Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada gezilcek yerler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya ben 7 sinde Ankaraya gitcem ama pek gidilcek mekan gezilcek bar bilmiyorum bir el atında biraz gidilcek yer söyleyin sap sap evde kalmayayım :D[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Mesaj tarihi:
aramaya inanalım ama üşengecim şöyle bi ankara yazsan bi baksan[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
  • Admin
Mesaj tarihi:
emekliler kahvesi
emekliler cadesi
emekli bar
emekli alısveriş merkesi
emekli bowling cafe bar
memur restorant
memur nargilecisi
memur simit evi[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Mesaj tarihi:
aynı yerlerin bide şişko ve kel olanlar için olanı var :D[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
Mesaj tarihi:
puhahaha dyna..

Tek önerim, tunalımı ne var. Bi yokuş var işte.. Orada bir kumpirci var sakın gitme. 10 kaatmıydı neydi geçen sene..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey..
Dei$ik : Kas, belki girersin..
Mesaj tarihi:
saklıbahçeye giden varmı. aman aman çok sıkıcı bi yer gerçi zevke bağlı ama beni resmen baydı oturamadım bi saat[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
Mesaj tarihi:
olm ankaraya gelince sizi kim gezdiriyo lan :lol:

istanbula göre daha az seçenek var ama huzur evide değil.gezmek için değil ama yaşamak için ideal bi yer ankara.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı
Mesaj tarihi:
Sen tunalıya gel ben seni gezdirir,ortama sokarom :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 05 Ekim 2004 19:57 tarihinde demiş ki:
emekliler kahvesi
emekliler cadesi
emekli bar
emekli alısveriş merkesi
emekli bowling cafe bar
memur restorant
memur nargilecisi
memur simit evi

:D gusel[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Mesaj tarihi:
LoL ankarada gezmekden okula gidemiyorum sınav var cumartesi daha çalışamadım eheh

tunalı,bahceli,arjantin,bilkent,konutkent,gölbaşı gittiim gezdiim semtler hala sıkılmadım

arjantin baydı gitmeyin :P[signature][hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir."
Mesaj tarihi:
tunalının orda bestekar sokak var orda iyi barlar var tavsiye ederim...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
  • Yeni Oluştur...