Chastor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Böyle javayı güzel anlatan video dersi lazım.Bir sürü var youtubeda ama aptal saptal anlatmışlar.Böyle düzgün ciddi bir kaynak varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 the best http://download.oracle.com/javase/tutorial/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Hl-zzrqQoSE bu adami takip et. herif programming siciyo resmen bilmedigi bok yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Eclipse'le beraber anlatıyo tavsiye ederim http://eclipsetutorial.sourceforge.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Cd-'nin verdiğini izliyorum ben bir iki haftadır. İdare ediyor. Özellikle eclipse'in kullanımını anlatması hoş. Daha önce Java'yla çalışmıştım, o yüzden sorun yaşamadım. Anlatırken Java'ya yeni başlayanlara göre anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Daha onceden herhangi bir programlama deneyimi varsa, az cok terimleri biliyorsan Derinlemesine Java diye bir kitap var. Yazari cok sacma ceviriler yapmis, bazi seylerin Turkce karsiligini bulup kullanicam diye kendini yirtmis ama bunun disinda oldukca iyi diyebilirim. Deneyim de gerekmiyor aslinda ama deneyimin varsa cerez gibi geliyor. Roman okur gibi okuyup gecebiliyorsun "haa bu boyleymis" diyerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 riglous said: Cd-'nin verdiğini izliyorum ben bir iki haftadır. İdare ediyor. Özellikle eclipse'in kullanımını anlatması hoş. Daha önce Java'yla çalışmıştım, o yüzden sorun yaşamadım. Anlatırken Java'ya yeni başlayanlara göre anlatıyor. Andorid kurcalamak icin Netbeans'den Eclipse'e geceyim, nasilsa ayni sey ikisi diyerek Eclipse kurdum gecenlerde ama ayni hafta lanet edip kapattip resmen. Eskiden de super bug'li bir yapiydi, hala da super bug'li. Gerci JRE ile alakli bir durum sanirim diye dusunmedim de degil ama Vindoz ustunde Eclipse ile olmuyor cok net. Dumduz html yazarken bile delirtiyor. Hele remote calisiyorsan hic sansin yok, kiriyosun makinayi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Haklı olabilirsin. Netbeans vs. Eclipse epey uzayıp giden bir konu zaten. Hatta IntelliJ ownz 'em all diyenler de mevcut. Şahsen denemedim bilmiyorum. "Java with Eclipse" öğrenmek için eğitimler güzel. "JAva with Netbeans" kapsamında önerebileceğin bir eğitim var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Maalesef hic denk gelmedim. Lakin Eclipse'de ne varsa Netbeans'de de var. Haliyle anlatici "Eclipse'de sunu yapiyoruz" deyince Netbeans karsiligini bulmak cok zor olmayacaktir diye tahmin ediyorum. Eclipse ile egitimi tamamlayip direkt Netbeans'e gecmek de bir secenek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 notepad iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 başlangıç için eclipse veya netbeans farketmez zaten, di'nin dediği gibi xte anlatılanı y de bulmak kolay. enterprise frameworklerde fln farkları barız ortaya çıkıyor ama. Gerçi onda bile bi süre sonra öğreniliyor trickler. millet netbeans'te swing çalışmak zor derdi stajda herkes eclipse'de kafayı yerken netbeans'im ile trollface konumunda geziyordum. şimdi jsf çalışıyorum netbeans'te şu an ben kafayı yiyorum ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 aquila said: notepad iyi ya notepad++ dünyanın en iyi icadı fln olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 yok o kadar da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 notepad++ ve netbeans direk trollface. epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 cd nin verdiğinden takip ediyorum iyi gibi o bakalım becerebilcekmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Netbeans saka. Ya Eclipse yada Intellij IDEA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 hangisinde rahatsanız onla devam edin. x'e y'e kaka demeyin ama çok, gün gelir şirket zorla kullandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Java kaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 c# isalli bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 senko said: aquila said: notepad iyi ya notepad++ dünyanın en iyi icadı fln olabilir. bence de notepadde falan öğrensen güzel olabilir, eclipsede falan pat pat çıkarmaktan daha iyi olur bence önce ezbere bazı şeyleri yazıp sonra o şeylerin ne olduğunu öğrenmen.. "aaa static buymuş void buymuş public private buymuş" gibisinden. baya arkadaşım var ezbere bazı şeyleri eclipseden çıkarıp sonra object oriented programming olaylarına girip neyin ne olduğunun mantığını öğrenmekte güçlük çeken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 butun yazilim sektorunun ve ilisiklerinin abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 tabi büyük programlar yazacaksan ilerde, onun için eclipse netbeans falan tabii ki kullanmalısın yoksa işkence olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Gercek erkekler pointersiz dil kullanmiyor. Bir de vim vs emacs tartismasi yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 vim deil vi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Vim kullaniyorlar artik ya. Vi kullanan kaldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar