Solonor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Selam arkadaşlar, Öncelikle aradım bulamadım, açıldı mı bilmiyorum böyle bir şey ve bunun yeri de burası mı kişisel mi bilemedim ama heralde doğru yerdeyim, neyse.. Yarın GS nin basket maçına gidicem de, ilk defa araba falan olmadan gitmem gerekiyor, zincirlikuyudan metrobüsle oralara gidip ordan bi şekilde (yürüyerek/minibüs/taksi vs) gitmeyi düşünüyorum. Özetle zincirlikuyudan abdi ipekçiye nasıl ulaşırım, bir bilen kesin vardır. Şimdiden sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 metrobüsle git. zeytinburnu durağında in. minibüsler var orda. yada taksi tut 5 6 liraya gidersin muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yürüyebilir miyim peki zeytinburnundan? yürüme mesafesi mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ben yürümüştüm ama 4 5 km falan olması lazım metrobusten sora. uzak dersen bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Topkapı durağında inmen gerek oradan otobüs veya taksiyle geçebilirsin. yürüyerek 20dk sürer Nerden geleceğini bilmiyorum ama sahil yolunu kullansan snein için çok daha iyi olur topkapı sahilde inip oradan 5dk yürüyerek varabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 2-3 km yorulursun cevizlibağ dan da minibüs vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 okuldan yani etiler/hisarüstünden zincirlikuyuya gelicem. istikamet sonuç olarak hisarüstü-abdi ipekçi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 metrobüsle cevizlibağdan minibüs olur ya da zeytinburnundan minibus yada otobüs(93 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar