Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saddam ile El Kaide arasında bağlantı yok

SwZ

Öne çıkan mesajlar

ABD Savunma Bakanı Rumsfeld, Dış İlişkiler Konseyi’nde yaptığı konuşmada, El Kaide’yle Saddam Hüseyin rejimi arasındaki ilişkilerin 8-10 yıl öncesine gittiği yolunda daha önce yaptıkları açıklamaların tersine, bu ilişkileri gösteren kanıt bulamadıklarını söyledi.
“Her ikisi arasında bağlantı olduğuna dair sağlam kanıtlar görmedim” diyen Rumsfeld, istihbarat servislerinin bir yıl içinde bu konuda sundukları raporların şaşırtıcı şekilde dağınık ve çelişkili olduğunu belirtti.

‘İÇ SAVAŞ TEHLİKESİ YOK’
ABD Savunma Bakanı, Irak’ta iç savaş çıkmasını beklemediğini söylerken, bunu önlemek için Samarra kentinde son 48 saatte düzenlenen operasyonların benzerinin yapılması gerektiğini savundu.
ABD Dışişleri Bakanı Colin Powell ise, daha önce savaşın gerekçesi olarak gösterilen kitle imha silahlarının, Irak’ta bulunmadığını itiraf etmişti.[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 05 Ekim 2004 17:03 tarihinde demiş ki:
O zaman şu an saldırdıkları insanların terörist değil sadece vatanlarını NEDENSİZ işgale gelen birliklerle çarpışan Iraklılar olduğunu açıklamaları gerekmez mi?

neden yeterince ortada degil mi?[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Sosyal ağlarda paylaş

2 adam vardır. Birisi birisinden biraz daha güçlüdür. Diğerine kıl olmaktadır. Dövmek için "Sen niye cebinde çakı taşıyon. Bana karşı kullancan dimi" şeklinde bi bahane bulup döver adamı.

Yine 2 adam vardır. Birisi diğerinden çok daha güçlüdür. Diğerine kıl olmaktadır. Dövmek için "Senin gözünün üstünde kaşın var" şeklinde bir bahane bulup döver adamı.

Bir de Amerika ve Irak vardır. Bahaneye de gerek yoktur. Hatta bahanesini açıklamasına bile gerek yoktur. Gerekli bahane Fedonun imzasında var zati.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...