DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 haftaya gunubirlik gelicem ankaraya, ilk ickiler benden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 sonuncular da benden hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ben zaten 2 tane içer kalkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 gol oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 tam beleşciymişsin sende fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 tamam tamam :) 12. içkiler benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ahah unutma bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 fede said: tamam tamam :) 12. içkiler benden challenge accepted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 saat kaçta nerdeyiz : ) sakarya demeyinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 nedir bugünlerde ki ankara çılgınlığı forumda. ne var abi ankara'da. Antalya'ya gelin havalar da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 seneye yaz antalyadayim alamanci tatili yapicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 tam da onu diyecektim, angaralilar ele geciriyoruz patiyi yavas yavas(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Seele said: seneye yaz antalyadayim alamanci tatili yapicam. o zaman karpuz kesin kesicem sana konyaaltında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 off ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Bir daha ki gelişinde böbreklerini alırız rasmon sdf Bu cumartesi yapalım bir şeyler ben doğum gününe gitmek istemedim hiç. öm gitsin diye alıntı sdf 4Ever said: saat kaçta nerdeyiz : ) sakarya demeyinde senko said: wastyrx said: ne zaman geliyorsun senko? geldim abi an itibari ile eve geçtim DRaGoN_SLaYeR said: tam da onu diyecektim, angaralilar ele geciriyoruz patiyi yavas yavas(:P) fede said: hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 senko said: beyler bayanlar 3 ayligina ankaraya gidiyorum is icabi :) daha istanbulun tadini cikaramadan ankaraya gidiyorum sfd, ankaradakilerin internet altyapisi bana emanet artik :) ne sorcam, bu sancak mahallesine kolayca gidilebilecek bi otel fln soyleyebilirmisiniz bana, baktim haritadan da cok ters yerde burasi sanirsam, burdan merkeze fln ne kadar zamanda gidilir ki? bide atasehirden 9 gibi fln ciksam kac gibi ankarada olurum? abi bide niye herkes ankara icin kotu konusuyor yaf, cok sikici abi fln diyorlar hep. paso avm var baska bisi yok diyorlar, hakketen boyle bi yer mi ankara? milletin abartmasi mi yoksa huawei'de mi çalışyosun.. biri arada huawei demiş gerçi de. suark çalışıyo sanırsam anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bi fasıl yapalım gelin gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 cd huawei'de çalışıyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bayramdan sonra gelecem ben anca galiba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?26,5959115#msg-5959115 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar