Qui Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bir süredir kafamı kurcalayan bir soru bu: WoW roleplay için ne kadar uyumlu bir ortam içerecek? Blizzard daha önce yaptığı oyunlarda bu konuda ne kadar hassas olduğunu gösterdi. Genel olarak oyuncu ruhundan ne kadar anladıklarını herkes biliyor zaten. Bunun yanında fantazi tarzında olacağı için diğer oyunlara göre bir adım önde olacağını düşünüyorum. Genel eğilime baktığınızda (diğerlerinde olmayacağı anlamına gelmiyor) bu tarz oyunlar daha bir uygun oluyor yada roleplay yapan popülasyon daha fazla oluyor. Şuana kadar beta tester'ların yazdıklarından (açıkçası fazla okumadım) ve Blizzard'ın açıklamalarından anladığımız kadarıyla Horde - Alliance ayrımı çok keskin olacak ve SWG'de gördüğümüz gibi el ele tutuştuklarını beraber evcilik oynadıklarını görmeyeceğiz. Dışarıdan baktığımda fena olmayacağını düşünüyorum. Ama açıkçası wow konusunda da çok az bilgim var. Buyrun anlatın bana! Zurna mıyım ha?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 pek bilgim yok ama rakipleri gibi olmaya kasarsa pvp serverlarında roleplay imkansız olacağı düşüncesindeyim.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Ben de tam tersini düşünüyordum. Savaş olmadan mmorpg ayakta zor kalır. Alliance-Horde rekabeti olmadan wow ayakta zor kalır :))[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 PVP de RP olmicak buna inanabilirsin PvM de olur ama adamlar resmen seni PP ye zorluyolar eger yuksek level istiyosan diye buyuk ihtimal RP ciler craftsman skillerini abarticaklar bi sure sonra fighting skillerini de res cikarmaya harcicaklar (ben oole yapicam buyuk ihtimal)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Eğer dediğiniz gibi olurda, H. vs A. mücadelesi RP'nin temelini oluşturmayacaksa ne farkı kaldı EQ'daki RP'den?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bir farkı olacak diye güvence vermedilerki zaten,pvp de rp yapan adam ezilir daima =)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 valla Qui nasil diyim sam in imzasi var hani people suck, if i want to game i'd do it against/with wires and c++ codes that know how to rp, not with guys that can't string a sentence together insanlar acgozlu abi o yuzden en iyi karakter olup herseyi yenmek istiyolar, ya da sirf inadina dier playerlari kesmek dork cok dunyada :) o yuzden MMORPG lerin kaderi o Mytharria gibi feci disipline edilenler disinda (katil olabiliyodun dogru, ama ben psikopat bi seri katilim diyip herkesi oldurme gibi bi secenek yoktu, sacmalama diyolardi sana basitce hehe)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Neyse artık. Her yeni mmog ile aynı heyecanı yaşıyoruz ama Blizzard'dan yana çok ümitliydim. Umarım hatalısınızdır :))[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yakında gemili,denizli bir mmorpg çıkıyor(adını hatırlayamadım) onun roleplay öğeleri daha yüksek artık ona kısmet hehe[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Hehe gemili denizli ha :) Böyle çemşir gibi, fışnak gibi bişey mi?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 sadece PP PVP yapanlarin arasinda hayir :)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ben herkesin aksine pvp server'inda daha hakkiyla rp yapilacagina inaniyorum. oyun tamamen savas uzerine kurulmusken uo tarzi bi rp... yapanin takdirine kalmis tabi.. ben eger kiralik katil olacaksam, bunu pvm'de yapamam. adami duelloya davet ettikten sonra pek de bi anlami kalmiyo "assasination"in... kendi capimda oyunumu pvp server'inda devam ettiririm heralde.. dogru, insanlar pvm yaparken baskalari gelip saldiriyo vs. ama bunlarin hepsi acik alanda. yuksek seviye dungeon'larda muhtemelen giren grup, o anda yaratilan dungeon'da tek basina olacak. (boyle duymustum...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Rahat rahat yapılıyor bence,mesela SWG oynarken,imperial defense network diye bir guildler topluluğunun üst mevkilerinde bir imparatorluk subayıydım(Eclipse'de).Her savaştan sonra oraya rapor vs yazardım.Baya güzel oluyordu. Önemli olan server değil bulunduğun player ortamı.PvP serverlarında da rp yapanlar olacaktır.Önemli olan arayıp bulmak :).Sonuçta diğerleri rp yapmazsa yapmasın,sen kendin yaparsın bir şekilde.Yapmayan insanlar bile çoğunlukla yapanlara uyuyorlar.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Bugüne kadar hiçbirzaman olamadı o. Her bir unofficial rp server'ı vardı ama hiçbir zaman buna dikkat etmedi oyuna girenler. RP yine kişide biticek, çevresindekileri çok kaale almadan.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Pvp serverlarındada RP yapılıcağına inannıyorum daha doğrusu yapmak isteyen heryerde yapar.Bu sadece milletin bahanesi gibi abi pvp serveri ne rp si fln gibi laflar bahaneden ibaret bence. Gideriz beraber savasırız bu sırada rp mizide yaparız pp mizide yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Alliance ormanlarinda yanliz basina yol kesen bi orc hunter yapmayi deneyecegim pvp serverinda (pvp den hiç anlamam, eger yapabilirsem tabii :p). Tabii bahsettigim "Senin güzel, küçük kafani liderimin huzuruna sunacagim." tarzi bir rp olmayacak elbette ama elimden geleni yapacagim :p. Elbette bir klana girmeyi, sehir tavernalarinda muhabbet etmeyi istiyorum ama dedigim gibi zamanimin büyük bölümünü issiz ormanlarda geçirmek istiyorum.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 a yapan yapar rp yi eger pvp de olmicaksa her zamanda rp yapılmaz msela guildlerde fln yapılır rp yoksa savastan once karsı tarafla konusmaya vs ye kalkısırsan rp icin keserler direk =) cok rp istiosan rp agırlıklı bi guild kurup rp yapan adamları alcan guildine ki ben oyle yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 nasıl yani sen kendi şehrinde tavernde oturup güzel güzel çayını içerken bi rakip gelip kafanı uçurabilir mi?pvp server olsa bile her yerde giremez rakip sana dimi?Bir lvl 60 human warrior un horde şehrini kılıçtan geçirdiğini düşünemiyorum.!![signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya’nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Sanırım direk büyük şehirlere girmece olayı yok ama yine horde şehirleri çevresinde, allaince görevleri olucak ve tam tersi. Yani h & a kapışması kaçınılmaz.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Qui, 04 Ekim 2004 22:04 tarihinde demiş ki: Sanırım direk büyük şehirlere girmece olayı yok ama yine horde şehirleri çevresinde, allaince görevleri olucak ve tam tersi. Yani h & a kapışması kaçınılmaz. durum böyleyse neden roleplay yapılmasın?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Bence de yapılır aslında. Hani karşılıklı atışmalar vs. olmayabilir (rp'nin sınırları artık) ama horde yada alliance kendi arasında rp'sini yapacaktır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Şunu mu anladım: blizzard avrupa sunucusunda non-pvp ve pvp ALT sunucusu olacak yani rp-> non-pvp'de.Bu hiç hoş olmaz.Benim okuduğum yazılarda pvp başka bir sunucu olacak yani insan-insana dala bileceği SERBEST(?) bir server olması lazımdı yani eski daoc pvp-sunucuları gibi... Benim olay şu Warcraft Dünyası bir olaya bağlı ve W3 bittiği yerden başlıyor->Artas-lich king iyi bir iki oluşturup dünyaya yine kaos getireçekler Yani hikaye nerden devam edecek non-pvp mi pvp? [signature][hline][b]God! Cover my back![u] [Bu mesaj lord_gorthaur tarafından 05 Ekim 2004 15:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ya 2 tane server var işte birisi pvp diğeri isi non/pvp birisinde adam kesıcen paso diğrinde quest fılan yapıcan sanırım[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Benim olay şu Warcraft Dünyası bir olaya bağlı ve W3 bittiği yerden başlıyor->Artas-lich king iyi bir iki oluşturup dünyaya yine kaos getireçekler Yani hikaye nerden devam edecek non-pvp mi pvp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 roleplay açısından şu an piyasadaki oyunlardan çok bi üstünlüğü olacağını sanmıyorum. roleplay yapan her yerde yapar.. ortamın roleplaye uyumlu olması önemli.ortamın roleplay e uyumlu olması da sanıldığı gibi roleplay i kolaylaştırmak değildir, roleplay e özendirmektir.senden başkaları da rp yapmazsa rp bi yere kadar..[signature][hline][b]MetaLLordS member[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar