gramul Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 2008 bravo düşünürken param puntoya kadar yetti o yüzden ciddi ciddi bu arabayı düşünmeye başladım. bunun yanında toyota yaris de alternatfler arasındaydı . ta ki burdaki yorumları okuyana kadar . coğu yerde övgüyle bahsederken fiat puntolardan burdaki yorumlar beni terdütte düşürdü şimdi . tekrar yaris mi düşünsem bilemedim. bana bi çıkar yolu bulun yahu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 aktiftablet said: saturn said: Ayrıca istanbul arabaları neden tercih edilmez ve diğer şehirlere göre daha ucuzdurlar arkadaşlar Hayvan gibi km yaptıkları için. Ev iş arası günde 150km yapanlar var İstanbul'da. Bir de galiba kasko daha pahalı oluyomuş 34 plakalar için. kasko değil de vergi daha pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Selam, Bence Yaris daha iyidir. Kullandın mı dersen hayır ama içimdeki ses öyle diyor :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 fiat puntu yeni araba mı diye geldim hani pinti gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 arkadaşımda var benim punto. sürekli ben de biniyorum gayet güzel araba ama daha yeni modeldi sanırım. ben beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 abi yarisin bagajını bi açın bakın. ondan sonra alamyı düşünün bence, 1 valizlik bagaj resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar