nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 öyle,ücretsiz egitim diye pankart acan ögrenci 16 ay hapis yatıyorsa zaten yapcak bi şey yok,diktadır bu rejimin adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Ücretsiz eğitim vereni de makatına cisim sokup linç ediyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kimse koymamış bunu.şaşırtıyorsunuz beni gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Bir de bu linkte söylenenlerin yarısı doğruysa diyecek birşey bulamıyorum. Yazık günah ya. http://www.facebook.com/photo.php?v=172734989479732 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 su dunyanin basina ne geliyorsa bu koyu, seriatci islamcilar, muhafazakar hristiyanlar ve asiri dinci yahudilerle onlari gazlayanlar yuzunden geliyor zaten. libya zaten 5 para etmez bir ulkeydi benim gozumde, simdi daha da beter bir yer olmus cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLKilLeR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Hayal kırıklığı. Ne devrim yaptı adamlar be(!) Herifler tarihi devirip 2011'den M.Ö. 1102 yılına döndüler, helal olsun. Bu kafaya estiğinde paradan "0" atmaya benziyor sanırım. Baktılar "0" lar bol geldi atıverdiler bi kaçını, döndüler geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Wispy said: Bir de bu linkte söylenenlerin yarısı doğruysa diyecek birşey bulamıyorum. Yazık günah ya. http://www.facebook.com/photo.php?v=172734989479732 bunlar doğruysa araplara rahat batmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Spiegel said: su dunyanin basina ne geliyorsa bu koyu, seriatci islamcilar, muhafazakar hristiyanlar ve asiri dinci yahudilerle onlari gazlayanlar yuzunden geliyor zaten. libya zaten 5 para etmez bir ulkeydi benim gozumde, simdi daha da beter bir yer olmus cikmis. Dünyadaki bütün kötülükleri semavi dinlere bağlayıp dini para, kar, ve sömürü olan, kanla satın aldıkları petrol içinde yüzen çok uluslu şirketleri unutmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 2023te görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 O değil de benim arkadaşlar var orda yea hala haber alamıyoruz. Sürekli bi msj atıyorum ama çok uzun zamandır cevap yok. Bir ara iyiyiz elektrik falan hak getire gidip gelio bazen gelmiyor babam bi yerde bizden ayrı kaldı dediydi en son o kadar. Ne kadar zaman sonra insanlar normal evlerine geri döner ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar