EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Facede bu ara dolasıyor katılan arkadaşlar falan var. YGA diolar bu ne böle bir bilgisi olan falan var mı? hayal satıyolar gibi geldi valla. gibisi fazla bile olabilir. http://zirve.yga.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 valla katılanlar baya hayalı adamlar borusan ceoları microsoft ceoları bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 daha önce katılmıştım harika bir fırsat öğrenciler gençler için. Çok sağlam konuşmacılar geliyor çok keyifli bir gün geçiriyorsunuz. Şansınız varsa da tanışabiliyorsunuz tabi bunun dışında bir sürü insanla tanışıyorsunuz. Sertifika veriyor sonunda. başka da bir olayı yok. Ücretsiz bu arada. Ne satacak ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 katılmak için bile para alıolar ilerki kısımlarda bilmiom artık asdf hem sponsorlar var hem para alıolar falan ögrencilerden. sonra yok bağış bunlar bla bla geyiği. kendileri yazmıslar sitelerinde para muhabbetıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 hmm para olayını bilmiyordum ben hocamla gitmiştim 3 sene önce başvuru yapmıştım ama o zaman para almamışlardı ama seçilmemiştim =) Yani ünide verilen konuşmalardan farksız aslında. Çıkıyor işte büyük adamlar hayatlarını anlatıyor. Bi sağlam yerde okuyan adamlar anlatıyor bir de sıfırdan gelenler anlatıyor böylece herkes kendine bir şeyler çıkarabiliyor. gazı alıosun eve gidip ders çalışıosun sürekli fikir yürütüyorsun =) ya şanslıysan harika fırsat yöneticiler falan da var tanışıyorsun. Arkadaşım fedex te iş buldu bu şekilde. 30-40 lira verilirde fiyatları ne kadar bilmiyorum bi 70liralık şey olmaz yani. Bütün gün konuşmacı dinliyorsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 a.k.a. guru gurultu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar