Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EverQuest2 nin betaya seçilen varmı yaf?

Eno

Öne çıkan mesajlar

içinizde betaya secilmiş olup oynayamayacak yada oynamayacak olan varsa ben istiyorum mümkünse soalun şimdiden :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Sosyal ağlarda paylaş

Cha2.vpk download'unda sorun yaşayanlar şuraya bir göz atsınlar. Görünüşe bakılırsa downloader dosya bitmeden bir sonrakine geçiyor ve restart atıldığında geri dönmek zorunda kalıyor. Garip olan ise bu dosyayı download ederken devamlı download cancelled mesajı almam..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

ben bitirdim downloadu sabah bugun butun gun oynadım hoşuma gitti oyun l2den sonra baya guzel geldi bolca ss aldım ılk refugee campıda gectıkten sonra qeynosa adımımı attım :) oyun ıcı Taer msg atın bısı sorcak olursanız
/tell Taer[signature][hline]icq:140353
Sosyal ağlarda paylaş

grafıkler cok hosuma gıttı
4-5 mage aynı anda buyu atarsa hafıf kastıgını hıssedıyosun
p4 2.8
768 ram
gforce fx 5500 256mb ile

bu arada refugee campa gidenler lvl 6-7 olmadan ve butun questleri tamamlamadan gitmesin guzel equip alıyosunuz zaten oyun full pvm ve quest ustune kurulu oyunda toplamda 1200+ quest olucakmıs su an kacı aktif bılmıyorum ama bi hayli eksigi var oyunun sanırım betada uzunca bir sure oynucaz :)
ayrıca artisan ayrı bır class degıl aynı anda hem mage-fighter vs olup aynı zamanda artisan skillerinizide gelistirebiliyosunuz
yanı mage vs xpsi ayrı artisan xpsi ayrı
esya yaptıkca xp alıyosunuz cok guzel bir ozellik bu

ama grafikler şahane
[signature][hline]icq:140353

Sosyal ağlarda paylaş

Bi kaç screen'den de benden :)

Irk seçimi ve karakter yaratma penceresi çok güzel olmuş. Neredeyse eve-online kadar detaylı yüzler yapabiliyorsunuz.

Burda sağ üstteki quest bilgilendirme penceresine bittim. Devamlı elinizin altında duruyor.

Başta inanılmaz bir tutorial yapmışlar. Basit kontrolleri bir gemide öğreniyorsunuz. Bir sürü karakter var görüldüğü üzere devamlı birbirleriyle konuşuyorlar falan. Gerçekten sanki single player oyunlar gibi olayın akışına dahil hissediyorsunuz kendinizi. Hatta birbirlerine bişey söylerken böle el sallıyolar, parmakla gösteriyorlar falan muhteşem olmuş :)
[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada birkaç FAQ baya ilgimi çekti, en azından ben bilmiyodum öğrendim :)

Can people with European versions of the game play on U.S. servers?

Yes, the current plan is for there to be an optional patch available that will allow European players to connect to the U.S. servers.

Can the same EverQuest II subscription be used to connect to both the U.S. and European servers?

Yes, you can play on any non-premium U.S. or European server with a single EverQuest II subscription. However, character voices will be heard in the language of the version you purchase.[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Everquest omen wars ile 8 tane oluyor toplam XP pack :)

gayette güzel para dayanıyor 29.99 $'a ayrıca EQ2 ye öle zırt pırt xp pack yapmazlar yani yaparlarsa daoc gibi baya bi uzun aralıklı yaparlar (gerçi daoc ta pek uzun değil biliyorum 1.5 2 yıl geçtikten sonra yaptıydılar sanırım xp pack i)[signature][hline]hö?
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa betası açıldı ama sadece fransa ingiltere almanya falan için, yani Türkiye beta kapsamında değil.
Amerika ve İngiltere'deki arkadaşlarımdan benim için hesap açmalarını isteyecektim ama ip kontrolü yapıyormuş herifler.
Kaldık ortada.
Ama bu betaya giren arkadaşlar nası girmişler helal valla?[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 20 Eylül 2004 10:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 20 Eylül 2004 11:16 tarihinde demiş ki:
abi nesine ip kontrol yapcaklar allah aşkına burdaki gençlik nası girio peki? açtırt bi acc gir boşver

gerek amerikada yaşayarak gerekse proxy kullanarak giriyor olmaları lazım :D
IP kontrolünü de bal gibi yaparlar yani, fileplanet bunu bi şekilde beceriyodu, proxy ile bypass edilebiliyodu gerçi ama 1000 kişiden 100 kişi bunu yapar, 900 kişi bu şekilde elenmiş olur zaten istedikleri de bu, minimuma indirmiş olurlar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...