Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 hayamta sabahlari yiyebilecegim en güzel sey
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 evet tatli bizim "lokma" büyüklügünde yumusak isirdigin zaman agizda dagilir ve mutesehem bir tadi var.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Dur hazır nazım geçerken bi anneme yaptırayım sdf
calimero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 abi lütfen almanca telaffuzunu öğrenerek "anne bana Quarkbällchen yapar mısın?" deyip bunu da videoya çeker misin? tepkiyi cidden çok merak ediyorum adhajsfad
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 okunusu Quarkbällchen = kuarkbealşın. heceleri uzatmadan sert ve keskin okuman lazim. yanliz söyliyim yapilmasi kivamini tutturmasi hic kolay degilmis ben pastahaneden aliyorum. istanbul'da yokmu alman börekcisi cörekcisi.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Ben Ankara'da oturuyorum. Annem aşçıdan hallice abi, ciddi olarak meslek edinseydi keşke diyoruz hep. Bir de annem diye abartmıyorum yani iş teklifi falan aldı yakın çevreden bir kaç tane gel bizle çalış diye ^_^
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 cok iyi annene gazda verebilirsin, bunu yapta görelim cok zor mus gibisinden bu fena degil link olarak, http://www.kochbar.de/rezept/215594/Quarkbaellchen.html google translator diyip cikti alabilirsin linkteki resimlerde cok iyi. iste quark'ta bitiyor sanirim türkiyede lor deniyor ama alman marketi bulup ordan al derim. tarçın eksik olmasin. lan sunu varya sokakta satacaksin offf deli para kirarsin.
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yzp_OqvIe50
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kemalpaşa yiyin bunu yiyene kadar mis gibi.
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Seele said: okunusu Quarkbällchen = kuarkbealşın. heceleri uzatmadan sert ve keskin okuman lazim. yanliz söyliyim yapilmasi kivamini tutturmasi hic kolay degilmis ben pastahaneden aliyorum. istanbul'da yokmu alman börekcisi cörekcisi.alman kıvarkbelşhen diye okur bunu inanmayın
Seele Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bende ne zaman gelip beni düzeltir diye bekliyordum uzun sürdü hayirdir nerdeydin.
Öne çıkan mesajlar