Wrapper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Menueri nasıl transparan yapabilirim? arattım bulamadım..[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 aratıp bulamadığına eminmisin? painti açacaksın boyutunu sen ayarla sonra onu en büyük şekliyle gostereceksin 6x 8x felan. daha sonra siyah noktalar koyacaksın arada boşluklar bırakarak. sonra o boşluklara ise siyaha yakın bir renk ile doldur ve verdatana patchle bu kadar.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 birde Loading file c:spherescriptsitemsprize.scp Loading file c:spherescriptsitemspotions.scp Loading file c:spherescriptsitemspiler.scp Loading file c:spherescriptsitemsore.scp ERROR:(ore.scp,595)Undefined keyword 'SKILL_LO' ERROR:(ore.scp,596)Undefined keyword 'SKILL_HI' ERROR:(ore.scp,599)Undefined keyword 'AMOUNT_LO' ERROR:(ore.scp,600)Undefined keyword 'AMOUNT_HI' ERROR:(ore.scp,605)Undefined keyword 'SKILL_LO' ERROR:(ore.scp,606)Undefined keyword 'SKILL_HI' ERROR:(ore.scp,609)Undefined keyword 'AMOUNT_LO' ERROR:(ore.scp,610)Undefined keyword 'AMOUNT_HI' ERROR:(ore.scp,615)Undefined keyword 'SKILL_LO' ERROR:(ore.scp,616)Undefined keyword 'SKILL_HI' ERROR:(ore.scp,619)Undefined keyword 'AMOUNT_LO' ERROR:(ore.scp,620)Undefined keyword 'AMOUNT_HI' ERROR:(ore.scp,625)Undefined keyword 'SKILL_LO' ERROR:(ore.scp,626)Undefined keyword 'SKILL_HI' ERROR:(ore.scp,629)Undefined keyword 'AMOUNT_LO' ERROR:(ore.scp,630)Undefined keyword 'AMOUNT_HI' ERROR:(ore.scp,635)Undefined keyword 'SKILL_LO' ERROR:(ore.scp,636)Undefined keyword 'SKILL_HI' ERROR:(ore.scp,639)Undefined keyword 'AMOUNT_LO' ERROR:(ore.scp,640)Undefined keyword 'AMOUNT_HI' ERROR:(ore.scp,645)Undefined keyword 'SKILL_LO' ERROR:(ore.scp,646)Undefined keyword 'SKILL_HI' ERROR:(ore.scp,649)Undefined keyword 'AMOUNT_LO' ERROR:(ore.scp,650)Undefined keyword 'AMOUNT_HI' ERROR:(ore.scp,655)Undefined keyword 'SKILL_LO' ERROR:(ore.scp,656)Undefined keyword 'SKILL_HI' ERROR:(ore.scp,659)Undefined keyword 'AMOUNT_LO' ERROR:(ore.scp,660)Undefined keyword 'AMOUNT_HI' ERROR:(ore.scp,665)Undefined keyword 'SKILL_LO' ERROR:(ore.scp,666)Undefined keyword 'SKILL_HI' ERROR:(ore.scp,669)Undefined keyword 'AMOUNT_LO' ERROR:(ore.scp,670)Undefined keyword 'AMOUNT_HI' ERROR:(ore.scp,675)Undefined keyword 'SKILL_LO' ERROR:(ore.scp,676)Undefined keyword 'SKILL_HI' ERROR:(ore.scp,679)Undefined keyword 'AMOUNT_LO' ERROR:(ore.scp,680)Undefined keyword 'AMOUNT_HI' ERROR:(ore.scp,685)Undefined keyword 'SKILL_LO' ERROR:(ore.scp,686)Undefined keyword 'SKILL_HI' ERROR:(ore.scp,689)Undefined keyword 'AMOUNT_LO' ERROR:(ore.scp,690)Undefined keyword 'AMOUNT_HI' ERROR:(ore.scp,695)Undefined keyword 'SKILL_LO' ERROR:(ore.scp,696)Undefined keyword 'SKILL_HI' ERROR:(ore.scp,699)Undefined keyword 'AMOUNT_LO' ERROR:(ore.scp,700)Undefined keyword 'AMOUNT_HI' ERROR:(ore.scp,705)Undefined keyword 'SKILL_LO' ERROR:(ore.scp,706)Undefined keyword 'SKILL_HI' ERROR:(ore.scp,709)Undefined keyword 'AMOUNT_LO' ERROR:(ore.scp,710)Undefined keyword 'AMOUNT_HI' ERROR:(ore.scp,715)Undefined keyword 'SKILL_LO' ERROR:(ore.scp,716)Undefined keyword 'SKILL_HI' bu hataları nasıl cozerim :D[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 05 Ekim 2004 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Transparan Menu için Burdan...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 aramış ama bulamamış.s[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Legendary returned. <- envy anlar. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar