Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Creative THX550 yanında LGDVDwritter!!!Kaçırmayın!!!

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Ankara Carefour BİMEKS'ten THX 550 Megaworks yanında lg dvdrw 249$+kdv wordcard peşin fiyatına 10 taksitle aldım. Harika bişi yaw....Woofer ekran kadar..[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

bendeki set bu evet

ancak verdikleri dvdwriter dandik bildiğim kadarıyla. bu thx 550'yi 3 hafta önce falan kdv dahil 190 dolara satıyorlardı tek başına. uçarak almıştım =)

şu anda sertab dinlemekteyim güzelim hoparlörlerimle hehe[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

benim de 5.1 aynı Creative THX 550 ve super!! woofer harbi ekran kadar ve bole bi set gormedim ben arkadaslar. ben de Bimeksten hp bilgi almıstım ve yanında 200 dolar audigy sl kartıyla gelmisti. halan aldığıma şükrediorum. gerçekten kaçırmayın orjinal fiyatı 400$ benim bildiğim ve böle bi fiyat artı dvd writer kaçmaz. ben sadece dvd writer nasıl dandik anlamadım? LG nasıl dandik olur ki? kaç çarpı bu? neyse abi bu sistem süper!!![signature][hline]War, war never changes!!!
Sosyal ağlarda paylaş

writer'ıma laf ettirmem şu anda en ii writerlardan biri araştırdım..ses'e dicek bişi yok zaten ..apartmandan atmaya çalışıyolar:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

yaw bide nikinin başında level yazıyo .Chip dergisi öneriyo bu writer'ı[hatta en son ideal pc'de önermişti]..vogel'e şikayet etcem bu ne yaw:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 04 Ekim 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
sertab i 2 way pc speaker'da da dinleyebilirsin, 250$ vermeye gerek yok =)

gel bi dinle thx 550 ile o 2 speaker'ı çocuk esirgeme kurumuna bağışlarsın:-P [göbeğimi hoplatıyo woofer güm güm][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

mavibilgisayarda 310 dolar.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam senın gobekte ne gobekmıs ha :-P hoparlor kalıtesı test merkezlerınde kullanılması mcm tarafından onaylanan tek gobek hehuehuehuehue

said:
Maedhros_Laorx, 04 Ekim 2004 22:35 tarihinde demiş ki:
said:
Silthanas, 04 Ekim 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
sertab i 2 way pc speaker'da da dinleyebilirsin, 250$ vermeye gerek yok =)

gel bi dinle thx 550 ile o 2 speaker'ı çocuk esirgeme kurumuna bağışlarsın:-P [göbeğimi hoplatıyo woofer güm güm]

[Bu mesaj WhiteDagger tarafından 06 Ekim 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...