Absolut Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Iphone ve ipad icin falan tektek parcalari acip nasil tamir!!! Edilecegini tutorialler ile anlatan bi site vardi linkini bilen varmi? Ipadin chargeri cortladi ama yanik izi veya kokusu falan yok bi acayim tam bozayim diyorum yenisi 199 tl dedi herifler kiyamadim tam bozmadan almaya.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Türkiyede garantiden Aplle ürünlerini değiştirebileceğim bir yer var mı? Yurtdışında bir sürü kişi benzer durumu yaşamışlar ve Aplle hemen yeni adaptör vermişte.
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bilkom a telefon et, en yakin cozum noktasina yonlendirsinler. Yardim etmekle yukumluler.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 turkiyeyi bilmem de, burada apple'in en sevdigim yani o. bir sorun olunca hik mik etmiyorlar. hatta bazen urunu iade etmen bile gerekmiyor, direkt postaya veriyorlar yenisini.
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 şanslısınız o halde bilkom o kadar kolaylık göstermiyor her zaman
Öne çıkan mesajlar