Oski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ben daha yeni alıcam ramleri de eheh. 800 mhz olsa misal CL6 modül olması falan farkedio mu? çünkü benim 800 mhz kingstonların CL6 modül olup olmadığını falan bilmiorum. ona göre ya bunu http://www.bimeks.com.tr/urun/40150/kingston-kvr800d2n6-2g-2-gb-800-mhz-ddr2-pc6400.aspx ya da bunu http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/kingston-pc26400_2gb_cl6-2gb-ddr2-800mhz-cl6-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=35957 alıcam da? yarın almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 alıyosun ddr3 bi ram kaset takar gibi takıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ddr2 lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ddr2 ise farketmiyor,alıyosun takıyosun anakarta en basit montaj işlemidir hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 evet yıllardır en kolay bilgisayar donanımı ramdir. hatta eskiden 2 klips vardı artık tek olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yahu benim sorduğum CL6 modül alıcam yenilerini. eskileri öyle değil. performans kaybı olur mu onu soruyorum. yani sonuçta hepsi 800 mhz olacak ama CL6 modülden yararlanamıycaksam kington'ın daha düşük fiyatlı 800 mhz modelini alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 biri cevap verebilirse süper olacak mesai saati bitmeden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 overclock yapmayacaksan bir sorun olmaz ,alacagın ramlerin timingleri ile oynamıyacaksan eski ramlerinle mhzsi ve modeli (ddr2 ise ddr2 ) tutsun ben 4 gb ddr2 ocz lerin yanına 4 gb daha ddr2 hyperx kingston ekledim şiir gibi oldu bf3 mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 tamam o zaman CL6 modül sardırıyorum iki tane vatan'dan. hyperx ler 1333 mhz ydi di mi? bulamıyorum gerçi hiçbir yerde. bf3 şiir gibi olmazsa iki elim yakanda bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 evet 1333 olması lazım tam hatırlamıyorum be dostum ama yükleme zamanı ve fps + stutter a cok iyi geldi bf3 te 4 gb daha emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 tamamdır. bu vatan computer ın taksim'de şubesi nerde tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 onu bilemem hocam ben antalyadayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ramlerin oyunda pek farkı olmaz ki ya ekran kartı çok daha önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Bullbird said: ramlerin oyunda pek farkı olmaz ki ya ekran kartı çok daha önemli fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 4le 8 in arasında farkedebileceğin bi fark olmaz ama mesela hd6850 ile hd6950 arasındaki farkı çok rahatça görebilirsin neye dayanarak fail diyosun? 4 gb ram ile istediğim oyunu oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ben de şuanki sistemimle istediğim her oyunu oynuyorum. ama bf3'te online oynarken 64 kişi, hatta 32 kişi birden ekrana girince ramler zortluyor. yoksa single player'da bir sorun yok. bunun çözümü de kısa vadede kesinlike ram'de diye düşünüyorum. yoksa ekran kartının yenilenmesinin daha çok performans artışı vereceği tartışılmaz. fail derken şakalı komiklikliydi. laf atmak istemedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 çıt diye ses gelicek dişler tam oturunca ona dikkat et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 beyler benimde bi sorum var asus m4a87 anakart var suann g-skill cl9 1600mhz 8gb ram var biostan auto overclock yaptıgımda d-ram 1460 mhz de falan oluyor.autoda iken 1600 bunun olayı nedir malum pc noobuyuz ramlerden tam verim almak için nbe yapmak lzm.autoda mı kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 auto oc kullanılması pek önerilmez genelde noob işidir ramlerin bus hızına (cpu) ya uyumlu çalışması için olması gerekenden daha düşük mhz de çalışıyor manuel yapsan muhtemelen - mobo izin veriyorsa çarpan değiştirerek ramleri de çıkartabilirsin muhtemelen de auto da sapıtıyor işte olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 o zaman autoda yani 1600 mhzde kalmalı yani ? oc moc dokumim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bilmiyorsan auto da takıl , oc uzun kullanımlarda donanımların ağzına sıçabilir yani çok eski değilse bilgisayarın- yada çalıştıramadığın takıldığın prog yoksa en güzeli default fabrika değerlerinde kullanmaktır donanımları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 aldım taktım ram'leri dün gece. bf 3 akıyor. bu akşam sw:tor'da deniycem. her şey çok güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 iyi kurtuldum yani yakama yapışmandan :D insan bi teşekkür eder :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar