Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sponsorluk

erdallol

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
396 MB miş sen ne koydun o kadar ? allah ne verdiyse koydun heralde ben o serverin çalışacağından şüpheliyim :)

Ayrıca host mu ediceksin sponsor ol diyenler

Speedi engelledinizmi ?
Küfürü engellediniz mi ?
55i ile nereye kadar ?
patiden nebuladan ordan burdan alınan scriptlerin bugları ile nereye kadar ?

bunları düşünmeden bu topice atlamayın bence...[signature][hline]Plus
Sosyal ağlarda paylaş

Topic'in açıldığı tarihe bakıp yazı yazmanızı tavsiye ediyorum..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
plus, 05 Ekim 2004 20:15 tarihinde demiş ki:
uplayanlara söyle ben bakmak zorunda değilim...

Sana söylemedim ki yazıcak insanlara söyledim.
Neden üzerine alındın ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
plus, 05 Ekim 2004 19:56 tarihinde demiş ki:
396 MB miş sen ne koydun o kadar ? allah ne verdiyse koydun heralde ben o serverin çalışacağından şüpheliyim :)

Ayrıca host mu ediceksin sponsor ol diyenler

Speedi engelledinizmi ?
Küfürü engellediniz mi ?
55i ile nereye kadar ?
patiden nebuladan ordan burdan alınan scriptlerin bugları ile nereye kadar ?

bunları düşünmeden bu topice atlamayın bence...

www.fatalwar.net

bi bak istersen
Sosyal ağlarda paylaş

Gereksiz yere uplanmış bi topicde,ancak bu kadar gereksiz tartışmalar olabilir.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

pardon neyine bakiyim sitenize girince parti mesajları falan Siz dj serverimi açtınız da gay partisi falanmı düzenliyorsunuz anlamadım valla...Üstelik orda şakasına denen bir mesaj var gülücük de atılmış ne kıt insansın ki verdiğin cevaba bak Banane siz zaten kendinizin amatörlüğünü kabul etmişsiniz daha diyecek birşeyim yok...[signature][hline]Plus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...