Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Garbage Merak ediyorum takıldığı her foruma resmini yolluyor mu bu organik oluşum.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 yok canım :) yollamam herkeze ööle resmimi:) sonra sly one gibileri benne uğraşıo eheh Cassie benim ablam evet ben onun yolunu izliyorum daha doğrusu ben babacummonstors un yolundayım:) oda banlanmış[hline] [Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ben en zaman banlandım! okuldan ban yedim doğru bi 5 gün de forumdan.. sanmıyorum... eh adam olduğun günleride görürüm inşallah *!Amin* :-P[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: BabacumMostors, 21 May 2003 01:05 tarihinde demiş ki: eh adam olduğun günleride görürüm inşallah *!Amin* bu dileğine katılmamak elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ay sen şu maymun gibi resme bakansın hmm anladım.. bak chemical mıydı ne işte bak çocuğum burası senin için zararlı olabilir hadi bakiim sen git uyu yada hayat bilgisi falan çalış hadi gülüm naş naş :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 hehe:) hayatbilgisini orc lord devrine kaldıralı çok oldu:) ıyy cı orcum[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 gülüm sen ilkokula 3e falan gitmiyormusun hala var diye biliyorum :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 liseeee LİSEEEEE![hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 hmm töyle bakalım alitan hızın formülleri :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Bu arkadas bu resmını baska forum alanlarınada koymustu.Cok hosuna gıdıyor galıba boyle sey yazılması.Ama ınan gına geldı bu resmınden.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 la ikini koyizim:) klavyo bozulu[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bende 16yim ama deve gibiyim.sakallarim bile cikiyor:) buyume problemi felanmi var sende :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ablanın resmi yok mu[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 yok[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: general83, 22 May 2003 02:07 tarihinde demiş ki: ablanın resmi yok mu[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin said: BabacumMostors, 22 May 2003 11:05 tarihinde demiş ki: yok[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Bu 2 mesaj neden bana çok komik geldi ya :).[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 chem soruma cevap vermedin hem sorumuda değiştiricem :) klavyede yalan olmasın ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 babacum ne iş:) bak banada garip geldi Yok un içini araştırdımda YOK OOOOLUM hadi iKileee! dercesine:D hız formulümü? eee şeyy(grr kızıom ama) unuttum![hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> [Bu mesaj Chemical tarafından 22 May 2003 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 kaç senelik arkadaşım olsa bende de olur ;) bilmemmi :D[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 2000 haliyle 2003 hali arasında bi fark yok :) hadda iddia ediyorum 2000deki halinden daha da zibidi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 :P bebecik diyeni yrim valla o bebecik dediğin kav silahınının yapılışını, cıva tipi boru bombası planını ve çakmaklan elektro şok tabancası yapmayı biliyo:) havalı tüfekde var valla dalga geçeni mıhlarım daha doğrusu sniplerim dalga geçmiom ben:) kas gücüm çok değildir ama bir gün sırtında büyük bir acı hissedersin sonra hastanede kurşun zehirlenmesi yüzünden yersin iyneleri ilaçları:P yazdım ama pis tehdit ederim hiç karışmam yazarım yani direk yüzde 50 si gerçekleşebilir ama:P[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Raider yani Ankara'daki abicim sen ne idin? küçükken nasıl beni inşahat havuzuna atmışdın? sen küçük dimidin alla allaaa:D sonra kafana çekici geçirince nasıl dengen gelmişdi yerine:) ayrıca beni en son nezman gördün:P bıyıklarım çıkdı bidefa 1 yılda büyüdüm dersen yalan olmaz[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 seni inşaat havuzuna mı atmıştım lan mahuhua hatırlamıom iyi yapmışım ama haketmişssindir :) harbi nbe zamang ördüm bilmiyorum son gördüğümde içerdeki odadan digitürkte kanal değiştirmek için aynalar koyuodun evin heryerine :) bu arada onlar bıyık değildir tüydür bebecik seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 dpi 300? Raid3r senmisin?[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Yok yok babacum Raider farklı biri Dpi300 forum takılmaz o site yapar Raider özeldir adını veriri şimdi baş harfi C:P[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ----> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ehuhe sizde ailecek elegeçireceksiniz siteyi :) hoş biz de KAL ailesi olarak yakında ele geçirecez ama ghadi bakalım :P[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar