_che_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 eheheu :).[signature][hline]herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 abi illa açacaksan "komik resimler" diye bi topic açıp hepsini oraya koysan diyorum.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 :) güzel yakalamış :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bu olayın ertesi günü CNBC-E ekibi o bayan sunucuyla bayağı bi tşşak geçmişti diye biliyorum :D[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 evet diğer üç sunucu ellerine ayna alıp çıkmışlardı ertesi gün[signature][hline]return 0; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar