_che_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 gerçek bu muziğe hastayım!mükkemel bir şekilde insanı rahatlatıyor.adeta başka dünyalara götürüyor.dinlemediyseniz mutlaka dinlemenizi öneriyorum.uo oynarken dinlemek apayrı oluyor :).[signature][hline]herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Barok müzik yapan gruplara örnek verirmisin biraz. Benim de sevdiğim bi türdür ama sadece sağda solda dinleyebiliyorum hiç grup vs. bilmediğim için.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_che_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 grup bilmiyorum fakat YKY'nin Evin İlyasoğlu tarafından çıkarılan Zaman İçind Muzik kitabını alabilirsin içinde birsürü cd var.cddeki müziklerde çok güzel.örneğin şu şarkıyı çekebilirsin; Jean-Philippe Rameau - Gavotte[signature][hline]herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar