Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Satmayi dusunen arkadas varsa mesajla bana ulassin bi zahmet. smartphone mutlaka android os olmali. bi de pahali olmasin lutfen. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 turkcell hat varsa t20 kap bi tane ayda 20 liraya. fiyat performans baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 cash para kaca o baskan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 onu bilmiyorum bak. onun bi üst modeli 490 tl http://www.hepsiburada.com/Liste/huawei-u8800-ideos-x5-2-gb/productDetails.aspx?productId=telcephuau8800&categoryId=371946 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=huawei+u8800+ideos+x5 ekşide de buna kötü diyen çıkmamış pek. ben de t20 kullanıyorum baya memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 e72 verelim boşver digerlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 şuan hemen elimde olan blackberry 9700 bold var kişisel telefonumdu bu ay yenisini almamdan dolayı satabilirim. yanılmıyorsam hala kvk garantisi devam etmekte ( yaklaşık 3 ay kadar falan daha sanırsam ) problemdeki tek problem arkasındaki derisindeki parça kopuğu bide bir kaç tuştan harfler çok hafif silinmiş durumda ( lanet olsun sana bbm ) bunun dışımda şu ara telefonlarla uğraştığımdan fiyat aralığını ve istediğin marka model birşey varsa belirtirsen yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar