyi benim eve kaydırırsanız evi tahsis ederim. kişi sayısı mühim tabi. karşıyaka da ev. ha istersen çeşme'de yazlığa da gidilip mangal tribine girilebilir. ne kadar iyi bir insanım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ama 90 gündür askerim kızların boğazını sıkabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ünlü sertleşmesi oldu son kelimede galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 :DDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 SEN BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAH TA SENİ GÜLDÜRSÜN KARDEŞŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 AMİN. şaka bir yana bir şey lazım olursa haber ver, İzmir'de kolumuz uzundur :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 eyvallah asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar