Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. El Nitro/Bocanegra/3.30Cİ/Rocco

Osie16

Öne çıkan mesajlar

synhyadssxzcada ;
doğru diyosun 3.30 230hp olsada 2ton araç ve teknoloji farkı ama dediğim gibi geçici bir hevesmis bende bu hothatchler farkına vardım bunun.
8-10 senelik bmw deki konfor prestij vs. seatta falan yok ya, bakalım hangi araç kısmet olucak ama 3.20 falan bakmaya basladim 3.30danda vazgeçtim, şehir dışından almak istemiyorum çünkü uğraşıyorum ediyorum bir dünya masraf + vakit kaybı ; satıcılar dürüst değil maalesef adama yola çıkmadan soruyorum bak bir sorunu bir şeyi varsa aracın beni masrafa sokma hiç yok kardesim gel diyor , en basiti tramere bakiyorum kazası var :)

Bursa'da da 2 tane 3.30 var satılık onlarda smg şanzıman. 320 bilemedin 3.18ci alicam severim performansı.
olmuşken 6 silindir olsun diyorum o yüzden gönlüm 3.20ci den yana 2001 ler 170hp, 3.18ci ler de 4 silindir 150hp yakıtı gidişi falan ne kadar farkettirir acaba 2 motor arasında.
Sosyal ağlarda paylaş

2. araç olarak alınan araç gezmek için alınır abi, ama gazlamak için almıyorum burası kesin, biraz dengesiz biri olduğum için gazlamak için araç almıyor olsamda altımda 100hp olsun istemiyorum çünkü şu anki zaten 100hp dizel :)
Şöyle biraz düşündümde 3.20ci 170hp gayet yeticek bana
Sosyal ağlarda paylaş

Bursada 330 da bulamadım 3.20ci baktım allahın izniyle pazartesi satışını alıyorum.
Aracı bmw servisine götürdük lifte kaldırdık makineyebağladık ustalara baktırdık vs.
Lakin aracın kaput-tavan ve bagajda %99 doludan oluşan ufak göçükler var gerçi satan kişi onları düzelttirip teslim ediceğini söyledi ne leş birşeymiş dolunun yarattığı göçükler ya..
Osuruktan nem kaptığım için acaba başka birşeyden dolayımı oldu dedim ama sadece üst kısımlarda var tamponlar kapılar vs. temiz, sanırım sahibi boya yemesin diye düzelttirmemiş..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...