Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Download hızı sorunu


Mithat

Öne çıkan mesajlar

Bu aralar yeni moda boyle bısı cıktı hız testi yapıyorum ping harika upload harika download yerlerde. Hani download duser hepsi duser anlıyorum ama digerlerinde sorun olmayıp sadece download dusmesi garip geldi suan 50kb/s ile upload edebılıyorum ping 9 dedigini gordum fakat 40 ile indiriyorum bu konuyla ilgili benim yapabılecegım bir olay var mı yoksa ttnet mi illa? Onları da aramak ıstemıyorum umursamıcaklar ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şunlar zaten test sonuçları ama sorun yaşadıgımı zamundadan torrentle film indirirken farkettim. Upload limit 1 yaptım sadece download var falan ama yok 50yi bile geçmiyor 300-400 beklemıyorum hadi 1-8 arası diye anlaşmam ona ragmen 200 ile indirsem memnun olucam ama 40 ne ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeşil tik, kullanmayı bılıyorum dıyorum ki sorunun aynısı test yaptıgım zamanda var ondan dolayı buraya açtım yoksa sadece torrentte sorun yaşamıyorum youtube video yukleme falanda yavaş stream dizi izlerkende yavaş yani sorun sadece torrentte olmadıgını bılıyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Youtubedan video izlerken falan kullanılan portlar hep bellidir. Onlarda belki sıkıntı vardır diyeceğim de bütün testlerde falan sorun çıkamazdı o zaman. upload yüksek olduğuna göre bağlantında bir problem olmaması laızm uploadın çok daha fazlası download edilebilir her zaman. yazılımsal bir sorun olması lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşte onu anlatmaya calısıyorum upload etmeye çalıştıgımda 50-60 ile upload edebılıyorum yani normalde hız sorunu yasadıgımda download düser uploadda duser ping artar falan klasiktir bellidir benim şuan deli gibi upload var ama uploaddan daha dusuk download var sorun o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Upload maksimumda degil zaten limitli de ben yurtdışı test olayını anlamadım nasıl yapıcam. Speedtest googleda zaten ilk çıkan site ordan yaptım testi baska da hız testi nasıl yapabılırım bılmıyorum ki.

Upload demin 88kb/s gördüm kapattım tekrar download açtım 61kb/s. Yukselıyor fakat downloaddan yüksek hızda upload hayatımda ilk defa goruyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Speedtest'te test yaparken lokasyon sececeksin. Sectigin lokasyon yurt ici ya da yurt disi olabilir.

Yurt icinde ve yurt disinda sorunluysa baglantin, telefona sarilip ISP'ni ariyorsun ve duzeltin bunu diyorsun.

Yok yurt icinde duzgun, yurt disinda sacma sapan gorunuyorsa yapabilecegin bir sey yok. Sikayet etsen de takmazlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Denedim şimdi yurtdışı sorunlu yurtiçinde download yine aynı 0.5 cıktı fakat upload düştü :D şimdi bu ıyı mı kotu mu anlamadım.


İstanbul= 20 ping-0.5 down-0.3 up
Hasokoya(o civarlarda bişi rastgele tıkladım)=312 ping-0.55 down- 0.6 up.


Bu sonuçlar gram anlam ıfade etmıyor tabii benim için anlamıyorum ne diyor ne anlama gelıyor bunlar falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...