Durlag Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 içinizde betaya secilmiş olup oynayamayacak yada oynamayacak olan varsa ben istiyorum mümkünse soalun şimdiden :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Cha2.vpk download'unda sorun yaşayanlar şuraya bir göz atsınlar. Görünüşe bakılırsa downloader dosya bitmeden bir sonrakine geçiyor ve restart atıldığında geri dönmek zorunda kalıyor. Garip olan ise bu dosyayı download ederken devamlı download cancelled mesajı almam..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bendede cha dosyalarından birinde bi kez hata verdi ama downloaderi tekrar acınca duzeldi 15 saat kaldı :P[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 150MB olması lazım cha2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 eeee? Kimse download'u bitirmedi mi?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ben bitirdim downloadu sabah bugun butun gun oynadım hoşuma gitti oyun l2den sonra baya guzel geldi bolca ss aldım ılk refugee campıda gectıkten sonra qeynosa adımımı attım :) oyun ıcı Taer msg atın bısı sorcak olursanız /tell Taer[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 grafıkler cok hosuma gıttı 4-5 mage aynı anda buyu atarsa hafıf kastıgını hıssedıyosun p4 2.8 768 ram gforce fx 5500 256mb ile bu arada refugee campa gidenler lvl 6-7 olmadan ve butun questleri tamamlamadan gitmesin guzel equip alıyosunuz zaten oyun full pvm ve quest ustune kurulu oyunda toplamda 1200+ quest olucakmıs su an kacı aktif bılmıyorum ama bi hayli eksigi var oyunun sanırım betada uzunca bir sure oynucaz :) ayrıca artisan ayrı bır class degıl aynı anda hem mage-fighter vs olup aynı zamanda artisan skillerinizide gelistirebiliyosunuz yanı mage vs xpsi ayrı artisan xpsi ayrı esya yaptıkca xp alıyosunuz cok guzel bir ozellik bu ama grafikler şahane[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 "Bilmemne says out of character" güzel olmuş :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Oynayanlar hangi serverlara girdi yazabilir mi bi.. son 45 dk..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Tek bir beta server var zaten :) /tell Rosiel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Beta 2 down diyince heralde 3ü, 5i de vardır diye düşündüm :) DL bitti, 13 saat daha ek çıkardı. 10dk sonra o da biticek umarım oyuna girerim artık :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Bi kaç screen'den de benden :) Irk seçimi ve karakter yaratma penceresi çok güzel olmuş. Neredeyse eve-online kadar detaylı yüzler yapabiliyorsunuz. Burda sağ üstteki quest bilgilendirme penceresine bittim. Devamlı elinizin altında duruyor. Başta inanılmaz bir tutorial yapmışlar. Basit kontrolleri bir gemide öğreniyorsunuz. Bir sürü karakter var görüldüğü üzere devamlı birbirleriyle konuşuyorlar falan. Gerçekten sanki single player oyunlar gibi olayın akışına dahil hissediyorsunuz kendinizi. Hatta birbirlerine bişey söylerken böle el sallıyolar, parmakla gösteriyorlar falan muhteşem olmuş :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Hah bu arada quest alırken yada tutorialda geçen npc konuşmaları sesli :)) Yani adamları aksanlı olarak dinleyebiliyorsunuz. Harıl harıl metin okumaktan çok daha iyi olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 abi tek farkı oyun motoru upgrade başka hiçbieşyi değişmemiş eq 1 deki çimenler kasalar aynı pehh ayrıca race lerde iksar cok karizma olmuş tam bi sürüngen[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ses olayı cok gercekcilik katıyo ama oyunun boyutunuda bı o kadar şişiriyo o yuzden zaten dvd olarakda cıkıcakmış zaten beta hali şu an 3gb civarı yer kaplıyo oyun cıktıktan sonra tahmini 9gb yer ıstıyomus[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 3 dvd cd sinde miş ne olcak öle diyorlardı[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hem cd hem dvd olarak çıkacak 10 cd falan olur heralde :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bu arada birkaç FAQ baya ilgimi çekti, en azından ben bilmiyodum öğrendim :) Can people with European versions of the game play on U.S. servers? Yes, the current plan is for there to be an optional patch available that will allow European players to connect to the U.S. servers. Can the same EverQuest II subscription be used to connect to both the U.S. and European servers? Yes, you can play on any non-premium U.S. or European server with a single EverQuest II subscription. However, character voices will be heard in the language of the version you purchase.[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 abi harika o voice muhabbeti euheue türkiye için düşünemiom meraba ben hacı cappar git bana hacı kalemi hacıla ve sonra bana o item ı getir sana mangır vercem hueuhe cok komik olur[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Oyun iyi guzelde benim gozum yemiyo buna paralı baslamaya expansionlarına para dayanmaz[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Everquest omen wars ile 8 tane oluyor toplam XP pack :) gayette güzel para dayanıyor 29.99 $'a ayrıca EQ2 ye öle zırt pırt xp pack yapmazlar yani yaparlarsa daoc gibi baya bi uzun aralıklı yaparlar (gerçi daoc ta pek uzun değil biliyorum 1.5 2 yıl geçtikten sonra yaptıydılar sanırım xp pack i)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Avrupa betası açıldı ama sadece fransa ingiltere almanya falan için, yani Türkiye beta kapsamında değil. Amerika ve İngiltere'deki arkadaşlarımdan benim için hesap açmalarını isteyecektim ama ip kontrolü yapıyormuş herifler. Kaldık ortada. Ama bu betaya giren arkadaşlar nası girmişler helal valla?[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales [Bu mesaj Penthesilea tarafından 20 Eylül 2004 10:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 abi nesine ip kontrol yapcaklar allah aşkına burdaki gençlik nası girio peki? açtırt bi acc gir boşver[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 amerika betası kapandı ama galba alımlar oyle biliyorum ben...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Erutan, 20 Eylül 2004 11:16 tarihinde demiş ki: abi nesine ip kontrol yapcaklar allah aşkına burdaki gençlik nası girio peki? açtırt bi acc gir boşver gerek amerikada yaşayarak gerekse proxy kullanarak giriyor olmaları lazım :D IP kontrolünü de bal gibi yaparlar yani, fileplanet bunu bi şekilde beceriyodu, proxy ile bypass edilebiliyodu gerçi ama 1000 kişiden 100 kişi bunu yapar, 900 kişi bu şekilde elenmiş olur zaten istedikleri de bu, minimuma indirmiş olurlar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar