herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Çok sigara içerdim Pat diye bırakayım derken Her sabah düşüncesiyle uyandım Baktım olmuyor Yavaş yavaş uzaklaştım Son içtiğim sigaradan sekiz saat sonra Nefesim değişti... İkinci sekiz saatte Ciğerlerim onarıma başladı Üçünü sekiz saatte Yüzümün rengi aynı değildi artık Sende öylesin sevgilim Bak,alıştım olmayışına Şimdi seni hiç sevmemiş gibiyim Sigarayı özlüyor muyum? diye sorarsan Sadece içenleri gördüğümde sevgilim Sadece şairin sigara derken neyi kastettigini anladım, sadece ben mi anladım?
ehunekel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 evet sadece sen anladın. hadi şimdi git buradan :(
calimero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 +sigarayı bıraktığımızdan itibaren iki saat sonra ciğerlerimiz temizlenmeye başlıyomuş...üç yıl sonra iyileşiyomuş,sekiz yıl sonra mis gibi tertemiz oluyomuş...on iki yıl sonra çok sevimli bir şekilde gülümsüyomuş. yirmi yıl sonra "hey naber!?" diyomuş, içerden götümüzü öpüyomuş. -al lan al yak. kafayı yedin!! by Yiğit Özgür
Öne çıkan mesajlar