Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'dan VAN DEPREMİ'ne yardım etmek isteyenler

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Biz bugün Alem FM'den Nihat Sırdar'ın organize ettiği yardım kampanyası aracılığıyla battaniye ve diğer bazı temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardımı Merter Migros bahçesindeki Yurtiçi Lojistik kamyonuna teslim ettik. Anadolu yakasında da yine bir alışveriş merkezi bahçesinde karşı tarafın yardımları toplanmış. Saat 20'de Merter'den son kamyon çıkıyor,an itibariyle kamyon dolmuş,şu andan itibaren kimse gelmesin diyorlar. Karşı tarafla birlikte 14 kamyon ve 6 tır dolusu yardım malzemesini gün içerisinde toparlamışlar ve yola çıkmışlar,son kamyonda dediğim gibi 20:00'da yola çıkacak...

Şu saatten sonra yardım etmek isteyenler ise 1 hafta boyunca akşam saat 17:00'a kadar YURTİÇİ KARGO bürolarına gidip Van'a (akacak,kokacak, kırılacak malzeme ya da yiyecek-içecek hariç) ücretsiz olarak yardımlarını gönderebilecekler.Saat 17:00'da her akşam kamyonlar yola çıkacağı için gün içinde 17:00'a kadar Yurtiçi Kargo ofislerine ulaşmaya çalışın.

Bunun haricinde en organize yardım faaliyetini yöneten kurum ŞİŞLİ BELEDİYESİ.Esentepe'deki belediye binasında sürekli bekleyen kamyonlar var ve doldukça yola çıkıyorlar.

Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da hazır vaziyette 2 kamyon bekletiliyor.Yardımlarınızı bu kamyonlar aracılığı ile de Van'a gönderebilirsiniz.

Bir başka alternatifte yakınlarınızda varsa Kızılay bürolarına yardım malzemelerinizi götrüp teslim edebilirsiniz.

Kişisel uyarı: herhangi hesap numarasına para yardımı yapmamanızı öneriyorum, o paraların yerlerine ulaşacağına inanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi az önce radyo dinlemedi uzun zamandır. Açayım şöyle slow dinleye dinleye giderim derken radyocu yardım kabul eden belediyeleri saydı. Şişli, Kadıköy ve Beşiktaş belediyelerini ve yardım ulaştırma telefonlarını saydı. Cuhapa yanlısı bir radyo olduğunu da sanmıyorum. Hayır işinde bir numara olduğunu iddia eden akapa ve tayfasının esamesi okunmuyor. Bu da böyle birşey hani...
Sosyal ağlarda paylaş

facebookta bu dolaşıyor şimdide. Bu yolda yardım etmek isteyenlere duyurulur.

said:
Bugün merkezi Van'ın Erciş ilçesi olmak üzere meydana gelen depremde zarar gören ailelere yardım edilmesi için sosyal ortamada paylaşılan hesap numaraları ve telefon numaralarının bir kısmı PKK ya lojistik destek veren vakıflara aittir. Lütfen bu tür haberlere itibar etmeyiniz, yardımlarınız için en yakın TÜRK KIZILAYI şubesine başvurunuz. Teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=k%C3%BCrt+k%C4%B1z%C4%B1lay%C4%B1

burada alıntıladığın tam olarak hangi haber bilemedim ama sayfayı inceleyince bdp'yi övücü bazı başlıklara rastladım. her şeyden önce içinde olduğumuz şu boktan günlerde bile HALA MİLLET OLMA ÖZELLİKLERİNİ KORUDUĞUMUZU gösterdiğini düşünüyorum bu depremin. Ben dahil yakın çevremdeki insanlar dün depremin olduğunu öğrendiğimiz ve daha sonra da durumun ciddiyetini anladığımız andan itibaren bir şekilde oraya yardım etmek için ne gerekiyorsa her yolu araştırıp yerine getirdik ve bu insanların hiçbiri bdpli-pekakalı değillerdi ve aksine hepsi de her ikisinden de nefret ederler,tiksinirler-tiksiniriz...Ancak orada bu felaketle karşı karşıya kalan insanların BİZİM İNSANLARIMIZ olduğunu düşündüğümüz için ve ölen yurttaşlar bizim de yüreğimizi acıttığı için yardım ettik. Böyle bir olayda bile BDPli belediyenin övülmesi ancak dangalak insanların yapacağı bir iş. Olayın üzerinden 1-2 hafta geçsin,zaten söylenecek,tartışılacak çok şey var. Ama bu felaket anında şu olay gereksiz. Neticede BDP sadece PEKAKAnın meclis kolu olarak çalışmayıp bu bölgedeki belediyeleri de elinde bulundurduğuna göre yapması gerekeni yapmışsa bunu DEVLET GELMEDEN BDP ORADAYDI diye yazmak tam bir aptallık örneği.

Neyse...Uzatmayayım daha fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...