Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada gezilcek yerler

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ya ben 7 sinde Ankaraya gitcem ama pek gidilcek mekan gezilcek bar bilmiyorum bir el atında biraz gidilcek yer söyleyin sap sap evde kalmayayım :D[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
emekliler kahvesi
emekliler cadesi
emekli bar
emekli alısveriş merkesi
emekli bowling cafe bar
memur restorant
memur nargilecisi
memur simit evi[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel şehrimizde nerdeyse gezilebilecek hiçbir yer yok..yada ben sıkıldım..aynı insan kalabalığı..aynı araba kalabalığı..peh..[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden
Bir rüya oldun sevdamın gergefinde
Neden çocuklar beni gösteriyor
Yağmur yağsa güneşin yerine
Ha gayret güzelim gayret
Biter elbet bu yağmur sabret
Sosyal ağlarda paylaş

Sen tunalıya gel ben seni gezdirir,ortama sokarom :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 05 Ekim 2004 19:57 tarihinde demiş ki:
emekliler kahvesi
emekliler cadesi
emekli bar
emekli alısveriş merkesi
emekli bowling cafe bar
memur restorant
memur nargilecisi
memur simit evi

:D gusel[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

LoL ankarada gezmekden okula gidemiyorum sınav var cumartesi daha çalışamadım eheh

tunalı,bahceli,arjantin,bilkent,konutkent,gölbaşı gittiim gezdiim semtler hala sıkılmadım

arjantin baydı gitmeyin :P[signature][hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir."
Sosyal ağlarda paylaş

tunalının orda bestekar sokak var orda iyi barlar var tavsiye ederim...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...