BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 platinum kutu 30 dolar civarı, amerikadan alacaksınız çünkü bu US account, 15 dolardan aşağı kargo yok, 45 dolar falan eder bu da 75 milyon diyelim, bu durumda 45 milyon koymuş demektir üstüne, ki 45 milyona level 50 friar yapıp o item'ları da çok zor yaparsınız, en azından işi bilen biri için bile 1 ay gerekir yani bu fiyat üzerine hiç fazlalık koyulmamış gayet uygun bir fiyat bence[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 satmadiysan bana pm ile son fiyati bildirirmisin almayi dusunuyorum[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 satın almak isteyenler pm atsınlar demiştim. benim pm atmami gerektirecek bir durum goremiyorum:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Valla Kay da acc istesem hic kacirmam alirim acaip ucuz... Kay da oynamayi düsünen kacirmasin derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 account, forumdan foto nickli arkadaşa satılmıştır...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
foto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 umarım problem çıkmaz :) hayırlı da olsun kendi kendime soluyorum.saol spartan umarım kargocu kardeşler adresi şaşırmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bu kadar şüpheci olma:) sana sofinin dünyası kitabını öneriyorum:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Spartan, 01 Ekim 2004 22:19 tarihinde demiş ki: bu kadar şüpheci olma:) sana sofinin dünyası kitabını öneriyorum:) Bende sana "Nasıl Zengin Oldum" isimli kitabı oneriyorum :o)[signature][hline]Stjoseph rr8 Paladin (Kay Albion) Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr rr5 sorc (Kay albion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
foto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 neyse ya olumlu düşünüyorduk bak geldi kargom elime şu an oyunu kuruyorum spartan saglam adammış çok sık bulunmuyor ne yapalim iki kitabıda okumayıp camelot oynasam herkes mutlu olsa başta ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hayırlı olsun iki taraf içinde.[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
foto Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 saol :) şu kredi kartı da bir gelmedi ya kurye ile raslaşamadık daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar