ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 adamlar bir de övünmüşler şu yaptıklarıyla kendi sitelerine haber diye koymuşlar. http://www.kahramanmaras.bel.tr/haber-arsivi/haberler/haberler/gece-mesaisi-ile-ruhsatlar-verildi.html said: Kahramanmaraş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Aralık ayı boyunca devam ettirdiği gece mesaisi sonucunda yaklaşık 1500 adet yapı ruhsatı verdi. 1 Ocak 2011 tarihinde yürürlüğe girecek olan 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun kapsamında yapı ruhsatı verilmesine yönelik işlemlerim değişeceğinden; yürürlükte bulunan 3194 sayılı İmar Kanunu ve Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği çerçevesinde yapı ruhsatı verilmesi işlemleri tamamlanarak yaklaşık 1500 yapı ruhsatı sahiplerine verildi. Yapı Denetim Ruhsatlarını yıl bitmeden önce yetiştirmek için gece mesaisi yapan Kahramanmaraş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personelleri, vatandaşa hizmette sınır tanımadıklarını bir kere daha göstermiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bu halka hizmet etmek de kabahat sayılır oldu bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 fazla mesai yapmak utanılacak bir şey mi? bu topikin amacı ne şimdi onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 araştırın. üşendim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 işte heralde yeni yönetmelikte daha sıkı denetim şartları getiriliyor, bunlar da o çıkmadan bitirelim de verelim ruhsatları gevşek denetim şartlarına tabi olarak diye düşünmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 aferin oski sana 10 puan. yeni yönetmelikle daha sıkı oluyo ruhsat olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 doğrusunu yapmış belediye, ruhsat süreci çok uzun sonuçta adam yaptığı yapı tarihinde bulunan mevzuat kapsamında yükümlü iken sırf bürokrasiden dolayı geçen vakit ve değişecek yapı denetim koşulları sebebiyle müktesep hakkını resmileştirememesinden dolayı mağdur olmamalı haso. ha tamamen doğru mu? yok tabi arada bi ton kaymak yiyen yer çıkmış ama gene de doğrusu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 iyi de bu 2011'den önce verilen ruhsatların usulsüz verildiği anlamına gelmiyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bu arada haber 31 aralık 2010, yasada değişiklik zaten olmuş sdgdgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ama misal Van'daki yapılara ruhsat veren yönetmelikle aynı yönetmeliğe göre ruhsat verilmiş oluyor. halbuse Ocak ayını bekleseler, Sayın Meclisimiz ve Milletvekillerimizin çıkaracağı son model, depreme dayanıklı Yönetmelik ile ruhsat verilecekti. belki de bu binaların bir kısmı alamayacaktı. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 nomsaR said: bu arada haber 31 aralık 2010, yasada değişiklik zaten olmuş sdgdgfd. owned!! boşuna yazmışız o zaman moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 yapı denetim yönetmeliği ilk defa mı değişiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 1876 tarihli Kanun-ı Esasi'den beri ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar