Iggy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 1 ay sonra geliyo. hadi bakalım. http://www.teambeachbody.com/workout-routines/p90x2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 120 dolar diyo gerekli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ben p90xe para vermemiştim torrent saolsun ama çok memnun olduğum için bu sefer para vererek almayı düşünüyorum ilk paketten. p90x2 base olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 para verilmez bence ya zaten hareketlere ulaşmak çok kolay. çığır açan bi hareket icat edemezler bu saatten sonra zaten. hareketleri doğru gruplayıp program haline getirmeyi de kendin yapabilirsin, yapamasan da 120 dolara değmez. ya da neden değdiğini sen söyle çünkü ben biraz sallayarak yorumladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bu p90 olayi ne ya. herkes anlatiyor. aletsiz evde spor olayi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 benimde bi sorum olcak böyle bu göbekli yağlı tiplerin son çaresi gibi geldi bunla kas kütlesini ve hacmini artırabilirmiyiz? Yani hali hazırda evde kas parçalama antremanları yapıyordum parçaladıktan sonra şişirmeye geçicem ama eğer bu daha iyi sonuç vericekse bunu yaparım neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Masquerade said: bu p90 olayi ne ya. herkes anlatiyor. aletsiz evde spor olayi mi? aynen öyle kardiyo power yoga zıplama hoplamalarla aşırı obezleri bile yormuyacak spor programı 1 gün böyle ertesi gün dambılla çalışarak hafiftende kas yaptırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 torrentten çektim hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 kas parçalamak diye bir şey yok. bi kası ya büyütürsün ya da küçültürsün(atrofi). veya yağ yakarak daha görünür hale getirirsin. NolaxThensbane said: Masquerade said: bu p90 olayi ne ya. herkes anlatiyor. aletsiz evde spor olayi mi? aynen öyle kardiyo power yoga zıplama hoplamalarla aşırı obezleri bile yormuyacak spor programı 1 gün böyle ertesi gün dambılla çalışarak hafiftende kas yaptırıyor. yormuyosa nası kas yapıyor veya yağ yakıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Kas parçalamaktan kastım, güç antremanları yapmak. Bu antremanlarda tekrar sayısı fazla olduğu için kaslarınız şişmek yerine parçalı gözüküyor onu kastettim. Elbette her önüne gelen bilgi paylaşıyor, bu da bilgi kirliliği yaratıyor haliyle ama ben söylemlerimin çoğunu spor bölümünde lisans yapan bir arkadaşımdan alıyorum, programımıda o hazırlıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 olm kas nası parçalanır ya kötü bişi değil mi lan kasların parçalanması sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Lord_Argos said: Kas parçalamaktan kastım, güç antremanları yapmak. Bu antremanlarda tekrar sayısı fazla olduğu için kaslarınız şişmek yerine parçalı gözüküyor onu kastettim. Elbette her önüne gelen bilgi paylaşıyor, bu da bilgi kirliliği yaratıyor haliyle ama ben söylemlerimin çoğunu spor bölümünde lisans yapan bir arkadaşımdan alıyorum, programımıda o hazırlıyor zaten. troll? güç antrenmanı dediğinde tekrarlar 5in altında olur. fazla tekrardan kastın 12 tekrar falansa senin kastettiğin dayanıklılık(endurance). sarkoplazmik ve sarkomerik hipertrofiyi sor arkadaşına bakalım biliyo muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 NolaxThensbane said: Masquerade said: bu p90 olayi ne ya. herkes anlatiyor. aletsiz evde spor olayi mi? aynen öyle kardiyo power yoga zıplama hoplamalarla aşırı obezleri bile yormuyacak spor programı 1 gün böyle ertesi gün dambılla çalışarak hafiftende kas yaptırıyor. aksine abi. p90xle alakası yok bu yazılanın. haftada 6 gün. yazının aksine gebereceksiniz o 1 saat sonunda hakkını vererek yaparsanız pust to the limit tarzında . obez adam ilk bi haftyı çıkaramaz. ara vermek yok hareketlerde. ilk gün aralıksız şınav barfiks 1 saat boyunca mesela. farklı hareketler ama ara yok definasyon programı diyelim daha çok. her kası çalıştırıyosunuz vucutta gene üstünede boş kalan 2 gün yoga e plyometrics var. şimdi hollandadayım pek yazcak zmn bulamıorm ama yukarıda anlatılanla alakası yok onu diyim. ara vermeden gögüs sırt gününü ilk gündne çıkaracak adamıda opeyim ben. ondan sonra vucut alışıyo bu tempoya zaten kaldırabilir hale geliyosunuz. kaç yıldır spor yapıorm ben bile yamulmuştum ilk gün yorgunlktan... benim ilk gün 0 barfiks çekebilen arkadaşım bizzat 80.günler civarı 20 çekiyordu barfiksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 p90xden bahsetmiyordum ama ben p90dan bahsediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ha anladım. p90ı geçin abi kız işi. p90xten başlayın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 kalp krizimi geçirtecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar