Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın [Salı] 23:40 The Ring ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Edited by Ghaldszar:
Spoiler yapanların ağzına itinayla acı biber sürülür
*!Sürer*

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 05 Ekim 2004 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi hiç korkunç değil o film ya korku diosan lanetli tepe derim :) yada cabbar osmanın cehennemden dönüşü[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
bi daha izlemem yaw insan psikopat oluyo gerile gerile...Ama en son sahne izlenir herifin öldüğü:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
aman kacirmayin. samara morgan cigimi gormeden gitmeyin bu dunyadan. seker mi seker bisiy kendisi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
ben izleyemedim yemiyo tek basıma resmen ..
naomi watts boşboş bakıyoya tv ye kaset bittikten sonra
allahh resmen yıllar aylar geçiyo ömrümden
harbi psikogerilim yani[signature][hline]St. James Park
where the love begins..
Mesaj tarihi:
çok güzel ya sinemada senaryosuna kaptırmıştım şimdi gerçekten gerildim yani. ilk kez gerildim. brrrr..[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
Mesaj tarihi:
izleyemedim valla yemedi 2. sinede gidermiyim bilmiyom[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır...
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
  • Yeni Oluştur...