erdallol Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Arkadaşlar Beraber çalışarak bir server kuralım host olucak makinaya sahibiz ...ilgilenenlere icq=223169802 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdallol Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Arkadaşlar Diğer Geyikler Gibi Web Sitesi Hostluğu değil :)[hline]I Can dedicate all sexy ladies :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ben seer veya cons olarak playerlarla ilgilenmeye hazırım mircde falan buluşup konuşalım isterseniz veya forumlarınız falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatal_War Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 benim serverım var beraber açalım buğün açıcamda ama dosyalr çok hepsini internete koymam lazım ama toplam 396mb gibi bişey yardımcı olurum ama isterseniz benim serverıı açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bnde server war herşeyi hazır.drake ve polar bear bineklerde war ve elfce ve drow ca üzerinde çalışıyorum irklar isteğinize göre düzenlerim herşeyi[hline]Diadan Locke Blessin' You All!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatal_War Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 full server GM_galadniel ile hazırladık[hline]Fatal War Ultima Online Shar Yakında Hizmetinizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 full server.ırk war,her çeşit binek war,değişik ırk dilleri war,herşeyi hazır.. (rekabet diil mi :)[hline]Diadan Locke Blessin' You All!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatal_War Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 rekabet se rekabet olsun ben serverı bedavaya yolluyom OK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 o karda diil emekler boşa gitmesin amman deyim!! pes bnden[hline]Diadan Locke Blessin' You All!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatal_War Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 yaa :) sen kim ile aşk atıon lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdallol Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Beyler İlginiz İçin Sevindim Hep Beraber Çalışalım O Zaman icq=221369802[hline]I Can dedicate all sexy ladies :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdallol Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Deneyim Ve Görev Bölümünüde Yaparız !![hline]I Can dedicate all sexy ladies :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Aradaşlar bize sölicek söz kalmamış şimdiden başarılar dilerim :D[hline][iyi cok super hayvani komik olmus aferin de boyle uzun imza olmaz /bag] [Bu mesaj Baggio tarafından 14 September 2003 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 YUH O İMZA NE YA!!!! MANDOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 396 MB miş sen ne koydun o kadar ? allah ne verdiyse koydun heralde ben o serverin çalışacağından şüpheliyim :) Ayrıca host mu ediceksin sponsor ol diyenler Speedi engelledinizmi ? Küfürü engellediniz mi ? 55i ile nereye kadar ? patiden nebuladan ordan burdan alınan scriptlerin bugları ile nereye kadar ? bunları düşünmeden bu topice atlamayın bence...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brook Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Topic'in açıldığı tarihe bakıp yazı yazmanızı tavsiye ediyorum..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 uplayanlara söyle ben bakmak zorunda değilim...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mike komiksin..[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brook Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: plus, 05 Ekim 2004 20:15 tarihinde demiş ki: uplayanlara söyle ben bakmak zorunda değilim... Sana söylemedim ki yazıcak insanlara söyledim. Neden üzerine alındın ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 brook oraya mesaj atanlardan biride benim oke ?[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: plus, 05 Ekim 2004 19:56 tarihinde demiş ki: 396 MB miş sen ne koydun o kadar ? allah ne verdiyse koydun heralde ben o serverin çalışacağından şüpheliyim :) Ayrıca host mu ediceksin sponsor ol diyenler Speedi engelledinizmi ? Küfürü engellediniz mi ? 55i ile nereye kadar ? patiden nebuladan ordan burdan alınan scriptlerin bugları ile nereye kadar ? bunları düşünmeden bu topice atlamayın bence... www.fatalwar.net bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 sanamı verdiler bu makineyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brook Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Gereksiz yere uplanmış bi topicde,ancak bu kadar gereksiz tartışmalar olabilir.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 valla bu sefer ben uplamadım geçenkinde browserdan hiç bişiy görünmüyordu pm yerine quote ye basmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 pardon neyine bakiyim sitenize girince parti mesajları falan Siz dj serverimi açtınız da gay partisi falanmı düzenliyorsunuz anlamadım valla...Üstelik orda şakasına denen bir mesaj var gülücük de atılmış ne kıt insansın ki verdiğin cevaba bak Banane siz zaten kendinizin amatörlüğünü kabul etmişsiniz daha diyecek birşeyim yok...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sponsorluk × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Brook Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Topic'in açıldığı tarihe bakıp yazı yazmanızı tavsiye ediyorum..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 uplayanlara söyle ben bakmak zorunda değilim...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mike komiksin..[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brook Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: plus, 05 Ekim 2004 20:15 tarihinde demiş ki: uplayanlara söyle ben bakmak zorunda değilim... Sana söylemedim ki yazıcak insanlara söyledim. Neden üzerine alındın ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 brook oraya mesaj atanlardan biride benim oke ?[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: plus, 05 Ekim 2004 19:56 tarihinde demiş ki: 396 MB miş sen ne koydun o kadar ? allah ne verdiyse koydun heralde ben o serverin çalışacağından şüpheliyim :) Ayrıca host mu ediceksin sponsor ol diyenler Speedi engelledinizmi ? Küfürü engellediniz mi ? 55i ile nereye kadar ? patiden nebuladan ordan burdan alınan scriptlerin bugları ile nereye kadar ? bunları düşünmeden bu topice atlamayın bence... www.fatalwar.net bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 sanamı verdiler bu makineyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brook Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Gereksiz yere uplanmış bi topicde,ancak bu kadar gereksiz tartışmalar olabilir.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 valla bu sefer ben uplamadım geçenkinde browserdan hiç bişiy görünmüyordu pm yerine quote ye basmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 pardon neyine bakiyim sitenize girince parti mesajları falan Siz dj serverimi açtınız da gay partisi falanmı düzenliyorsunuz anlamadım valla...Üstelik orda şakasına denen bir mesaj var gülücük de atılmış ne kıt insansın ki verdiğin cevaba bak Banane siz zaten kendinizin amatörlüğünü kabul etmişsiniz daha diyecek birşeyim yok...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sponsorluk × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mike komiksin..[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brook Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: plus, 05 Ekim 2004 20:15 tarihinde demiş ki: uplayanlara söyle ben bakmak zorunda değilim... Sana söylemedim ki yazıcak insanlara söyledim. Neden üzerine alındın ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 brook oraya mesaj atanlardan biride benim oke ?[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: plus, 05 Ekim 2004 19:56 tarihinde demiş ki: 396 MB miş sen ne koydun o kadar ? allah ne verdiyse koydun heralde ben o serverin çalışacağından şüpheliyim :) Ayrıca host mu ediceksin sponsor ol diyenler Speedi engelledinizmi ? Küfürü engellediniz mi ? 55i ile nereye kadar ? patiden nebuladan ordan burdan alınan scriptlerin bugları ile nereye kadar ? bunları düşünmeden bu topice atlamayın bence... www.fatalwar.net bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 sanamı verdiler bu makineyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brook Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Gereksiz yere uplanmış bi topicde,ancak bu kadar gereksiz tartışmalar olabilir.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 valla bu sefer ben uplamadım geçenkinde browserdan hiç bişiy görünmüyordu pm yerine quote ye basmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 pardon neyine bakiyim sitenize girince parti mesajları falan Siz dj serverimi açtınız da gay partisi falanmı düzenliyorsunuz anlamadım valla...Üstelik orda şakasına denen bir mesaj var gülücük de atılmış ne kıt insansın ki verdiğin cevaba bak Banane siz zaten kendinizin amatörlüğünü kabul etmişsiniz daha diyecek birşeyim yok...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sponsorluk × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Brook Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: plus, 05 Ekim 2004 20:15 tarihinde demiş ki: uplayanlara söyle ben bakmak zorunda değilim... Sana söylemedim ki yazıcak insanlara söyledim. Neden üzerine alındın ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 brook oraya mesaj atanlardan biride benim oke ?[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: plus, 05 Ekim 2004 19:56 tarihinde demiş ki: 396 MB miş sen ne koydun o kadar ? allah ne verdiyse koydun heralde ben o serverin çalışacağından şüpheliyim :) Ayrıca host mu ediceksin sponsor ol diyenler Speedi engelledinizmi ? Küfürü engellediniz mi ? 55i ile nereye kadar ? patiden nebuladan ordan burdan alınan scriptlerin bugları ile nereye kadar ? bunları düşünmeden bu topice atlamayın bence... www.fatalwar.net bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 sanamı verdiler bu makineyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brook Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Gereksiz yere uplanmış bi topicde,ancak bu kadar gereksiz tartışmalar olabilir.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 valla bu sefer ben uplamadım geçenkinde browserdan hiç bişiy görünmüyordu pm yerine quote ye basmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 pardon neyine bakiyim sitenize girince parti mesajları falan Siz dj serverimi açtınız da gay partisi falanmı düzenliyorsunuz anlamadım valla...Üstelik orda şakasına denen bir mesaj var gülücük de atılmış ne kıt insansın ki verdiğin cevaba bak Banane siz zaten kendinizin amatörlüğünü kabul etmişsiniz daha diyecek birşeyim yok...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sponsorluk × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: plus, 05 Ekim 2004 19:56 tarihinde demiş ki: 396 MB miş sen ne koydun o kadar ? allah ne verdiyse koydun heralde ben o serverin çalışacağından şüpheliyim :) Ayrıca host mu ediceksin sponsor ol diyenler Speedi engelledinizmi ? Küfürü engellediniz mi ? 55i ile nereye kadar ? patiden nebuladan ordan burdan alınan scriptlerin bugları ile nereye kadar ? bunları düşünmeden bu topice atlamayın bence... www.fatalwar.net bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 sanamı verdiler bu makineyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Gereksiz yere uplanmış bi topicde,ancak bu kadar gereksiz tartışmalar olabilir.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 valla bu sefer ben uplamadım geçenkinde browserdan hiç bişiy görünmüyordu pm yerine quote ye basmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 pardon neyine bakiyim sitenize girince parti mesajları falan Siz dj serverimi açtınız da gay partisi falanmı düzenliyorsunuz anlamadım valla...Üstelik orda şakasına denen bir mesaj var gülücük de atılmış ne kıt insansın ki verdiğin cevaba bak Banane siz zaten kendinizin amatörlüğünü kabul etmişsiniz daha diyecek birşeyim yok...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Sponsorluk × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar