SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Şimdi kafamda bir iki soru var. KVM switch lazım ama hdmi olacak ve USB DDM (Dynamic Device Mapping) olması lazım (Maclerde çalışmıyormuş yoksa). Şimdi böyle bir aleti alacağın paraya çoooook rahat yeni 24" monitor alınıyor (200-250$ arası bu özelliklere sahip switchler). Şimdi ne yapacağım karar veremiyorum. Monitor + Mac klavye mouse alacağım ya da bu switchlerden. Monitor+klavye falan daha mantıklı geliyor ama masada feci yer kaplayacaklar. Bir iki gündür ikisi arasında gidip geliyorum. Ne önerirsiniz? Switchler gerçekten o kadar rahat mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 kvm swich alacaksan ve istanbulda isen sana ucuz temin ettiririm, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 kvm ve spliter konularında tr deki duayyen firma bimeldir burdan ürünlere bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 KVM iskencenin bir diger adidir. Git monitor al direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 monitörleri duvara as, kvm filan uğraşma. düzgün çalışanına denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Yeni konu açmayım. Ps4 tv ve pc arasında gidip geliyor devamlı. Bunun için switch aldım ama switch tam tersi çalışıyormuş, monitore girişi çoklamak için. Bunun için bir alet var mıdır? edit: hdmi splitter lazım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar