BARZO Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Red, 10 kilo dambıldan bi cacık olmaz sen en iyisi şınav çek. Kolay gelmeye başlayınca patlayıcı çek, ayaklarını yükseğe koy öyle çek, sırtına ağırlık koy/koydur öyle çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 barikfste var ikisi birlikte gogus kısmına yardımcı olur mu.karnım iyi mekik çekmekten ama gogus kısmı sonuk kalıyor sevmiyorum şişsin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 barfiks göğüs kısmına yardımcı olmaz, kanat ve kol hareketi. şınav + barfiksle evde gelişebilirsin bi nebze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 fazlasında gozum yok ztn ya.kilo problemide yok.sadece düzenli spor yapmayı sevmiyorum 5 ay yapıp 6 ay yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Aç karnına derken sabah kalkıp hiçbirşey yemeden gidiyorum salona. Bazen bir elma yiyorum ama protein filan yemiyorum hiç. Aslında yarım litre kefir içip birazda 1 elma yiyip gitmek daha mantıklı olabilirdi. Starting str için ise program güzel gidiyordu fakat benim kas kütlemi daha fazla arttırmam gerek. Arttırıp öyle geçeceğim güç çalışmasına çünkü ben direk güç antrenmanına daldım. Gaza geldim böyle çok hoşuma gitti ahah. Fakat yağ yakıp kas yapmam gerek bununda çözümü belli düşük kiloda çok tekrar yapacağım. En son verilerim 1.94 boy 105 kilo. 18.7% yağ var. Şimdi ben bunu 9% yağ oranına çekmek istiyorum. Ardından starting strengthe tekrar başlayacağım çünkü güç antrenmanına başladıktan sonra yağlanma olayıda var. 1-2% de ona pay verdim. 10-11% yağ oranında olsam benim için çok iyi olur. Makinalarda çalışmayacağım tabiki yine. Barbelldan güzeli yok. Bizim starting str deki 5 temel harekete 5 tane daha barbell hareketi ekledim sanırım istediğim kas arttırımını sağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 diyelim göğüs çalışıyosun artık 1 hareket yerine 2 veya 3 hareket yapacaksın. 2 diyelim. ilk hareket gene bench pressle ağır gir SS gibi güç arttırmaya çalış. ikinci harekette dumbbell bench pressle badici gibi çalış. salladım bu örneği ama anladın demek istediğimi. güç kas yapmada en önemli şey sonuçta. bu benden bi öneri sadece. aç karnına çalışmayla ilgili şu kaynağı kesinlikle okumanı tavsiye ediyorum. http://www.leangains.com/2009/12/fasted-training-boosts-muscle-growth.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Site çok güzelmiş herşeyi okuyorum şimdi saolasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 adamın soru sordugu başlıgı ele geçirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 BARZO said: diyelim göğüs çalışıyosun artık 1 hareket yerine 2 veya 3 hareket yapacaksın. 2 diyelim. ilk hareket gene bench pressle ağır gir SS gibi güç arttırmaya çalış. ikinci harekette dumbbell bench pressle badici gibi çalış. salladım bu örneği ama anladın demek istediğimi. güç kas yapmada en önemli şey sonuçta. bu benden bi öneri sadece. aç karnına çalışmayla ilgili şu kaynağı kesinlikle okumanı tavsiye ediyorum. http://www.leangains.com/2009/12/fasted-training-boosts-muscle-growth.html Bir antreman sonrası aç sonrası tok mu olucaz anlamadım biri tam açıklayabilirmi türkçe dilinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 çok acayip birşey oldu dün lan yürüyeyim koşayım dedim bugün dünkü sözümü tuttum. İşten gelir gelmez eşofmanları giyip yürüyüş yolunda 3km tempolu yürüdüm acayip gurur duydum kendimle..umarım yarında yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar