Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 third party bi grubun yaptğı sinematic adamlar yardırmıslar, ş,imdilik trailerı var izlemek isterseniz http://www.youtube.com/watch?v=_kAJSswZPvI&feature=player_embedded buda önceki cinameticleri http://www.youtube.com/watch?v=QOxfIapsrJs&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 orjinali paraylamı olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 oha, blizzard olsa anca bu kadar iyi yapabilirdi su cinematicleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 sanmıyorum satıckalarını. modeller efektler mekanlar ooook güzel ama animasyonlarda patlamışlar. figür anımasyonlarında daha doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 kerrigan tassadar suratlar pek olmamış sanki ama marine'miş, muta'ymış, wraith'miş vs pek beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 mod sanmıyorum. fanların yaptığı kısa animasyon gibi geldi. amatör bir grup için hiçde fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Adamlarda texture yetersizliği çok.Oyunlardaki karakterleri 3dsmax ile alıp biraz optical flares ile süslemişler.O yüzden sizlere kerrigan çok kötü gözüküyor ki öyle.Ama genede başarılı sonuçta uzun bir emek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 fazla iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bak buda fena diiil en azından guzek aksiyon http://www.youtube.com/watch?v=wL0RiDJl9Cc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Battlecruiser'ın Mothership'ten büyük olması O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 psi blade animasyonuna ölürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 benim düşündüğüm mothership aslında şehir kadar büyük olduğuydu demekki leblebi kadarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Tossu sevmeyen bir terran oyuncusu yapmış olabilir son videoyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 inyourmind said: Adamlarda texture yetersizliği çok.Oyunlardaki karakterleri 3dsmax ile alıp biraz optical flares ile süslemişler.O yüzden sizlere kerrigan çok kötü gözüküyor ki öyle.Ama genede başarılı sonuçta uzun bir emek. Kaancım, 7 küsür dakika cg bir video yapmak neresinden bakarsan bak çok ama çok zor ve inanılmaz uzun bir iş. Oyunlardaki karakterleri 3dsmax ile alamazsın. Ki zaten modellerin orijinal olmadığı açık. Modellersin, UVW sini açarsın, texture boyarsın, rigini yaparsın, animasyonu yaparsın. Bunun post processi var. Var oğlu var. Dikkat edersen tek kişi yapmış bütün CG olayını aslında. Additional demek 1-2 modeli olan adam demek projede. Ki yazıyor zaten ne yaptıkları altlarında. Yani koskoca Blizzard'ın CG stüdyosu ya da BLUR stüdyoları bir kaç dakikalık video yapıyor. Bu adam hiç bir gelir beklentisi olmadan sırf fanlığından yapmış bu işi. Modeller A kalite değil evet. Texture ve Animasyon da değil. Ama adam da zaten BLUR stüdyosu değil. Chris 3DTotal.com'un news kısmından sorumlu adam. 3DTotal'de en saygın CG sitesi. Yani alakasız bir adam değil. Hani bunun bir üstü zaten Marco Spitoni (Bkz. Code Guardian). Ki o bile takım olarak yapar işlerini genelde. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bence cok hos olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 5 dakikalik bir video tek kişinin 3 4 ayını alır direk kafadan daha bile fazladır aşağısı kurtarmaz hele hele o karakterleri oyundaki karakterlere benzetmek inanılmaz zor hani kafadan uydurma bir karakter yaparsın birşeye benzetmene gerek kalmaz o zaman anlarımda bu video emeğe saygı niteliğindedir berbat demek küfür niteliğindedir. sonuçta yapan kişi amatör biridir bir firma değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Abi nasil yapiyor bu adamlar bunu ? Modelleri ve mekanlari tekrar modellemiyorlardir diye tahmin ediyorum. WoW icin aramistim mesela benzer tipte seyler yapabilmek icin ama cok basarili olamamistim. Fikriniz varsa paylasin bence. Film neyim yapmak istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 di said: Abi nasil yapiyor bu adamlar bunu ? Modelleri ve mekanlari tekrar modellemiyorlardir diye tahmin ediyorum. WoW icin aramistim mesela benzer tipte seyler yapabilmek icin ama cok basarili olamamistim. Fikriniz varsa paylasin bence. Film neyim yapmak istiyorum ben. Modelliyorlar. Zaten kendi yapmadığın model, texture vs ne varsa credits kısmına yazılır. Raconu budur bu işin. Ki kalitesinden belli zaten Blizzard modelleri olmadığı. İlla bu işlere girmek istiyorsan 3DS Max, ZBrush ve Photoshop (ya da bunlara muadil programları) öğrenmen gerekiyor. Ki bu da CG Artist olma yoluna gireceksin demek. Bir gün götümü kaldırıp fevzialtuncu.com'u adam edersem Türkçe tutoriallar hazırlıycam CG Art üzerine. Özellikle in game art kısmı olarak. O zamana kadar 3DTotal'in Tutorials kısmı işini görür. Daha da güzeli Kutsal "Mavi Kitap" ı temin edip kasman olabilir. Tabii bulamazsın mavi kitap'ı. Yayıncı da bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Ben daha cok hazir modellerle bir sey yapma taraftariyim zira kendim modellemek konusunda ne yetenegim ne de zamanim var. Bu elemanlar da o tip bir yola gittiler heralde diye dusunmustum ve o yuzden "nasil yapmislar ya?" diye sasirmistim ama sonradan video altindaki link'i takip edince ciddi ciddi hardcore ugrastiklarini gordum. Bir hayalim daha ertelendi bu sayede. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 baba gibi iş yapmişlar işte -amatörde anladıgım kadarıyla firma degil. koyar portfoyuna geçer mis gib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bilgisayarı kullanarak bu tarz işler yapmak oyun/animasyon vs. hep hayran kalmışımdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Gayet güzel olmuş şukuluk. Oyun içi cinematic ve bu tarz şeylere bayılıyorum izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 360p izliyordum 1080p download edicem şimdi herifler iyi iş çıkarmış. Filmi falan çıkarsa direk ekibe alırlar adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Fevzi şöyle bir konu var aylardır ben daha denemedim ama MPQ edit ederek alıyorlar.Hani şöyle söyleyim oyuna girdiğimizde menü ekranının arkasında battlecruiser ilerliyor ya orada gördüğümüz onun tıpatıp aynısı. http://www.hiveworkshop.com/forums/artistic-design-2d-art-3d-modeling-655/editing-creating-models-starcraft-ii-166263/ http://www.hiveworkshop.com/forums/attachments/artistic-design-2d-art-3d-modeling-655/81555d1273434723-editing-creating-models-starcraft-ii-import.jpg Mesela şu videodakiler de tamamen oyun içinden alınmadır. http://www.youtube.com/watch?v=-CwaSXbneXE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 perfectionı göstericekmiş hadi ordan zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar