Eternal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Kanal D de yarın..Tamda saatini koymuslar mis gibi izleyip ruhu teslim edin =P ..cok reklam girmeseler bari tam ayar olun sdf[signature][hline]St. James Park where the love begins..
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Edited by Ghaldszar: Spoiler yapanların ağzına itinayla acı biber sürülür *!Sürer* [Bu mesaj ghaldszar tarafından 05 Ekim 2004 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 En yakın DVD Shop a o zaman dındın dın yok mis gibi korkarsın öpaeöa[signature][hline]St. James Park where the love begins..
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 abi hiç korkunç değil o film ya korku diosan lanetli tepe derim :) yada cabbar osmanın cehennemden dönüşü[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 O film korku degil zaten Psikogerilim[signature][hline]St. James Park where the love begins..
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 dakika 1 den spoiler yapmasaydın ? oha süper.kaçmaz.[signature][hline][b]MetaLLordS member[b]
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bugunmu yani ?[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 izlemem,rahatsız bir film :)[signature][hline]shinsetsu desu..
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bi daha izlemem yaw insan psikopat oluyo gerile gerile...Ama en son sahne izlenir herifin öldüğü:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 aman kacirmayin. samara morgan cigimi gormeden gitmeyin bu dunyadan. seker mi seker bisiy kendisi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
screamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 O film 12:30 dan önce başlamaz .[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ben izleyemedim yemiyo tek basıma resmen .. naomi watts boşboş bakıyoya tv ye kaset bittikten sonra allahh resmen yıllar aylar geçiyo ömrümden harbi psikogerilim yani[signature][hline]St. James Park where the love begins..
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 çok güzel ya sinemada senaryosuna kaptırmıştım şimdi gerçekten gerildim yani. ilk kez gerildim. brrrr..[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
Predator Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 izleyemedim valla yemedi 2. sinede gidermiyim bilmiyom[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
Öne çıkan mesajlar