hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Doğru , yanlış , haklı , haksız yok. Sadece maddi sebepler var. Bende Pkknın niye bu kadar kürt sempatizanı kazandığının maddi sebeplerini açıklamaya çalışıyorum bir kaç sayfadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 onu açıkladıktan sonra "gaymezse ölecek" hastalığından muzdarip entel dantel takımının sempatizanlığını da açıklar mısınız bi 5-6sf sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kılıçdaroğlu haklıymış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Yok, sen başka bir şey yapıyorsun da, forumda küfür etmek yasak. Derdin o olsaydı, derebeylikleri - uyuşturucu kapsamında tek mesaj aman yeterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Özelden et küfür korkma şikayet etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Van'da vatana ihanet etmeyen kim varsa onun için dua ederim.Hatta ihtiyaç ne var onu da yollamaya hazırm ki universite aracılığı ile yollandı zaten. Onun dışındakiler enkazın altında kalmış kalmamış önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Yok ben daha yararlı bir iş yapıp son 6 sayfayı yeniden okudum. "maddi sebepler"le ilgili mesajlarını aradım. Aramaya devam ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Evet kürt halkının koruyucusu PKK'yı bir kez daha gördük. Sözde koruduğu halka gönderilen yardımları bile çalmaya çalışıyorlar. Kesin barış içindir. Birde az önce gördüm haberi ezilmişin hakkını savunan sevgi kelebekleri Van'da gene saldırmış. 4 asker yaralı. Şimdi burada sorsan bazı süper zekalara gene asker suçludur bu durumda bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Birazdan birileri de terörist der bana bir kürt sorunu tartışması daha paticik nezdinde tamamlanmış olur eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ne yaptın? serverı mı bombaladın? patinin adminlerini mi vurdun? moderasyonu mu kaçırdın? internet servis sağlayıcıların aletlerini mi yaktın? eee ne teröristi o halde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Sen onu bırak da ben başka bir şeyi merak ediyorum. Şimdi dün yardım kamyonları çadırlar falan gitti oraya. Devlet organize etmeye çalışırken insanlar kamyonları durdurup çadırları çaldılar falan. Hani ezilmişler falan da, niye kendi kendilerine yapıyorlar bunu? Birisi anlatabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Yok korkma artık size kahraman diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 riglous said: Sen onu bırak da ben başka bir şeyi merak ediyorum. Şimdi dün yardım kamyonları çadırlar falan gitti oraya. Devlet organize etmeye çalışırken insanlar kamyonları durdurup çadırları çaldılar falan. Hani ezilmişler falan da, niye kendi kendilerine yapıyorlar bunu? Birisi anlatabilirse sevinirim. Bende örnek verdim de cevap beklemiyorum. Böle durumlarda duymaz görmek konuşmaz moduna geçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Bazı insanlar siyah-beyaz iyi-kötü rerere-rörörö ikilemlerinden hiçbir zaman sıyrılamayacaklar hede kardeşim, sen üzme kendini. Herhangi birşeyi bu kadar basit algılamamak için daha komplike bir düşünüş gerekiyor ve bu oldukça zor, o yüzden "biz iyiyiz onlar kötü" en kolayı onlar için. Söz edilen birkaç meseleye kısaca değineyim; 1. PKK'nın lider kadrosundan çoğu üni. mezunudur. Abullah Öcalan Siyasal Bilgiler Fak. 4. sınıftayken PKK'yı kurmuştur(mülkiye'den dönem arkadaşları çoğunlukla ünlü siyasilerdi), ve bu fikir de yine orada öğrendiği uluslaşma, modernleşme, politik eylem vs. gibi şeylerin önemi büyüktür. Bugün de yine PKK içinde ölenlerin demografisini incelediğinizde üniversite mezunu sayısı az değildir. Yani cahillik kadar basit algılarsanız yanılmış olursunuz. 2. Kürt meselesi apayrı birşeydir PKK ile ortaya çıkmamıştır ancak PKK ile mi yoksa ondan sonra mı son bulacağı da muammadır. Yani bugün PKK işi bıraksa bile yine o bölge sorunlu olacaktır(belki bir süre Kant'ın "perpetual peace" gibi mutabakat yollu bir barış dönemi olabilir). Ulus devlet bu sorunu çözemez. 3. Müge Andaval gibi insanlar ne yazık ki ucuz popülizmle "sevilirken" ülkemizde bu ya da diğer sorunları hödüklemesine konuşarak derinleştiren(her iki taraf için de geçerli) bu gibi tipler yerine konuları daha bilimsel bir anlayışla ve uzlaşmacı bir tavırla çözebilecek akademisyenler, entellektüeller falan hep sevilmeyen adam olurlar. Çünkü bizde "depremde ölenler için üzüldüm" gibi şeylere bile "bono pkkyomo sovonoyon sön" diyebilen bir ogre zihniyeti mevcuttur. Tez zamanda yoğurdu bozulası mayası kafasından dökülesi mikrop bir "sen-bencilik" ya da "şu-buculuk" olduğu sürece hiçbir şeyi sağlıklı tartışamazsınız, o yüzden de körler sağırlar, gerisini de siz koyuverin tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Birde tabi işine gelmeyince bazı şeyleri görmeme duymama var. Üzerinden süre geçince gene "barış,kardeşlik" kelimelerin arkasına sığınma var. Bunları derken yapılan onca kötülük hatırlatılınca da gene görmeme duymama olayına geri dönüş. Valla PKK'yı hiç bir zaman aptal olarak görmedim. Aksine PKK'yı hala "ezilmişlerin sesi" veya " halkının koruyucusu" olarak görenlere aptal demek istiyorum ama o bile yetersiz bir kelime kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 PKK ezilmişlerin sesi , halkın koruyucusu değil (yani en azından gerçekten bu kadar özverili olmadığına inanıyorum,kesinlikle kendi hegemonya kaygıları da var) ; ama pkk tabanı ezilmişlerden oluşuyor. Bu iki ayrımı bir anlasanız sorun çözülmeye başlıyıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Öyle biri yok ama senin gibi aptallar hala var ve medyada bile konuşabiliyorlar, yine de yüreği ferah tutmak lazım bu seçim yüzde 10u zor buldunuz bir dahakine yüzde 4, sonra da Klu Klux Clan gibi 15 kişi takılacaksınız umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 dasaaa said: ne yaptın? serverı mı bombaladın? patinin adminlerini mi vurdun? moderasyonu mu kaçırdın? internet servis sağlayıcıların aletlerini mi yaktın? eee ne teröristi o halde? Düşünce teröristi diye birşey var bizde, Eşber Yağmurdereli'nin mamak anılarında vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 pkk 80 döneminde sosyalist içerikli ve kısmi haklı bir örgüttü ama yıl olmuş 2011 devlet kendi eliyle barışa gidiyo hala mayın döşeyip, şehirlerde masum insanları bombayla öldürüyosa bunun adı çeteciliktir azıcık şerefi olan insanda çetecilere kürt halkının sesi cart curt demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Pirvan said: Öyle biri yok ama senin gibi aptallar hala var ve medyada bile konuşabiliyorlar, yine de yüreği ferah tutmak lazım bu seçim yüzde 10u zor buldunuz bir dahakine yüzde 4, sonra da Klu Klux Clan gibi 15 kişi takılacaksınız umarım. E sen şu-buculuk yapmadın mı bu cümleyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Pirvan said: Öyle biri yok ama senin gibi aptallar hala var ve medyada bile konuşabiliyorlar, yine de yüreği ferah tutmak lazım bu seçim yüzde 10u zor buldunuz bir dahakine yüzde 4, sonra da Klu Klux Clan gibi 15 kişi takılacaksınız umarım. Bir kere MHP li dğeilim. Geçende nick'ten laf atmaya kalktın. Aldın cevabı sustun. Hala da aynı kafadasın. Ayrıca o mesajın nesine alındın da bu kadar rage bağladın ? Aptal lafıda sende kalsın. Kasmaya bile değmez. Öyle biri yok lafınada gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Pirvan said: Hayır. Nasıl ya? Ben burdayım, sen oradasın ve aptalsın dedin açık açık. Ben mi yanlış okuyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 riglous said: Pirvan said: Öyle biri yok ama senin gibi aptallar hala var ve medyada bile konuşabiliyorlar, yine de yüreği ferah tutmak lazım bu seçim yüzde 10u zor buldunuz bir dahakine yüzde 4, sonra da Klu Klux Clan gibi 15 kişi takılacaksınız umarım. E sen şu-buculuk yapmadın mı bu cümleyle? Yok o düşüncelerini söyleyebilir ama senin aksini söyleme lüksün yok. Böylece haksızlıklar ile savaş başarılmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar