Rerore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 şimdi plakaya mı kesiyorlar, sürücü belgesine mi plaka ve sürücü belgesi için ayrı ayrı sorguladım bir şey gözükmüyor, işlenmemiş midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 işlenmesi seneler sürebiliyor sen imza attıysan ehliyete atmadıysan plakaya kesiliyor ama yane ehliyeti verdiysen ehliyete kesilir anca araba satılırken cıkıyo oda bazen eahueahua ben sattıgım arabanın cexzasını odedim gecen sene mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ruhsat, araba otoparka doğru giderken geldi kesti cezayı elden teslim aldım sonradan ortaya çıkınca faiz biniyor mu? gib. den ödeniyor da, sistem görmez filan bir daha ödediğimi kanıtlamak için kastırmasınlar bu arada 66 tl giriyor, beni çevirmezler ne gerek var yaaee demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 elden teslim aldıgın için 15 gunluk surecin basladı 15 gune odersen %25 indirim war sonra faiz işliyo işte eskiden 3 katı oluyodu maksimum simdi bilmiyorum oderim gozukmez felanın olayıda makbuzu saklıcan işte bide yalvarsan felan kesmezdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ödemezsen faizi cezanın iki katını geçmiyor. şimdi sistemde gözükmez 1-2 sene sonra borcu yoktur kagidi lazım olur maliyede çıkabilir plakaya kesilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 kimlik numrasına diye bir hane var cezayı yiyenin mi ruhsat sahibininki mi girilcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar