Flassh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 kuzen benim karttan, warhammer alıyordu, 10.ayın fatura gelince 6 kere çekim gördüm. 3u farklı gün, 3u farklı gün. hepsi 15$, hepsi electronic arts ve geçen cuma tekrar bir çekim yapmış o da 11.aya aya giricek yine 15$ dolar sordum kuzene bilmiyorum ben, dedi. nolmuş olabilir, fatura şişmiş. warhammer acc'sine girdim ordan cancel subs, desem acc kapanır mı tamamen? ea'nın niye bu kadar parayı naptığını nasıl anlıcaz? su mu içelim yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 kredi kartını patlatmış olabilirler. bankadan refund ve iptal iste bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 şuan iptal ettik kartı, müsteri hizmetleri bir faks numarası verdi, faks nasıl çekicem lan. bankaya gitsem çekerler mi orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar