tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Geçen aralık ayında aldığım gitarı ve anfiyi satmak istiyorum. ilk önce buraya yazmak istedim, belki ihtiyacı olan fln çıkar. Teklifleri bekliyorum. Aldığımdan beri toplasan 10-15 kere çalmışımdır, bir heves aldım evde kendi kendime öğrenirim diye öyle kılıfında yatıyor şimdi. mydukkandan almıştım bakabilirsiniz modele fln ilgilenen olursa resmini de gösteririm, öm atarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 gitar ne yapımı? ne renk? ne kadar düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 satma rocksmith oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2207&gid=110 şurdakinin siyahı, kore yapımı olması lazım tam emin olayım ondan kitapçıkta öyle yazıyor. ben gitardan çok anlayan biri değilim yani sen ordan incele:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 gittigidiyorda ya da başka biryerde birisine satıcağıma burda sürekli bulunduğum ortamda birine gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 450-500 arası bir fiyat düşünüyorum siyah renkte resimlerini de yollayabilirim. gerçekten çok kullandım. bir heves olarak aldım, kenarda duruyor şimdi. satıp şu wow&diablo hedesinin parasını çıkarayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bol bol foto çekinmişsindir şimdi sen o gitarla sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 anfi ne kadar tek başına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 150lira, kargo da senden olucak. mesaj atarsan bana özelden konuşuruz detaylı. yapabildiğim kadar indirim yapmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 gitar 350 lira, amfi 150 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 il ilçe? amfi resimleri plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bursa, gemlik. [IMG=http://img804.imageshack.us/img804/803/13918262.jpg][/IMG] [IMG=http://img683.imageshack.us/img683/7756/getattachmentaspxrsw.jpg][/IMG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sıfırından hiç bir farkı yok yani, gitar prodan sadece 10-15 kere çalışma yapmışımdır:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Gitar eski gitarım klavyesi çok rahat fiyatına göre iyi bir gitar yani o fiyatlarda ki tüm gitarları çaldım zamanında en iyisi. Clean tonları yine iyi, distortionda fena değil. Sadece sert toon veren ama cleanleri çok kötü gitarlardansa böylesi daha iyi bence. Ama gitarın en can alıcı noktası dediğim gibi klavyesi çok rahat. Amfi hakkında bilgim yok 15 watt olanını kullanmıştım iyiydi. Fakat ikisine toplam 500 çok. 450 ideal oda 15 günlük falan olduğu için. Yoksa ben gitarı 6 aylıkken satmaya çalıştım aylar sonra fiyatı 250'ye çekerek satabilmiştim çokta temiz kullanmıştım. Alana hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Para olsaydı kaçmazdı bu yaa :) Alana hayırlı olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Alirken para ediyor, satarken nerdeyse yari fiyatina satmak zorunda kalmak cok aci verici. Istedigin kadar az kullan ya da gozun gibi bak boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 güncel ilandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Klasik gitar ile takas etmeyi de düşünebilirim, ilgilenen olursa özel mesaj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 up, özelden yazabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Hacı wow'la takas yaparmısın? İçinde sc2 collecter var bide..Süper acc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 diablo da collector olsa düşünürdüm aga:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Oha! Kimde var ki çıkmadı yoksa olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Hala bende ki wow' la takas yapmayı düşünmüyormusun arkadaşım? Bak satamıcaksın, elinde kalıcak yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar