Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

p90x2

Iggy

Öne çıkan mesajlar

para verilmez bence ya zaten hareketlere ulaşmak çok kolay. çığır açan bi hareket icat edemezler bu saatten sonra zaten. hareketleri doğru gruplayıp program haline getirmeyi de kendin yapabilirsin, yapamasan da 120 dolara değmez. ya da neden değdiğini sen söyle çünkü ben biraz sallayarak yorumladım
Sosyal ağlarda paylaş

kas parçalamak diye bir şey yok. bi kası ya büyütürsün ya da küçültürsün(atrofi). veya yağ yakarak daha görünür hale getirirsin.

NolaxThensbane said:

Masquerade said:

bu p90 olayi ne ya. herkes anlatiyor.

aletsiz evde spor olayi mi?

aynen öyle kardiyo power yoga zıplama hoplamalarla aşırı obezleri bile yormuyacak spor programı 1 gün böyle ertesi gün dambılla çalışarak hafiftende kas yaptırıyor.

yormuyosa nası kas yapıyor veya yağ yakıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Kas parçalamaktan kastım, güç antremanları yapmak. Bu antremanlarda tekrar sayısı fazla olduğu için kaslarınız şişmek yerine parçalı gözüküyor onu kastettim.

Elbette her önüne gelen bilgi paylaşıyor, bu da bilgi kirliliği yaratıyor haliyle ama ben söylemlerimin çoğunu spor bölümünde lisans yapan bir arkadaşımdan alıyorum, programımıda o hazırlıyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Kas parçalamaktan kastım, güç antremanları yapmak. Bu antremanlarda tekrar sayısı fazla olduğu için kaslarınız şişmek yerine parçalı gözüküyor onu kastettim.

Elbette her önüne gelen bilgi paylaşıyor, bu da bilgi kirliliği yaratıyor haliyle ama ben söylemlerimin çoğunu spor bölümünde lisans yapan bir arkadaşımdan alıyorum, programımıda o hazırlıyor zaten.

troll?
güç antrenmanı dediğinde tekrarlar 5in altında olur. fazla tekrardan kastın 12 tekrar falansa senin kastettiğin dayanıklılık(endurance). sarkoplazmik ve sarkomerik hipertrofiyi sor arkadaşına bakalım biliyo muymuş?
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Masquerade said:

bu p90 olayi ne ya. herkes anlatiyor.

aletsiz evde spor olayi mi?

aynen öyle kardiyo power yoga zıplama hoplamalarla aşırı obezleri bile yormuyacak spor programı 1 gün böyle ertesi gün dambılla çalışarak hafiftende kas yaptırıyor.

aksine abi. p90xle alakası yok bu yazılanın.
haftada 6 gün. yazının aksine gebereceksiniz o 1 saat sonunda hakkını vererek yaparsanız pust to the limit tarzında .
obez adam ilk bi haftyı çıkaramaz. ara vermek yok hareketlerde. ilk gün aralıksız şınav barfiks 1 saat boyunca mesela. farklı hareketler ama ara yok

definasyon programı diyelim daha çok. her kası çalıştırıyosunuz vucutta gene üstünede boş kalan 2 gün yoga e plyometrics var.

şimdi hollandadayım pek yazcak zmn bulamıorm ama yukarıda anlatılanla alakası yok onu diyim.

ara vermeden gögüs sırt gününü ilk gündne çıkaracak adamıda opeyim ben. ondan sonra vucut alışıyo bu tempoya zaten kaldırabilir hale geliyosunuz. kaç yıldır spor yapıorm ben bile yamulmuştum ilk gün yorgunlktan...

benim ilk gün 0 barfiks çekebilen arkadaşım bizzat 80.günler civarı 20 çekiyordu barfiksi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...