Laorx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Arkadaşlar Ankara Carefour BİMEKS'ten THX 550 Megaworks yanında lg dvdrw 249$+kdv wordcard peşin fiyatına 10 taksitle aldım. Harika bişi yaw....Woofer ekran kadar..[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bendeki set bu evet ancak verdikleri dvdwriter dandik bildiğim kadarıyla. bu thx 550'yi 3 hafta önce falan kdv dahil 190 dolara satıyorlardı tek başına. uçarak almıştım =) şu anda sertab dinlemekteyim güzelim hoparlörlerimle hehe[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 benim de 5.1 aynı Creative THX 550 ve super!! woofer harbi ekran kadar ve bole bi set gormedim ben arkadaslar. ben de Bimeksten hp bilgi almıstım ve yanında 200 dolar audigy sl kartıyla gelmisti. halan aldığıma şükrediorum. gerçekten kaçırmayın orjinal fiyatı 400$ benim bildiğim ve böle bi fiyat artı dvd writer kaçmaz. ben sadece dvd writer nasıl dandik anlamadım? LG nasıl dandik olur ki? kaç çarpı bu? neyse abi bu sistem süper!!![signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 writer'ıma laf ettirmem şu anda en ii writerlardan biri araştırdım..ses'e dicek bişi yok zaten ..apartmandan atmaya çalışıyolar:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 lg dvd writer'ın her yer de her zaman her şartta kötü olduğunu söyleyebilirim...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 yaw bide nikinin başında level yazıyo .Chip dergisi öneriyo bu writer'ı[hatta en son ideal pc'de önermişti]..vogel'e şikayet etcem bu ne yaw:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Silthanas, 04 Ekim 2004 22:29 tarihinde demiş ki: sertab i 2 way pc speaker'da da dinleyebilirsin, 250$ vermeye gerek yok =) gel bi dinle thx 550 ile o 2 speaker'ı çocuk esirgeme kurumuna bağışlarsın:-P [göbeğimi hoplatıyo woofer güm güm][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 oha senin müzik anlayışın budur yani silth yuh diyorum başka bişe demiyorum.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 esek hosaftan ne anlar...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 lol silth :).[signature][hline][b]MetaLLordS member[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 peki çocuklar bu sadece kolon sistemi dimi buna bide ses kartı lazım sanırım? eğer öyleyse hangi ses kartı? ne dersiniz?[signature][hline][b] Niceleri kendi zincirlerini cözemezler de, dostlarinin azatcisidirlar[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 onboard ses kartı soundstorm ise hiç gerek yok. ayrıca sb live ile de gayet güzel kullanılır[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 sertab en iyisidir, askimdir, mukemmeldir. Laf etmeyin sertabima! *! Sertab pankarti ile forum semalarinda turlara baslar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bende istiyom bende bende... gerçi benim dvd writer ım war ama sadece thx 550nin ist fiyatını bilen warmı? (ist fiyatı ne demekse:) )[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 mavibilgisayarda 310 dolar.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hocam senın gobekte ne gobekmıs ha :-P hoparlor kalıtesı test merkezlerınde kullanılması mcm tarafından onaylanan tek gobek hehuehuehuehue said: Maedhros_Laorx, 04 Ekim 2004 22:35 tarihinde demiş ki: said: Silthanas, 04 Ekim 2004 22:29 tarihinde demiş ki: sertab i 2 way pc speaker'da da dinleyebilirsin, 250$ vermeye gerek yok =) gel bi dinle thx 550 ile o 2 speaker'ı çocuk esirgeme kurumuna bağışlarsın:-P [göbeğimi hoplatıyo woofer güm güm] [Bu mesaj WhiteDagger tarafından 06 Ekim 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 DVD writer olarak TDK onerırım arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 İyiymiş fiyatı ama parasızlığın gözü kör olsun işte :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar