Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba ,

Backtrack i kimler kullanıyor , kimler ilgileniyor merak ettim. İndirip kurdum az önce netbook uma , biraz kurcalıyim diyorum :)

Bu offensive-security eğitimini almış olan , lab ını falan kullanmış olan var mı ? Bu tarz konular ilgimi çekiyor ama eğitim paketi faydalı mı , değer mi bilemedim . Biraz da tuzlu.
Mesaj tarihi:
backtrack 2,3,4,5 5.01 hepsini kullandım kullanıyorum sorularını alayım

ayrıca hali hazırda bu işler hakkında bilgin yoksa, backtrack tavsiye etmiyorum evvela daha kolay dağıtımlarda bi cebelleş 1-2 ay ubuntu debian hatta pardus

zaten hack yapmıcaksan backtrack işine yaramaz, hatta linux pek işine yaramaz fan boy degilsen.

benim için rahat oluyor bütün metasploit lib, sqlmap ninjasına kadar elimin altında oluyor.

windowsa bunları tek tek kurup php python perl vb. kurmakla uraşmak üstüne üstlük kuruncada sorunlu olma ihtimali fazla.

bt5 kuruyorum rahat ediyorum
Mesaj tarihi:
Belli bir oranda bilgim var linux sistemlerle ilgili , kullanıcı olarak tabi sadece . Ubuntu vs ara ara kurup kullanıyorum 8.04 ten beri

Açıkçası offensive-security nin konu başlıkları ilgimi çekti , iyi bir eğitimse faydalı olabilir diye düşündüm . Pek uğraşmadım o konularla daha önce ama öğrenmenin yaşı zamanı yok :P

Yazılım müh olduğum için OS , networkin , TCP IP falan az az da olsa temel bilgim var , en azından öğrenmem kolay olur diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Gosser said:

zaten hack yapmıcaksan backtrack işine yaramaz, hatta linux pek işine yaramaz fan boy degilsen.

virgülden önceye bir lol, sonraya bir tane daha lol.
Mesaj tarihi:
riglous said:

Gosser said:

hatta linux pek işine yaramaz fan boy degilsen.

Ben ilk olarak bu kısmın açıklanması gerektiğini düşünüyorum.

bu cümleyi sen yorumlayabilirsin bence.

işine.
yaramaz.

işine...

kimin işine onun gizli özne.
adam backtrack off sec merak etmiş demek merak ettiği şey hack ?
ama nedemişim hack için kullanmıcaksan işine yaramaz demişim. ?

ayrıca ne milyar doları lan çogu dağıtım gönüllü programcılar tarafından geliştiriliyor
Mesaj tarihi:
Milyon da mutabik olalim, milyar kismi trolling.

Linux distro degil uzerinde calisacak yazilim

Evet, turkce agdali, basligi acana yaramaz backtrack demek istedin, ne kadar dogru yanlis kendisi karar verir artik.
Mesaj tarihi:
Gosser said:

bu cümleyi sen yorumlayabilirsin bence.

işine.
yaramaz.

işine...

kimin işine onun gizli özne.
adam backtrack off sec merak etmiş demek merak ettiği şey hack ?
ama nedemişim hack için kullanmıcaksan işine yaramaz demişim. ?

ayrıca ne milyar doları lan çogu dağıtım gönüllü programcılar tarafından geliştiriliyor
Ben kendi sorumu biraz daha açayım; insanlar neden linux fan boy oluyor sence? Yani dayanakları ne?

Mesela Mac fanboy'ları "ui çok kullanışlı" diye bir argüman sunarlar. Linux fanboy'ların dayanağı nedir sence?
  • Yeni Oluştur...