Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Spora başladım başlığı da benden

liberal

Öne çıkan mesajlar

Aç karnına derken sabah kalkıp hiçbirşey yemeden gidiyorum salona. Bazen bir elma yiyorum ama protein filan yemiyorum hiç. Aslında yarım litre kefir içip birazda 1 elma yiyip gitmek daha mantıklı olabilirdi.

Starting str için ise program güzel gidiyordu fakat benim kas kütlemi daha fazla arttırmam gerek. Arttırıp öyle geçeceğim güç çalışmasına çünkü ben direk güç antrenmanına daldım. Gaza geldim böyle çok hoşuma gitti ahah. Fakat yağ yakıp kas yapmam gerek bununda çözümü belli düşük kiloda çok tekrar yapacağım.

En son verilerim 1.94 boy 105 kilo. 18.7% yağ var. Şimdi ben bunu 9% yağ oranına çekmek istiyorum. Ardından starting strengthe tekrar başlayacağım çünkü güç antrenmanına başladıktan sonra yağlanma olayıda var. 1-2% de ona pay verdim. 10-11% yağ oranında olsam benim için çok iyi olur.

Makinalarda çalışmayacağım tabiki yine. Barbelldan güzeli yok. Bizim starting str deki 5 temel harekete 5 tane daha barbell hareketi ekledim sanırım istediğim kas arttırımını sağlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

diyelim göğüs çalışıyosun artık 1 hareket yerine 2 veya 3 hareket yapacaksın. 2 diyelim. ilk hareket gene bench pressle ağır gir SS gibi güç arttırmaya çalış. ikinci harekette dumbbell bench pressle badici gibi çalış. salladım bu örneği ama anladın demek istediğimi. güç kas yapmada en önemli şey sonuçta. bu benden bi öneri sadece.

aç karnına çalışmayla ilgili şu kaynağı kesinlikle okumanı tavsiye ediyorum. http://www.leangains.com/2009/12/fasted-training-boosts-muscle-growth.html
Sosyal ağlarda paylaş

BARZO said:

diyelim göğüs çalışıyosun artık 1 hareket yerine 2 veya 3 hareket yapacaksın. 2 diyelim. ilk hareket gene bench pressle ağır gir SS gibi güç arttırmaya çalış. ikinci harekette dumbbell bench pressle badici gibi çalış. salladım bu örneği ama anladın demek istediğimi. güç kas yapmada en önemli şey sonuçta. bu benden bi öneri sadece.

aç karnına çalışmayla ilgili şu kaynağı kesinlikle okumanı tavsiye ediyorum. http://www.leangains.com/2009/12/fasted-training-boosts-muscle-growth.html

Bir antreman sonrası aç sonrası tok mu olucaz anlamadım biri tam açıklayabilirmi türkçe dilinde?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...