Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere RC 4.0.2 Sorunsalı(ları)

Parapa

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle İyi akşamlar Sphere RC 4.0.2 üzerinde çalışmalarımda bayağı ilerledim fakat sorun üzerine sorun çıkarıyor.Düşündüm hem sorunu burada çözebilirsek sphere rc 4.0.2 ile ilgilenen arkadaşlar rahatlar hemde ben faydalanabilirim.

Sorunlar

Wrestler karakterlerin açtığı sorunlar.
İlk yumrukta consolda veren error
CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=077939504, in Char OnTick (Timer Expired) (UID=06260)

(serv.account) olayı hala çözmüş değilim ama check edince error veriyor

htmlgump kabul etmiyor :)

var.br var.center var.centerb var.a var.ab var.l

var.lb
burası normal ama kabul etmiyor
[hline]Plus

Etmez ben onu bulmak için ne kell bıratım ne taran ikiside benden nefret ettiler ama sonunda öğrendim . Html gump Hard Coded olarak calısıyormuş ve içeriden oynayarak onu normal def satırına dokmuşler . Kendi projem bitinceye kadar Kendi
kaynak kodlarımı kimseye vermiyorum . Ama illa öğrenmek istiyorsan PM den gel...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Sosyal ağlarda paylaş

revision kullanıyosan ki oyledir . Mantık hataları o kadar cokki sphere server dan cıkamaz oldum adamlar zaten sevmiyolar beni yakında ban yicem diye korkuyom . Aynısı benim jail sisteminde ortaya cıktı 48 saat gözümü kırpmadım hata nerde diye yok hata yok kusursuz scp calısmıyo . Anladığım kadarıyla bu kell denen dönek yeni triggerları ve flagları falan sırf bu olay için yazmış . Revision guzel ama yenilikler IN game sadece . Sistemde calısmıyo . Kısa zamanda düzeltmeyi umuyorum . Düzeltince direk yazıcam nedenini . Iyi geceler kolay gelsin[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 05 Ekim 2004 03:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Walla ftp den atacak yer yoktu bende en basiti nedir mynet :D ordan bi isim altında gostermek zorundayım şimdiden kusuruma bakmayın...

http://gkx34.sitemynet.com/kass.gif

Gerisini siz düşünün... . Aslında liste aşağı doğru devam ediyo ama bunu şuanda gösterirsem ciddi şekilde KAOS yaşanır . O yüzden üzgünüm sadece en bilinfik olanına kadar gösterdim...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 05 Ekim 2004 04:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Upss uyardığın için sağol ilk defa resim yolluyorum nasıl koyulacğığnı pek bilemedim :) . Atarım şimdi[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Sosyal ağlarda paylaş

Forumun sağlığı için yeniden atıyorum

Ahanda elimdeki kirli çıkın .

Usttede dediğim gibi o liste aşağı doğru devam ediyo ama...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...