Cd- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: LvL_Sabo, 05 Ekim 2004 23:52 tarihinde demiş ki: said: Cd-, 05 Ekim 2004 21:11 tarihinde demiş ki: said: nedanko, 05 Ekim 2004 20:31 tarihinde demiş ki: Onun bahsettiği şey şu. Mal mal ayakta dikilmeyin deprem olurken. Kendinizi bu tip bir yere atın kurtulma şansınız yükselir.. Yani kesin kurtulursun demio zaten.. O zaman sonuçta masanın altına saklanmak daha mantıklı değil mi? Anlayamadım yav? doğru düzgün okumazsan, anlamazsın... Tamam sen süpersin herşeyi anlayabiliyosun...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 mailla herkese forwardladım..Umarım "dileğiniz kabul olcak" maillarından zannedip okumamazlık etmezler:)[signature][hline]BurN BabY BurN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar