Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ilginç bir şekilde 2 slot vermişler bize yavaştan şanımızı duyuyorlar :P stage 1'e giden oyuncumuz 3, stage 2'ye giden oyuncumuz 2 önelemeden sonra kiev offlinea gitme şansı yakalayacak ha gayret 1 benim yanımda kim geliyor :P Yalnız qualifier listesinde Türkiye'yi hep en dipte görürdük ortalarda görmek ne güzel duyguymuş. Global Challenge Kiev 19-22 Ocak 2012 tarihleri arasında CyberSport Arena'da olacak. sistem: StarCraft II Stage #1 Cup on November 13th - Top 16 advance to Stage #2 Stage #2 Cup on December 1st - Top 16 advance to Stage #3 Stage #3 Cup on December 18th - Top 7 qualify for Kiev qualifiers: http://img511.imageshack.us/img511/1938/sc2k.png TR seçme tarihleri http://www.esl.eu/tr/news/175200/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Abi bizdeki cevheri işte ufak ufak görmeye başladılar.Bundan sonra zaten böyle büyük turnuvalarda türkiye'yi sık sık görürüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ukrayna vize istemiyor hem. herkes çalışsın katılsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ilk 2'yi bilmem ama 3.cü kesinlikle swarm olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ayrıca offline final National #1 7 European Players 2 American Players 4 Korean Players 1 Chinese Player 1 South-East Asian Player şeklinde olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bende mi katılsam ya elemeye =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Tunca buralardasın biliyorum,katıl şuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Oymanq said: ilk 2'yi bilmem ama 3.cü kesinlikle swarm olacak. oymanq yeni racen ile ilk ikide olmaman için herhangi bir sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kayıtlar başladı bu cumartesi elemeler GOGOGO http://www.esl.eu/tr/news/175200/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 alo ben katılıyorum die katılmamazlık etmeyin ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 maç saatleir 19:00'a alındı , son kayıt bu gece 23:59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Kiev'e gidipte oyun oynamak8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 "Tatar Ramazan" said: Kiev'e gidipte oyun oynamak8-) olayı anlamadın sen, oyun oynıcam diye çıkıyorsun burdan yola sponsor desteğiyle sonra ... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 o zaman bu şurda dursun kiev http://www.youtube.com/watch?v=fW61lR9RLlo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 hobaa bu efsanedir yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 "Tatar Ramazan" said: o zaman bu şurda dursun kiev http://www.youtube.com/watch?v=fW61lR9RLlo Bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ufak bi hata oldu :D yarın 15:00 da başlıyor maçlar !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Sleeep said: ufak bi hata oldu :D yarın 15:00 da başlıyor maçlar !!! Bunu da bu saatte söylemen zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Merhaba Memph, StarCraft II 1on1 Exper Starcraft II liginden admin Kick Daemon tarafından aşağıdaki sebeple çıkarıldınız. "Inactivity" "Son 70 gündür Ladder'da maç yapmadığınız için kaydınız silindi. Ladder'a tekrar kayıt yaptırdığınız taktirde eski maç bilgileriniz ve puanlarınız geçerli olacaktır." hayırdır kim korktuda kickletti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 O, bu turnuva değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 _Spartacus_ said: O, bu turnuva değil. olsun üzerime oynuyolar görmüyomusun??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 benim de üzerime oynamışlar, beni de şutlamışlar ladderdan. memfıs kendi ligimizi kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ruhunda bi bölücülük bi isyankarlık bi dunyayi yeniden kuralim tarzı şeyler war huuun taktir ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Bişey dicem ,aramızda paticik ligi falan kursak,gambitlerde canlı yayınlasa falan,olabilir mi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 olabilir ama lig değil de turnuva olabilir patiden sanki. lig için baya adanmış adam lazım. delikanlı gibi maçları tamamlarız derseniz ufağından bir lig kurabiliriz. sonra esl'e savaş açarız memfısla beni attıkları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar