Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Selamlar, 2. el araç almayı düşünüyorum 1 aydır.. Koyu bir bmw fanı olarak 2001 model 3.30ci ile çıktım yola 40.000 ayırmıştım fakat o paralara temiz bulmak biraz hayal gibi geldi sonradan,45-50lere çıkıncada 11 yaşında performans amaçlı kullanan bir araç almak çok düşündürdü ve vazgeçme noktasına geldim. Sonra işin içine ailenin hoşlanmasından dolayı dodge nitro 2008 model girdi 65.000 e falan alıncak. Lakin 2. araç olucak 6 gün ben ve kızarkadaşım,1 gün ailemle beraber binilceği için içime sinmeyen ve jeep olduğundan dolayıda pek sıcak bakmıyorum + internette pek olumlu yorumda yok nitro hakkında , 2. elide yok gibi diyorlar. Sıkılıp değiştirmeye kalktığımda elimde patlamasındanda korkuyorum + 4000 liralık bir vergisi var. Sonra kafam olsun hemde 3.30ci gibi gitsin diye bocanegra ve roccolara baktım ama ikisi arasında kararsız kaldım. Bocanegra türkiyede bile az sayıda varken roccolar çok fazlalaştı leonlar gibi oldu.. Bütçem 65.000lira olmasına rağmen hepsini bir araca gömme zorunluluğmda yok. Bocanegralar çift turbolu 1.4 180hp 7ileri dsg şanzıman, roccolar 1.4 160hp 6 yada 7 ileri dsg şanzıman ama rollingde ciddi anlamda boca eziyor. Dolu bir bocanegra 2. el 2011 model 10.000-30.000 arası 45.000e alınabilirken rocco 55.000-60.000 arasına alınabilir sanırım. Birde rocconun arka koltuklarının çok dar olduğu söyleniyor ki arka koltuk yüzünden RCZ almadım, haftada 4 gün bincek olmalarına rağmen ailem sorun yapıyor. 3.30ci konusu ise ayrıntılı anlatmama gerek yok sanırım,gönlüm 3.30dan yana ama 45bin+ yı 2-3kezel değiştirmiş yanlanmış redline dayanmış 11 yaşa gömmekte mantığıma ters gelmeye başladı. Sizlerin görüşlerini almak istedim.. Not: şimdiden söylemek istedim polo gti önermeyin :) dış tasarımını hiç beğenmiyorum ama hakkını vermek gerek performansı bocayıda geride bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 golf R ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 90bin + sanırım GolfR ler emin değilim ama beni aşıyor :) Hoş aşmasa bile tercih etmezdim, sevemedim gitti polo-golf araçları.. Diğer konularda fikrin varmı? Bu arada summon /para - synzthadaxerasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hedef 60 lira mı? type r, s2000 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 65.000 lira bir bütçem var, 2 kişilik olmamalı araç. Şöyle söyleyebilirim bocanegra 180hp lik ile rocco arasında kararsız kaldım en çok, ama nitro konusunda görüşleride merak etmiyor değilim.. 3.30ci ise ancak tanınan bilinen temiz bir araç olma koşulu ile tekrar düşünebilirim sanırım, önceki arabam bmw olduğu için %90 araçlar yanlanıyor sıfır çiziliyor. http://www.arkadax.com/thumb/resim/Seat-Ibiza-Bocanegra.10.jpg http://serhatgursoy.files.wordpress.com/2009/06/bocanegra2.jpg http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2009/04/scirocco-live-001.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/118/c5ac27nl6.jpg/sr=1 Resimleride ekliyimde iyice kararsız kalayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bocanegranın tipi güzel de içi pek başarılı değil. gel ben sana polo gti satayım, kullanamıyorum bodrumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Hahaha şimdi anlaşıldı :) Valla performansına lafım yok aracında hiç sevmiyorum görünüşünü inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bu polo gti'din performansta dövmediği araba yok galiba? ferrami lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 baya tatmin edici bir makine. 50 liraya ferrari alamazsın sonucta =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Pardon aracın GOLF R sandım 20 saattir uyumuyorum ona ver. Keşke WV den rocco dısında araç düşünsemde patiden birinden araç alsam ama.. Henüz patinaj müdavimlerinin yorumlarını alamadım ama ciddi ciddi bocanegraya takıyorum kafayı yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 benim polo gti bu nisanda alındı 2011model , 3500 kmde şu an. sadece bodrum istanbul-izmir arasında kullandım. Atatürk'ün arabası gibi anlayacağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ben sana bisi diyim mi bu bocanegra cok cirkin bir araba, ayrica aileyle binilmez buna, scirocco kesinlikle daha guzel ama ondan da cok var piyasada su an ve ona da 4 kisi binilmez pek aile arabasi degil. senin 65 bine alabilecegin araba ben sana soylim ikinci el bmw 1 al. ya da 2009 ama yeni kasa audi a4 al belki 70 e fln bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Sen beni yanlış anladın, keyfi olarak ayda 5-6 kere binilir yada binilmez yani. 1serisi kadar leş bir seri yok bmw fanboy olmama rağmen çok kötü bir kasa. A3 falan hepsini düşündüm ama bu bocanın görünümü güzel gerçekten ama işte a3 1seri fln neysede rocco ile kafamı kurcalıyor bu araç.. İkiside gayet güzel birbirine karşı üstlünlükleri ve - leri var falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ikisi arasinda kaldiysan rocco direk ama 160 hp manuel ve sanrooflu al, gerisi onemli degil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Manuel istemiyorum DSG 7 ileriden memnun insanlar, F1 tarzı direksyondan kulakçıklarlada rollinglerde güzel olur. Su anda roccolara bakıyorum sahibinden.comda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ne bileyim ben manuel araba severim, debriyaji hissetmeden zevk vermiyor ama keyif meselesi, rocco da var mi direksiyondan f1 hic bakmadim otomatiklerine ilgilenmedigim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Aynen var, hatta şöyle söyliyim rollinglerde var DSG şanzımanın üstünlüğü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Lambo konusu acıldı başlığım yalan oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Selam, Nitro kadar gereksiz tasarımlı, amacı otoyol kullanımında bözükleri öldürmek olan burun tasarımına sahip başka bir araç yok gibi. Amerikalıdan araç alınmaz, alınmamalı, günahtır. Hödük+odun=nitro Şurada Nitro diyecek biri varsa hemen özel mesaj atsın bana, icabına bakayım onun :P Bence ailecek kullanım söz konusu ise arka koltuk mesafeleri gibi şeyleri kıyasla. Bana göre de Seat daha iyi bir tercih olur, çünkü diğerinden oldukça fazla var piyasada :) Performans araçları 2.el almak çok riskli; senden öncekilerin nasıl kullandıkları çok önemli oluyor. Ayrıca müyük hacim motor = yüksek MTV yurdumda. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Ya aile kullanımı olmucak ama ailecek tek araçla bir yere gidilmek istediğimizde arka koltuğa 2 kişi sığsın yani RCZ gibi sadece 1 kişi uzanarak yolcuk yapabilcek gibi olmasın. Bakalım 1-2 bocanegra buldum garantiside devam eden 20.000km de istanbulda onu sordurucam bir tanıdığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 25.000 de garantisi devam eden 2011 model dolu boca + revo stage 2 yazılım ve birkaç ekstralı araç almak sorun olur mu ? 230hp diyor satan kişi, yazılımın bir sıkıntı yaratması söz konusumu? Gerçi stok alsamda revo yazılım yapmayı düünüyordum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 25.000 de garantisi devam eden 2011 model dolu boca + revo stage 2 yazılım ve birkaç ekstralı araç almak sorun olur mu ? 230hp diyor satan kişi, yazılımın bir sıkıntı yaratması söz konusumu? Gerçi stok alsamda revo yazılım yapmayı düünüyordum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 civic type r direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Boca alcam diyorum type r diyo,neyin kafasıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 alda patlasin elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar