Parapa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Öncelikle İyi akşamlar Sphere RC 4.0.2 üzerinde çalışmalarımda bayağı ilerledim fakat sorun üzerine sorun çıkarıyor.Düşündüm hem sorunu burada çözebilirsek sphere rc 4.0.2 ile ilgilenen arkadaşlar rahatlar hemde ben faydalanabilirim. Sorunlar Wrestler karakterlerin açtığı sorunlar. İlk yumrukta consolda veren error CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=077939504, in Char OnTick (Timer Expired) (UID=06260) (serv.account) olayı hala çözmüş değilim ama check edince error veriyor htmlgump kabul etmiyor :) var.br var.center var.centerb var.a var.ab var.l var.lb burası normal ama kabul etmiyor [hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Etmez ben onu bulmak için ne kell bıratım ne taran ikiside benden nefret ettiler ama sonunda öğrendim . Html gump Hard Coded olarak calısıyormuş ve içeriden oynayarak onu normal def satırına dokmuşler . Kendi projem bitinceye kadar Kendi kaynak kodlarımı kimseye vermiyorum . Ama illa öğrenmek istiyorsan PM den gel...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bende de bazı sorunlar war mesela magery de freez time koyduramadım bronx'un scpriptlerinide denedim olmadı error de yok ortada..[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 revision kullanıyosan ki oyledir . Mantık hataları o kadar cokki sphere server dan cıkamaz oldum adamlar zaten sevmiyolar beni yakında ban yicem diye korkuyom . Aynısı benim jail sisteminde ortaya cıktı 48 saat gözümü kırpmadım hata nerde diye yok hata yok kusursuz scp calısmıyo . Anladığım kadarıyla bu kell denen dönek yeni triggerları ve flagları falan sırf bu olay için yazmış . Revision guzel ama yenilikler IN game sadece . Sistemde calısmıyo . Kısa zamanda düzeltmeyi umuyorum . Düzeltince direk yazıcam nedenini . Iyi geceler kolay gelsin[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 05 Ekim 2004 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 yok hayır düşündüğün gibi değil bence kaş yaparken göz çıkardılar ... hiç bişey adam gibi çalışmıyor birde 1.0'a laf atarlar.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Walla ftp den atacak yer yoktu bende en basiti nedir mynet :D ordan bi isim altında gostermek zorundayım şimdiden kusuruma bakmayın... http://gkx34.sitemynet.com/kass.gif Gerisini siz düşünün... . Aslında liste aşağı doğru devam ediyo ama bunu şuanda gösterirsem ciddi şekilde KAOS yaşanır . O yüzden üzgünüm sadece en bilinfik olanına kadar gösterdim...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 05 Ekim 2004 04:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 file:///C:/Documents%20and%20Settings/Ghoxu/Desktop/Kass.gif ftp ye falan atsaydın makinandan bakamıyoruz lol[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Upss uyardığın için sağol ilk defa resim yolluyorum nasıl koyulacğığnı pek bilemedim :) . Atarım şimdi[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 sorun değil direk siteye koy urlyi yaz buraya :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Forumun sağlığı için yeniden atıyorum Ahanda elimdeki kirli çıkın . Usttede dediğim gibi o liste aşağı doğru devam ediyo ama...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ben burada ilginç olan bişey görmüyorum kusura bakma ama kaos yaşatamazsın artık buradakilere herşeye dayanıklı alışkınlar :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 resim koymuşsun iyi güzel hoşta nedir o resimde ortalığı kaosa sürekleyecek şey onu çözemedim.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Bu Combat skillerindeki problemle karşılaşan oldumu ? Vuruyorum dmg veremiyorum ama consolda error alıyorum ?[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Revisionda hersey yerli yerinde sorunsuz calisiyor, onemli olan calismasi degil calistirabilmek olsa gerek, kismen Quaxis'inde dahil oldugu bir cok sunucu Sphere Revision 4.0.2 surumunu bugsiz bir sekilde kullaniyor.[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Combat disinda herhangi bir problemim yok su anda onun üzerine yoğunlaştım sorunuda anlamış değilim ilgili scriptler sorunsuz.[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sphere RC 4.0.2 Sorunsalı(ları) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Etmez ben onu bulmak için ne kell bıratım ne taran ikiside benden nefret ettiler ama sonunda öğrendim . Html gump Hard Coded olarak calısıyormuş ve içeriden oynayarak onu normal def satırına dokmuşler . Kendi projem bitinceye kadar Kendi kaynak kodlarımı kimseye vermiyorum . Ama illa öğrenmek istiyorsan PM den gel...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 bende de bazı sorunlar war mesela magery de freez time koyduramadım bronx'un scpriptlerinide denedim olmadı error de yok ortada..[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 revision kullanıyosan ki oyledir . Mantık hataları o kadar cokki sphere server dan cıkamaz oldum adamlar zaten sevmiyolar beni yakında ban yicem diye korkuyom . Aynısı benim jail sisteminde ortaya cıktı 48 saat gözümü kırpmadım hata nerde diye yok hata yok kusursuz scp calısmıyo . Anladığım kadarıyla bu kell denen dönek yeni triggerları ve flagları falan sırf bu olay için yazmış . Revision guzel ama yenilikler IN game sadece . Sistemde calısmıyo . Kısa zamanda düzeltmeyi umuyorum . Düzeltince direk yazıcam nedenini . Iyi geceler kolay gelsin[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 05 Ekim 2004 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 yok hayır düşündüğün gibi değil bence kaş yaparken göz çıkardılar ... hiç bişey adam gibi çalışmıyor birde 1.0'a laf atarlar.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Walla ftp den atacak yer yoktu bende en basiti nedir mynet :D ordan bi isim altında gostermek zorundayım şimdiden kusuruma bakmayın... http://gkx34.sitemynet.com/kass.gif Gerisini siz düşünün... . Aslında liste aşağı doğru devam ediyo ama bunu şuanda gösterirsem ciddi şekilde KAOS yaşanır . O yüzden üzgünüm sadece en bilinfik olanına kadar gösterdim...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 05 Ekim 2004 04:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 file:///C:/Documents%20and%20Settings/Ghoxu/Desktop/Kass.gif ftp ye falan atsaydın makinandan bakamıyoruz lol[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Upss uyardığın için sağol ilk defa resim yolluyorum nasıl koyulacğığnı pek bilemedim :) . Atarım şimdi[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 sorun değil direk siteye koy urlyi yaz buraya :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Forumun sağlığı için yeniden atıyorum Ahanda elimdeki kirli çıkın . Usttede dediğim gibi o liste aşağı doğru devam ediyo ama...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ben burada ilginç olan bişey görmüyorum kusura bakma ama kaos yaşatamazsın artık buradakilere herşeye dayanıklı alışkınlar :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 resim koymuşsun iyi güzel hoşta nedir o resimde ortalığı kaosa sürekleyecek şey onu çözemedim.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Bu Combat skillerindeki problemle karşılaşan oldumu ? Vuruyorum dmg veremiyorum ama consolda error alıyorum ?[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Revisionda hersey yerli yerinde sorunsuz calisiyor, onemli olan calismasi degil calistirabilmek olsa gerek, kismen Quaxis'inde dahil oldugu bir cok sunucu Sphere Revision 4.0.2 surumunu bugsiz bir sekilde kullaniyor.[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Combat disinda herhangi bir problemim yok su anda onun üzerine yoğunlaştım sorunuda anlamış değilim ilgili scriptler sorunsuz.[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sphere RC 4.0.2 Sorunsalı(ları) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Makaveli Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Revisionda hersey yerli yerinde sorunsuz calisiyor, onemli olan calismasi degil calistirabilmek olsa gerek, kismen Quaxis'inde dahil oldugu bir cok sunucu Sphere Revision 4.0.2 surumunu bugsiz bir sekilde kullaniyor.[signature][hline]Bana mutlulugun resmini cizebilirmisin?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Combat disinda herhangi bir problemim yok su anda onun üzerine yoğunlaştım sorunuda anlamış değilim ilgili scriptler sorunsuz.[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sphere RC 4.0.2 Sorunsalı(ları) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar