Peka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 unlu olduk :P Fallen Angels 'tan Luscia isimli 61 PR elinde +3 hazard olan ablanin 2-3 defa aklini aldiktan sonra l2 orphustaki Who is the best PvP player?, Who knows how to really fight? basliga http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=44360&st=15 soyle yazmis : I have a particular respect for: Peka - High Level (60+) Treasure Hunter. He is very effective in killing quickly. Sb - Just a tough phucker all around. (Doesn't use his panther, either - so it IS more than possible to win a PvP battle without one.) Tinuviel - Yeah, archers get razzed about being easy to play, but in defense of them, consider the following: ohom ohom :P Sb serefsizinide kesicem yakinda[signature][hline]Ben : pdef 724 Karik(68) : gave you 754 damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 tinu ve sb bizim guilddeydi vakti zamanında ben oynarken tinu level 65di en son 1 ay kadar falan once equipleri baya iyi bu adamların nese archer vs archer pvpsınde olay pinge ve ilk stunshotu atana bakıyo ama kainde en iyi pvp kim yapyıo dersen tabiki FA klanı mensupları cunku adamların hayatı pvp ve asla şerefsizce grief tacticlerle pvp yapmıyolar[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 FA lar yapmiyolar mi?! adamlar scammeri allahi ya ne diyosun. adamlardan birini oldurunce oldurdugun adam 45 50 olur seni noob killer yaparlar,sen level 65 adama olunce adam PVP KING olur.adamlar bu kadar seviyesiz olur... [Bu mesaj Dreamfury tarafından 29 Eylül 2004 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: -Ari-, 29 Eylül 2004 10:47 tarihinde demiş ki: kainde en iyi pvp kim yapyıo dersen tabiki FA klanı mensupları cunku adamların hayatı pvp ve asla şerefsizce grief tacticlerle pvp yapmıyolar eskiden belki , artık hiçte öyle değil hiç bi düşmanlığımız olmadığı halde sleep atana vurunca dalmalar , aynı spotta bi sure takilinca tren yapip grup recallamalar falan herşey var onlardada[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 yukardakini yazan = baaluo kermit salagi log birakmiş kasamiycam şimdi[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 grief olayı haklı olabilirsin normaldir 1-1.5 aydır falan girmiyorum başlamış olabilirler , ilk kuruldugundaki cekirdek FA uyeleri iyi adamlardı oyunu tam anlamıyla pvp goren adamlardı demekki zamanla degisiyolar eh normaldir zerg DA ile ugraşa ugraşa bu hale gelmisler ,vakti zamanında sub klanı bulunmadan sanırsam 7 veya 8 sub klanı olan DA lara savaş acan hatta ezip riff mi neydı DA guildmaster gm lere aglayıp bızım peace teklifimizi kabul etmiyolar iste ben öldum savas bitmedi savas 48 saat oldu hala devam ediyo bug var diye zırlayıp gm gelip savası bitirtmisti ama 5dk sonra tekrar request atmıslardı :) [signature][hline]icq:140353 [Bu mesaj -Ari- tarafından 29 Eylül 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 evet dun ben FG deydim.partimiz fln var,stairs da oturmusuz healeri bekliyoruz.FA larin boyle oldugunu ogrenmemistim daha,neyse FA nin biri geldi vurdu,smile fln yapti.bende guldum,bi daha vurdu,bende kalkip bi stun vurup oturdum.arkadan hemen bi arkadasi cikti hbow var elin probly 60-65 arasi 750p.def e 950 950 950 3 critical verdi daha ud acamadan yalan oldum.sonra adam ne dese begenirsin.bu oyunda level kasmak bayarmis boyle pvp yaparlarmis.iste FA nin pvp anlayisi.zaten FA in omru uzun degil.ancients,DA(stick figterz),1 kac saglam clan daha FA dan nefret ediyo.eger FA yanina saglam bi ally almazsa yalan olur...[signature][hline]50 Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 DA lara da zerg dedin ya oha diyorum.DS,DF ne o zaman?veya simdiki ancients?milyonlarca uyeleri var ben DA dayim su an reform doneminde ve aldiklari adamlarda cok iyi.hic scammer adam gormedim.aci fln var ama o heryerde var.sen bence baya bi uzak kalmissin olaylar baya degisti.o zerg DA nin yerini su an FA aldi.[signature][hline]50 Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 FA bile griefe basladıysa ne diyim tam zamanında bırakmışım yazık su everquest2 deki kural ve ozellikleri bu l2ye uyarlamadıkları surece üstünede avrupa serverı acıp avrupa dısındaki iplere ban us serverlarındada us dışındaki iplere ban cekmedikleri surece cok fazla adam kaybederler guzelim oyunu mahvediyo boyle şeyler[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 China serveri acilali 1 ayi gecti...[signature][hline]50 Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 http://www.l2orphus.com e burda pending diyor ne ayak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Çinli arkaşımız var o oynuyor ordan biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Çin betası daha ben oyunu bırakmamışken serverın en yuksek 2-3 adamı tahmin edersinizki çinli accları ebayde sattıktan sonra çin betasına gectiler yani cok uzun zamandır var şu an Lineage 2 Us serverlarında oynayan Çinliler 2 gruba ayrılıyo adena farmer INC mensubları ve Amerikada yaşayan çinli vatandaslar bu ikinci grup 1. gruptan biz nasıl nefret ediyorsak aynen o kadar nefret ediyolar neyse boyle lakayit developer ve gmler oldugu surece L2 US koredeki serverin tırnagı bile olamaz.[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar