Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir İş İmkanı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şirketimizin yapmış olduğu cep telefonu oyunlarının testlerini yapmak üzere part-time yada full-time çalışacak , oyun oynamayı seven :) , mobil teknolojilere özellikle mobil oyunlara ilgi duyan, uygulamalarda olabilecek hataları veya eksiklikleri ortaya çıkaracak şekilde detaycı düşünebilen, ingilizce bilen bir takım arkadaşı arıyoruz.

İlgilenenler [email protected] adresinden bize ulaşabilirler.
Mesaj tarihi:
Hmmm... Biraz daha detay pls[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Mesaj tarihi:
Birkaç şeyi açmak istiyorum.
Öncelikle belirtmeyi unutmuşum firmamız İstanbul da.
Mobil anlamda her türlü teknoloji ile alakalı işler yapmaktayız. Bunun bir ayağıda Cep telefonları için java oyun üretmek. Hem yurt içi hem yurt dışına oyun üretmekteyiz. Aradığımız arkadaş asıl olarak bu bölümde yapılacak oyunların test lerini (oynanabilirlilik,bug ların tespiti v.s.) yapacak.

Öğrenci olmak, daha önce bir işte çalışmamak, yaşınız bizim için önemli değil. Asıl olarak beklentimiz hayatınızın oyun olması ve ingilizce bilginizin iyi olması

ilginizi çekiyor ise hiç durmayın mail atın [email protected][signature][hline]Shamar RR4 LBilmem kaç Scout Hun
Bukalemun RR8 L5 Infiltrator Hun
Mesaj tarihi:
said:
SHAMAR, 06 Ekim 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
Asıl olarak beklentimiz hayatınızın oyun olması

Öeh, yani tamam çok oyun oynayan insanlar olabilir dünyada.Hatta yemek yemek yerine oyun oynarım diyen insanlarda olabilirde hayatı oyun olan biri olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]Aldık tekrardan başa, yutuluyor haplar ardı ardına.İçine etmeli böyle hayatında, neyse.

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 06 Ekim 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eğer bu kolpaysa yazık diyorum çünkü burda benim gerçekten böyle bir işe ihtiyacım var. ;) Neyse umarım doğrudur. Size mail ile bilgilerimi attım.[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Mesaj tarihi:
lol ayda 20 milyon iki taksitle ;)[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

• Yeni Oluştur...